Η bwin στηρίζει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Η bwin στηρίζει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Η bwin συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ΜΚΟ στην Ελλάδα και προσφέρει αγάπη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μέρος σε μια κοινωφελή δράση, να δώσεις αγάπη κάνοντας αυτό που σου δίνει ευχαρίστηση;

 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Σίγουρα έχεις ακούσει για την bwin, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος, αλλά πιθανότατα δεν ξέρεις για το #bwincares, μια ομπρέλα αγάπης που περιλαμβάνει κοινωφελείς σκοπούς και αναπτύχθηκε μέσα σε έναν χρόνο. Για παράδειγμα, ήξερες ότι η bwin διοργανώνει μια ετήσια αιμοδοσία για το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»;

 

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Η bwin, λοιπόν, στο πλαίσιο του #bwincares, συνεργάζεται με τις ΜΚΟ με σκοπό τη φροντίδα των παιδιών της χώρας μας που βρίσκονται σε ανάγκη υποστήριξης και χρηματοδότησης. Η bwin καταγράφει τις ανάγκες τους σε χρήματα, υλικά αγαθά ή ό,τι άλλο μπορεί να χρειάζονται, και οργανώνει κάθε μικρή ή μεγάλη δράση προκειμένου να τις καλύψει. Η bwin θέλει κάθε τέτοια δράση να είναι γιορτή.

 

Η bwin στηρίζει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 

Αυτή η γιορτή αγάπης είναι ιερή.  Με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), για παράδειγμα, ο σκοπός ήταν να δημιουργηθούν δωμάτια αισθητηριακής ολοκλήρωσης στα παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η δράση έφτασε τα 60.000 ευρώ. Με τους Γιατρούς του Κόσμου έχει οργανωθεί η αποστολή ιατρικής βοήθειας σε ακριτικά νησιά για όλο το 2019. Άλλες ΜΚΟ με τις οποίες έχει η συνεργαστεί η bwin είναι η «Make A Wish» Ελλάδος, η «Πόρτα Ανοιχτή», η «Μαζί για το Παιδί».

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και πολύ πρωτότυπη ιδέα ήταν η δράση με τη «Make A Wish» Ελλάδος για τον μικρό Ιωάννη από την Άνδρο. Ο Ιωάννης, ένας μαχητής της ζωής, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και συναγωνίστηκε τους αγαπημένους του ήρωες από το τηλεπαιχνίδι «Survivor», όπως ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά. Για να γίνει το όνειρο του Ιωάννη πραγματικότητα, έγινε μια ολόκληρη παραγωγή και στο παιχνίδι συμμετείχαν και οι συμμαθητές του.

 

Η bwin στηρίζει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 

Η κοινωνική δράση της bwin δεν περιορίζεται στα παιδιά, αλλά επεκτείνεται και σε νεαρούς αθλητές κάτω των 21 ετών που γυμνάζονται με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα γίνουν στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Αυτό είναι ένα ακόμα «ταξίδι» όπου σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά η εμπειρία. Οι αθλητές είναι συνολικά οκτώ από τα εξής αθλήματα: Ιστιοσανίδα, Ξιφασκία, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Ρυθμική Γυμναστική, Σφαιροβολία, Ιστιοπλοΐα και Καράτε.

 

Η bwin στηρίζει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδί και ο αθλητισμός είναι στο επίκεντρο των δράσεων της bwin. Εκτός από τη στήριξη των αθλητών που αναφέραμε, η bwin είναι χορηγός μεγάλων αθλητικών events με θετικό κοινωνικό πρόσημο, όπως ο Μαραθώνιος No Finish Line Athens που διοργανώνεται για την ενίσχυση της «Μαζί για το Παιδί», το Navarino Challenge, του οποίου στόχος είναι η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας, και το Spetses Classic Yacht Regatta, για το οποίο χορηγήθηκαν τα λατίνια, μικρά σκάφη των νεαρών ναυτοπροσκόπων.

 

Η bwin στηρίζει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ