Αυτό είναι το νέο πρότυπο άντρα που ξέρει να ξεχωρίζει!

Αυτό είναι το νέο πρότυπο άντρα που ξέρει να ξεχωρίζει!

Το νέο μοντέλο ανδρισμού βγάζει τα προηγούμενα σε απόσυρση.

Παλιά τον άνδρα τον έκαναν τα "παντελόνια" του. Σήμερα όμως; Τα πρότυπα έχουν αλλάξει και μαζί τους και οι άνδρες, που τολμούν να ξεχωρίζουν και να κάνουν πράγματα που στο παρελθόν μπορεί καν να μην τολμούσαν. Ποια είναι αυτά;

 

Μαγειρεύουν
Λίγο τα reality μαγειρικής, λίγο το ότι το μαγείρεμα θεωρείται θέλει δημιουργικότητα... οι άνδρες πλέον δεν φοβούνται να λερώσουν τα χέρια τους. Και αν παλιά ήταν αποδεκτό να τα λερώνουν μόνο με γράσα, τώρα τα λερώνουν με σάλτσα!

 

Κλαίνε
Από το Ρονάλντο στο γήπεδο, μέχρι τον μπαμπά που θα ζήσει από κοντά τη γέννηση του παιδιού του, οι άντρες σπάνε και αυτό το στερεότυπο και κλαίνε. Ναι; Τι;

 

Συμμετέχουν ενεργά στο μεγάλωμα των παιδιών
Οι πατεράδες μας μπορεί να μην άλλαξαν ούτε μια πάνα στη ζωή τους. Τώρα, όμως, οι μπαμπάδες άλλαξαν. Είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για το παιδί τους, είτε αυτό σημαίνει όντως να αλλάξουν τις πάνες είτε να βάλουν φούστα, μόνο και μόνο για να κάνουν το κοριτσάκι τους να χαμογελάσει, όπως αυτός ο μπαμπάς στη διαφήμιση του ΚΙΑ Sportage:

 

 

Περιποιούνται τον εαυτό τους
Δεν είναι τυχαίο ότι τα barber shop έχουν γίνει τα νέα frozen yogurt, που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε κάθε γωνιά της πόλης. Οι άντρες σήμερα και τριμάρουν τα γένια τους και βάζουν αντιρυτιδική και όχι, αυτό δεν τους κάνει λιγότερο άντρες.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ