«Bring to Save» by WIND stores | Έτσι θα κάνεις δικά σου τα πιο πολυπόθητα νέα smartphone!

«Bring to Save» by WIND stores | Έτσι θα κάνεις δικά σου τα πιο πολυπόθητα νέα smartphone!

Έτσι θα αποκτήσεις τα πιο πολυπόθητα νέα smartphone με έκπτωση και θα προστατέψεις το περιβάλλον με μία κίνηση! Η WIND το κάνει πραγματικότητα!

Η WIND κάνει τα τεχνολογικά σου όνειρα πραγματικότητα και παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Bring to Save» που σε βοηθά να αποκτήσεις τα πιο πολυπόθητα νέα smartphone με έκπτωση! Και μπορεί το "Bring to Save" να αναφέρεται στα χρήματα που εξοικονομείς, όμως στη δική μου περίπτωση ήταν αυτό που κυριολεκτικά με έσωσε!

 

Μήπως είναι ώρα για μία αλλαγή; Αν το κινητό σου 'πνέει τα λοίσθια', αν το 'hot νέο smartphone' σου αποδείχτηκε τελικά κακή επιλογή, αν, ακόμα, βαριέσαι εύκολα, η WIND έχει τη λύση για να αποκτήσεις όποιο κινητό θες με μειωμένη τιμή και άτοκες δόσεις!

 

Ως lifestyle editor το κινητό μου είναι η προέκταση του χεριού μου! Χρειάζομαι ένα δυνατό επεξεργαστή, μια πολύ καλή κάμερα και, φυσικά, μια αρκετά μεγάλη οθόνη. Ήξερες πως πολλές από τις φωτογραφίες των άρθρων μου είναι τραβηγμένες από το κινητό μου; Πολλές φορές, και ενώ είμαι εκτός γραφείου, έχει χρειαστεί να επέμβω σε κάποιο άρθρο, να το διανθίσω με νέες φωτογραφίες και, φυσικά, να το ποστάρω στα social media! Φαντάζεσαι λοιπόν τον πανικό μου όταν σε μία αντίστοιχη περίπτωση multitasking, ο κινητό μου έπεσε, η οθόνη έσπασε και... το μυαλό μου σκοτείνιασε.

 

Η επισκευή δεν είχε νόημα, αφού το κινητό μου ήταν ήδη 'κουρασμένο' και είχε από καιρό σταματήσει να καλύπτει τις ανάγκες της καθημερινότητάς μου. Η αγορά ενός νέου high end smartphone έμοιαζε επίσης αδύνατη με το ποσό να πλησιάζει επικίνδυνα τα 4 ψηφία! Η λύση ήρθε αναπάντεχα χάρη στο «Bring to Save» by WIND stores που κάνει την αγορά ενός νέου smartphone πιο εύκολη και οικονομική από ποτέ!

 

Η υπηρεσία Επιστροφής & Ανακύκλωσης Κινητών «Bring to Save» λειτουργεί ως εξής: Φέρνεις το παλιό σου κινητό σε ένα κατάστημα WIND και ανάλογα με το μοντέλο του, διαμορφώνεται η αξία της ανακύκλωσης. Έτσι το παλιό μου κινητό κάλυψε ένα σημαντικό ποσό από την αγορά ενός νέου. Συγκεκριμένα, το πολυπόθητο νέο Huawei Mate 20 Pro, μπορεί να γίνει δικό σου με όφελος έως 550€*. 

 

«Bring to Save» by WIND stores | Έτσι θα κάνεις δικά σου τα πιο πολυπόθητα νέα smartphone!

 

Επειδή ωστόσο το ποσό, στη δική μου περίπτωση ήταν και πάλι υψηλό για να μπορέσω να το καλύψω άμεσα, εκμεταλλεύτηκα και τη δυνατότητα που δίνει σε όλους η WIND να αποκτήσουν το νέο τους κινητό με άτοκες δόσεις. Στην περίπτωση του εκπληκτικού Huawei Mate 20 Pro δικαιούσαι έως 48 άτοκες δόσεις! Και κάπως έτσι, το πιο ισχυρό νέο smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, έγινε δικό μου! Ποτέ ξανά η πολυτέλεια δεν ήταν τόσο προσιτή!

 

Ζήλεψες; Επισκέψου τώρα το πλησιέστερο κατάστημα WIND και απόκτησε το νέο Huawei Mate 20 Pro σε ένα από τα 3 απίστευτα χρώματα: twilight, midnight blue & black. Τα απίθανα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με το όφελος έως και 550€ με τη νέα υπηρεσία «Bring to Save» αλλά και με την ευκολία πληρωμών σε 48 άτοκες δόσεις, δημιουργούν ένα πακέτο που δε θες να χάσεις!

 

Όποιο κινητό κι αν λαχταράς, ωστόσο, θα το αποκτήσεις έξυπνα και οικονομικά σε ένα κατάστημα WIND, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία «Bring to Save» αλλά και την επιλογή πληρωμής με άτοκες δόσεις! Εσύ, ποιο κινητό ονειρεύεσαι;

 

*Η υπηρεσία «Bring to Save» είναι διαθέσιμη μόνο στα καταστήματα WIND και ανάλογα το μοντέλο smartphone που θα επιστραφεί, διαμορφώνεται και η αξία της ανακύκλωσης. Το ποσό των 550 € επιστροφής, αφορά επιστροφή iPhone X 256GB και ισχύει έως 19/11/2018.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ