Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας στιγμές από το κινητό σας και κρατήστε τις αναμνήσεις σας για πάντα!

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας στιγμές από το κινητό σας και κρατήστε τις αναμνήσεις σας για πάντα!

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας στιγμές από το κινητό σας και τις φορητές σας συσκευές και κρατήστε τις αναμνήσεις σας για πάντα!

Mε τον Canon SELPHY CP1300, ένα φανταστικό gadget της Canon μπορείτε πλέον να εκτυπώνετε φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας κατευθείαν από το κινητό σας, σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Αυτό που κάνει τον SELPHY να ξεχωρίζει είναι το μικρό του μέγεθος, κάτι που του επιτρέπει να τον πάρετε μαζί σας και να εκτυπώσετε στο λεπτό τις αγαπημένες σας στιγμές. Φανταστείτε σε ένα πάρτι να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες και τις selphie σας στο λεπτό και να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας. Μάλιστα, μπορούν και οι φίλοι σας να συνδεθούν στον Canon SELPHY CP1300 και να εκτυπώσουν κι αυτοί τις φωτογραφίες που τράβηξαν.

 

Κομψός, γρήγορος και το βασικότερο, φορητός, ο φωτογραφικός εκτυπωτής Canon SELPHY , αποτελεί μια ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να τυπώσετε και να κρατήσετε τις γιορτινές -και όχι μόνο- φωτογραφίες σας στο σπίτι.  Εκτυπώστε εικόνες εκπληκτικής ποιότητας κατευθείαν από την φωτογραφική μηχανή, το κινητό ή το tablet σας και φυσικά το Facebook ή το Instagram.

 

Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε πανεύκολα και υποστηρίζει τόσο Android όσο και iOS. Με την εφαρμογή Canon PRINT, μπορείτε μάλιστα να δημιουργήσετε μοναδικά φωτογραφικά κολλάζ, αποτελούμενα από μέχρι και 8 εικόνες.

 

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας στιγμές από το κινητό σας και κρατήστε τις αναμνήσεις σας για πάντα!

 

 

Οι αγαπημένες σου selfie άμεσα στα χέρια σου

 

Μέσα σε μόλις 47 δευτερόλεπτα, θα έχετε στα χέρια σας, πανέμορφες εικόνες, οι οποίες θα διατηρήσουν τα χρώματά τους αναλλοίωτα για πολλά χρόνια και θα αντέξουν σε κάθε είδους κακουχία από την πάροδο του χρόνου.

 

Επίσης, δέχεται και κάρτες SD για πιο εύκολη μεταφορά των φωτογραφιών κατευθείαν από μεγάλες φωτογραφικές μηχανές.

 

Ο Canon SELPHY CP1300, είναι άμεσα διαθέσιμος στην αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης €139 (στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ). Εξερευνήστε τις δημιουργικές δυνατότητες και τις πολυάριθμες επιλογές εκτύπωσης στη διεύθυνση: 

https://www.canon.gr/funwithselphy/

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ