Διαλέξτε μουσικό χαλί
1
 
 
2
 
 
3
 
 
4
 
 
 
Tech & Science/ Αξεπέραστη ευφυΐα. Ασταμάτητη δύναμη. Γνωρίστε τη νέα ηλεκτρική σκούπα Siemens Q8.0 autoControl.
Ιδανικός καθαρισμός για οποιαδήποτε επιφάνεια.
LIFO TEAM, 20.11.2018

Αξιοποιώντας έναν συνδυασμό έξυπνων τεχνολογιών και υψηλής απόδοσης, η νέα Siemens Q8.0 διαβάζει κάθε επιφάνεια, προσαρμόζεται αυτόματα και καθαρίζει σε βάθος.

Η νέα ηλεκτρική σκούπα Q8.0 autoControl από τη Siemens επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στο χώρο της οικιακής καθαριότητας. Με τη μοναδική τεχνολογία autoControl, η Q8.0 διαβάζει την υφή του δαπέδου, προσαρμόζεται αυτόματα και παρέχει την κατάλληλη δύναμη απορρόφησης ανάλογα με την επιφάνεια που πρέπει να καθαριστεί. Ξύλο, χαλί, μάρμαρο, πλακάκι, τίποτα δεν αποτελεί εμπόδιο στο τέλειο σκούπισμα που εγγυάται η Q8.0.

Η συγκεκριμένη καινοτομία συνυπάρχει με την τεχνολογία quattroPower τεσσάρων σημείων για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, το quattroPower συνδυάζει μοτέρ και πέλμα υψηλής απόδοσης για τέλεια απομάκρυνση της σκόνης με βέλτιστη ποιότητα στεγανότητας και σακούλα powerProtect XXL για κορυφαία ροή αέρα.

Αξεπέραστη ευφυΐα. Ασταμάτητη δύναμη. Γνωρίστε τη νέα ηλεκτρική σκούπα Siemens Q8.0 autoControl.

Η άνεση αποτελεί, φυσικά, έναν ακόμη τομέα-κλειδί και η νέα Q8.0 δεν απογοητεύει ακόμα κι εκεί. Το ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο χαρίζει εξαιρετικά μεγάλη ακτίνα δράσης που αγγίζει τα 12 μέτρα, ενώ τα 4 ροδάκια διαθέτουν ειδική μαλακή επικάλυψη για μέγιστη ευελιξία και απαλό σκούπισμα.

Αξεπέραστη ευφυΐα. Ασταμάτητη δύναμη. Γνωρίστε τη νέα ηλεκτρική σκούπα Siemens Q8.0 autoControl.

Από την υψηλή απόδοση και τη χαμηλή κατανάλωση έως την έμφαση στην άνεση και τις έξυπνες λειτουργίες, είναι ξεκάθαρο πως κάθε πτυχή της Siemens Q8.0 autoControl είναι σχεδιασμένη για να ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Επισκεφτείτε το https://www.siemens-home.bsh-group.com/gr/ και μάθετε περισσότερα για το πως η Siemens Q8.0 εγκαινιάζει μία νέα γενιά οικιακής καθαριότητας.

 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ