4 τρόποι να κάνεις την τηλεόραση πιο "δική σου" από ποτέ!

4 τρόποι να κάνεις την τηλεόραση πιο "δική σου" από ποτέ!

Έτσι δεν θα χάσεις ποτέ ξανά επεισόδιο, θα δεις ξανά και ξανά τη σκηνή που θες και θα δεις κάθε 'ζωντανό πρόγραμμα' με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς!

Πόσο διαφορετική είναι η καθημερινότητά μας σήμερα από κάποια χρόνια πριν; Η τηλεόραση για παράδειγμα! Κάποτε, όχι πολύ καιρό πριν, τηλεόραση σήμαινε ελάχιστα κανάλια, μέτριο περιεχόμενο και πολλές διαφημίσεις, επαναλήψεις παλιών ταινιών, προγράμματα που ξέφευγαν απ'τους χρόνους τους και ταινίες που δεν μάθαινες ποτέ το τέλος αφού... σε έπαιρνε ο ύπνος.

 

Ειλικρινά, θυμάμαι πολλές ταινίες που ήξερα απ'έξω μέχρι ένα σημείο αλλά δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε στο τέλος! Ξέρεις για ποιες μιλάω, εκείνες που άρχιζαν πάντα κάπως αργά και που μετά τα μεσάνυχτα είχαν φτάσει μονάχα στη μέση. Κάπου στο τρίτο ή τέταρτο διάλειμμα για διαφημίσεις, με έπαιρνε πάντα ο ύπνος... Και την επόμενη φορά συνέβαινε το ίδιο ξανά! 

 

Μήπως θυμάσαι και κάποια φορά που έχεις ακυρώσει ή αποφύγει να βγεις τη μέρα που στην TV έπαιζε την αγαπημένη σου σειρά και που περίμενες μία ολόκληρη εβδομάδα για να δεις τη συνέχεια; Ή μήπως ξύπνησες αργά ένα πρωί και έχασες την εκπομπή που είχε αφιέρωμα στο θέμα που σε ενδιέφερε;

 

Αν, δε, έχεις ζήσει με άλλα άτομα γνωρίζεις πολύ καλά πως ο άρχοντας του σπιτιού είναι εκείνος που κρατάει το τηλεχειριστήριο. Κι αν σήμερα αυτός δεν είσαι εσύ, κρίμα! Έχασες την ευκαιρία σου να δεις αυτό που θες... Σαν κορίτσι που μεγάλωσε με τρία αδέρφια θα σου εξομολογηθώ κάτι: το να δω αυτό που θέλω, όταν το θέλω, όσες φορές θέλω, ανενόχλητη και χωρίς διακοπές, μού έμεινε απωθημένο! Και δεν είμαι η μόνη...

 

Γι'αυτό και έχω λατρέψει τις υπηρεσίες της Nova και ιδίως το Nova On Demand αλλά και όλες τις ψηφιακές ευκολίες! Όλα τα -τηλεοπτικά- όνειρά μου (και τα δικά σου, υποθέτω) έγιναν πραγματικότητα από την πρωτοποριακή τεχνολογία που φέρνει η Nova στις άκρες των δακτύλων σου! Και είναι και εντελώς δωρεάν!

 

Θες να μάθεις 4 θαύματα που μου επιτρέπει η Nova να κάνω καθημερινά;

 

1.

Μπορώ να χρησιμοποιώ όποτε και όσο συχνά θέλω το Nova On Demand για να βλέπω ανά πάσα στιγμή αυτό που θέλω- ανεξαρτήτως προγράμματος! Και η αλήθεια είναι ότι έχει μια μεγάλη ποικιλία ώστε να μπορώ να επιλέξω. Όπως πρεμιέρες ταινιών, μια μεγάλη ταινιοθήκη, αποκλειστικές σειρές της Nova αλλά και αγαπημένες δημοφιλείς σειρές, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ και φυσικά αγαπημένα παιδικά προγράμματα!

 

4 τρόποι να κάνεις την τηλεόραση πιο "δική σου" από ποτέ!

 

 

2. 

Με τις ψηφιακές ευκολίες, μπορώ να σταματήσω το ζωντανό πρόγραμμα και να συνεχίσω αργότερα από το σημείο που το άφησα!  

 

4 τρόποι να κάνεις την τηλεόραση πιο "δική σου" από ποτέ!

 

3. 

Μπορώ να πάω πίσω στο ζωντανό πρόγραμμα για να δω ξανά μια σκηνή (ή τη φάση ενός αγώνα) που δεν είδα (ή που δεν 'χόρτασα'!)

 

4 τρόποι να κάνεις την τηλεόραση πιο "δική σου" από ποτέ!

 

4.

Μπορώ να γράψω τα αγαπημένα μου live προγράμματα για να τα δω όσες φορές θέλω και όποτε θέλω!

 

4 τρόποι να κάνεις την τηλεόραση πιο "δική σου" από ποτέ!

 

Μην ψάχνεις άδικα για παγίδες! Όλες οι παραπάνω ψηφιακές ευκολίες είναι δωρεάν και η υπηρεσία Nova On Demand είναι επίσης εντελώς δωρεάν με το Nova3play, χωρίς κρυφές ή πρόσθετες χρεώσεις!

 

Και τώρα πες μου. Εσύ, γιατί ακόμα ζεις την τηλεόραση του χτες; Ενημερώσου για τις διαθέσιμες υπηρεσίες Nova και ζήσε σήμερα το... μέλλον της TV!
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ