Disaronno wears Trussardi | Ένα δώρο που δεν χρειάζεται περιτύλιγμα!

Disaronno wears Trussardi | Ένα δώρο που δεν χρειάζεται περιτύλιγμα!

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή τυλιγμένη σε πολύχρωμη συσκευασία με χρυσούς φιόγκους που σε προκαλεί να την ανοίξεις και να απολαύσεις το περιεχόμενο όσο περισσότερο μπορείς.

 

Γιατί τα δώρα αυτών των ημέρων που έρχονται στη δική τους ξεχωριστή συσκευασία είναι που δίνουν σε όλους μας μια χαρά αυθεντική, σχεδόν παιδική. Μέσα στο κλίμα των ημερών το Disaronno αναθέτει και φέτος την ξεχωριστή του εμφάνιση σε έναν μεγάλο οίκο, συνώνυμο με την ιταλική κομψότητα. Ο οίκος Trussardi αναλαμβάνει το outfit του δημοφιλέστερου ιταλικού λικέρ και δημιουργεί μια συλλεκτική φιάλη όπου η κομψότητα και η πρωτοτυπία συνδυάζονται μοναδικά, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του Disaronno.

 

Μετά τις συνεργασίες με τους Moschino, Versace, Cavalli, Etro και Missoni το διάσημο μπουκάλι του Disaronno ντύνεται με τη χαρακτηριστική υφή, τα patterns και το κυνηγόσκυλο της Trussardi, ενώ το λογότυπό του περικλείεται μέσα σε φίνες πράσινες, μπλε και φούξια πινελιές. Το αποτέλεσμα είναι μια φιάλη υψηλής αισθητικής που ταιριάζει με την ιδιαίτερη γεύση του αγαπημένου λικέρ. Ο σεβασμός στην παράδοση, η καινοτομία και η κομψότητα είναι αξίες που μοιράζονται οι δυο οίκοι και προκύπτουν αβίαστα μέσα από τη συνεργασία που κερδίζει τα βλέμματα.

 

Disaronno wears Trussardi | Ένα δώρο που δεν χρειάζεται περιτύλιγμα!

 

Η συλλεκτική φιάλη «Disaronno wears Trussardi» είναι ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για εκείνους που εκτιμούν τις λεπτές γεύσεις, αλλά ενθουσιάζονται και από τη μοναδικότητα της εμφάνισης. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού Disaronno θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, η οποία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ προωθεί έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.

 

Όμως, το «Disaronno wears Trussardi» φέρνει μαζί του ακόμα μια έκπληξη για να απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Ένα νέο κοκτέιλ αφιερωμένο στη Limited Edition φιάλη που θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο πολύχρωμα!

 

Συστατικά:
Disaronno 4,5 cl
Μείγμα Sweet & Sour και passion fruit (φρέσκο) 3 cl
Χυμός λεμόνι 3 cl
Lime cordial 0,5 cl
Bitter 1 σταγόνα
Ασπράδι αυγού 1 cl


Εκτέλεση:
Αναμείξτε στο σέικερ όλα τα συστατικά με πάγο και σουρώστε τα σε ποτήρι flûte.

Γαρνίρετε με φλούδα από γκρέιπφρουτ κι ένα μικρό, εδώδιμο λουλούδι.

Σαν τελευταία πινελιά, πασπαλίστε με λίγους τριμμένους σπόρους τόνκα.

 


Μοιραστείτε το δικό σας «Disaronno wears Trussardi» με το hashtag #DisaronnoWearsTrussardi

Για περισσότερα μπείτε στο www.facebook.com/Disaronno

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ