Το πιο cool νέο smartwatch έχει την υπογραφή της Diesel!

Το πιο cool νέο smartwatch έχει την υπογραφή της Diesel!

Το πιο πολυπόθητο δώρο για τις γιορτές που έρχονται ή, αλλιώς, το πιο hot νέο smartwatch που θα θες να αποκτήσεις με ή χωρίς δικαιολογία! Αυτό είναι το Next Generation Touchscreen Smartwatch.

 

Με αφορμή τα 40 χρόνια ζωής της που συμπληρώνονται φέτος, η Diesel λανσάρει μία νέα smartwatch συλλογή, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όσον αφορά τα wearables. Πρόκειται για το Next Generation Touchscreen Smartwatch, Diesel On που είναι η νέα καινοτόμα πρόταση του πρωτοποριακού διεθνούς lifestyle brand.

 

Κι αν τα περισσότερα wearables φαντάζουν κάπως άκομψα και αταίριαστα με οποιοδήποτε μη sporty look η Diesel δημιούργησε μια συλλογή με μοντέλα που καταφέρνουν να συνδυάζουν τεχνολογία και καλαισθησία με τον πλέον λειτουργικό τρόπο. Το Diesel On κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές: ματ ατσάλινη κάσα με μαύρο δερμάτινο λουράκι, μεταλλική ατσάλινη κάσα με καφέ δερμάτινο λουράκι, ματ ατσάλινη κάσα με μαύρο λουράκι σιλικόνης και μεταλλική ανοξείδωτη κάσα από ατσάλι και μπρασελέ, ενώ εφικτή είναι και η αλλαγή στο λουράκι με τις επιλογές να ποικίλουν σε υλικά και υφή.

 

Ο Steve Aoki πρωταγωνιστεί στο video του Next Generation Touchscreen Smartwatch που δίνει μία πρώτη γεύση για τις εκπληκτικές δυνατότητες που σού προσφέρει.

 

 

Συγκέντρωσε στο ρολόι σου όλα τα notifications των συσκευών σου: από emails, κλήσεις μέχρι sms με το Diesel On είσαι πάντα alert. Χρησιμοποίησε το Google Fit για να μετράς θερμίδες, καρδιακούς παλμούς, αποστάσεις και βήματα και να καταγράφεις κάθε αθλητική δραστηριότητα!

 

Απόλαυσε τις οn screen animations που σε προειδοποιούν κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες και... γίνε λίγο πιο active αφού κάθε φορά που είτε από τεμπελιά, είτε από έλλειψη χρόνου βρίσκεσαι πίσω από το στόχο που έχεις θέσει, το Diesel On σε ειδοποιεί ότι ήρθε η στιγμή να ξεμουχλιάσεις! Φυσικά μπορείς να θέσεις το Diesel On σου σε λειτουργία το "Do Not Disturb", που κάθε φορά που παίρνεις μία ειδοποιήση θα χρησιμοποιεί ένα φίλτρο που θα κάνει την οθόνη να μοιάζει σαν να ραγίζει χωρίς όμως να σε... απασχολεί.

 

Εκμεταλλεύσου στο έπακρο το Next Generation Touchscreen Smartwatch, Diesel On ρολόι σου συνδυάζοντάς το με την Diesel T-ON-I εφαρμογή. Η T-ON-I εφαρμογή είναι ο προσωπικός σου βοηθός, ο τρόπος της Diesel για να σε κρατά ενημερωμένο για τα πάντα, αλλά και δραστήριο!

 

Το Next Generation Touchscreen Smartwatch, Diesel On είναι ήδη διαθέσιμο στα Diesel stores: Golden Hall, Αθήνα και Αγίας Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη, στο Attica Citylink και σε επιλεγμένα καταστήματα ρολογιών.
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ