Να πώς θα μεταμορφώσεις ένα απλό αυγό σε ρομαντικό δείπνο

Να πώς θα μεταμορφώσεις ένα απλό αυγό σε ρομαντικό δείπνο

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Αυτό το αθάνατο κλισέ είναι πολλά παραπάνω από ένα μαμαδίσιο όπλο για να μάθεις να μαγειρεύεις. Είναι και αλήθεια!

 

Καλά το κατάλαβες, ο πιο άμεσος και απολαυστικός δρόμος για την καρδιά μιας γυναίκας (ή ενός άντρα) δεν είναι άλλος από ένα gourmet, σπιτικό δείπνο. Τι είπες; Το μόνο που ξέρεις να φτιάχνεις είναι τηγανητό αυτό; Κι αυτό, μονάχα τις φορές που δεν το αφήνεις να κολλήσει στο τηγάνι;! Ευτυχώς για σένα (και για το ταίρι σου) το γαστριμαργικό κουαρτέτο The Eaters είναι εδώ για να σώσει τη φήμη και το ραντεβού σου.

 

Θέλεις να μάθεις πώς έσωσαν τη σχέση του Χρήστου, μεταμορφώνοντας ένα απλό τηγανητό αυγό σε gourmet πιάτο; Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα! Προμηθεύσου τη μπύρα που έχει τη δύναμη να αναβαθμίσει το καλό φαγητό και να αναδείξει κάθε συστατικό του, την ΑΛΦΑ Weiss! Βάλ'την να κρυώσει και πάμε να φτιάξουμε το πιάτο σου. 

 

 

 

Και εδώ τα πράγματα είναι εξίσου απλά. Αντί να το τηγανίσεις, αναβάθμισε το πιάτο σου ποσάροντας το αυγό. Δημιούργησε μια απλή κρέμα φέτας ανακατεύοντάς τη με λίγο γάλα, κόψε μία φέτα προζυμένιο ψωμί (πρόσεχε τα δάχτυλα!) και διάλεξε μερικά τρυφερά φύλλα baby σπανάκι. Φτιάξε ένα... πύργο με όλα τα υλικά και πασπάλισε με γλυκιά πάπρικα και πιπέρι. Κι αν έχεις απορίες, δες το παρακάτω αναλυτικό βίντεο.

 

 

 

Ο,τι κι αν ξέρεις να μαγειρεύεις, η ΑΛΦΑ Weiss και τα εύκολα tips των The Eaters θα το απογειώσουν και θα σου αποδείξουν πως το ψαγμένο φαγητό δεν είναι δύσκολο! Δεν είναι μόνο για τους λίγους! Και όταν συνδυάζεται με ΑΛΦΑ Weiss τότε το γευστικό αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.

 

Φέτος οι The Eaters, με έμπνευση την εκλεπτυσμένη γεύση της ΑΛΦΑ Weiss, βοηθούν τον κόσμο να εντυπωσιάσει και να εκπλήξει τους δικούς του ανθρώπους με αφορμή το φαγητό. Αν θες να δεις τη μαγειρική με... άλλο μάτι και να ανακαλύψεις τον σεφ που κρύβεται μέσα σου με τη βοήθειά τους ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: 

 

1) Μπες στη σελίδα της ΑΛΦΑ στο FB ή στο YouTube.

2) Γράψε σε ένα comment τη σπεσιαλιτέ που θες να φτιάξεις, την περίσταση κι εκείνον που θες να εντυπωσιάσεις.

 

Αν η σπεσιαλιτέ σου επιλεγεί, θα κληθείς στο επεισόδιο για να μαγειρέψεις τη συνταγή σου με τη βοήθεια των The Eaters! Ο chef θα σου προτείνει νέους τρόπους μαγειρέματος και νέα υλικά, ο food stylist θα σου μάθει τον ιδανικό τρόπο στησίματος, ο σομελιέ θα σου δείξει πώς να σερβίρεις τέλεια την ΑΛΦΑ Weiss και ο «δεν έχουμε άλλο ρόλο και πήρα ό,τι ρόλο έμεινε» θα σε στηρίξει... ψυχολογικά (μάλλον!) έτσι ώστε να εξελίξεις και να απογειώσεις τη συνταγή σου!

 

Τι περιμένεις; Πάρε τώρα μέρος σε αυτό το ΑΛΦΑ Weiss ταξίδι γεύσεων που θα σε αναδείξει ως τον αγαπημένο σεφ των δικών σου ανθρώπων!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ