kariera.gr: Ημέρες Καριέρας στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo

kariera.gr: Ημέρες Καριέρας στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo Facebook Twitter
0
 

Για 27η χρονιά στην Αθήνα, οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr επιστρέφουν και δίνουν το μεγάλο ραντεβού στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2026. Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία, η εκδήλωση φιλοξενείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Metropolitan Expo, τελώντας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Η φετινή διοργάνωση είναι έτοιμη να προσφέρει μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη και πλούσια εμπειρία, χτίζοντας ουσιαστικές σχέσεις ανάμεσα σε υποψήφιους εργαζόμενους και εργοδότες.

Μια επαγγελματική πορεία δεν ξεκινάει μόνο όταν σε επιλέγουν, αλλά και όταν γνωρίζεις ότι μπορείς να επιλέξεις κι εσύ, με τους δικούς σου όρους. Οι Ημέρες Καριέρας δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν εργοδότες από κοντά, να συνομιλήσουν με στελέχη της αγοράς, να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα και να αποφασίσουν τι πραγματικά τους ταιριάζει.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας στο Metropolitan Expo είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την προεγγραφή των υποψηφίων, πατώντας εδώ.

Συνεντεύξεις, συμβουλευτική, ομιλίες και πρακτικά εργαστήρια είναι μερικές μόνο από τις ευκαιρίες που περιμένουν τους επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας του kariera.gr. Αναλυτικά, φτάνοντας στο Metropolitan Expo, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν πρόσβαση σε:

  • Περισσότερες από 130 εταιρείες: Δυνατότητα άμεσης επαφής με επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους και ενημέρωση για όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.
  • Εξατομικευμένη Συμβουλευτική: Υποστήριξη από την εξειδικευμένη ομάδα Recruitment του kariera.gr.
  • 48 Ομιλίες και Workshops: Δράσεις με στόχο την ανταλλαγή ιδεών, απόψεων, πρακτικών συμβουλών και επαγγελματικής έμπνευσης.
  • Youth Corner: Πληροφορίες για το πώς προγράμματα όπως το Erasmus, ο εθελοντισμός και άλλες πρωτοβουλίες μπορούν να ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες.
  • Photobooth Area: Ειδικά διαμορφωμένο σημείο για να αποτυπώσουν οι επισκέπτες τις δικές τους στιγμές από τη φετινή διοργάνωση.
  • Gaming Area: Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την αναζήτηση εργασίας, με κλασικά ηλεκτρονικά παιχνίδια (arcade) και εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Πρόσβαση και μεταφορά στον χώρο

Η πρόσβαση στο Metropolitan Expo είναι εύκολη: Εάν έρχεστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κατεβαίνετε στη στάση Δουκίσσης Πλακεντίας (μετρό ή προαστιακός) και επιβιβάζεστε στα λεωφορεία μεταφοράς (shuttle buses) που θα εκτελούν δρομολόγια προς και από την εκδήλωση δωρεάν. Εάν έρχεστε με αυτοκίνητο, υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης (parking) στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo.

Επισκέψου το περίπτερο της Alphabet Education, Χορηγό Εκπαίδευσης των Ημερών Καριέρας, και ενημερώσου για τις 6 υποτροφίες σπουδών που προσφέρει ο Όμιλος σε συνεργασία με το kariera.gr. Οι υποτροφίες αφορούν μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και μονοετή προγράμματα εξειδίκευσης στην ΑΚΜΗ και απευθύνονται σε όλους τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης που θα επισκεφθούν το περίπτερό μας και θα υποβάλουν τη σχετική αίτηση.

χχ

Ημέρες Καριέρας Αθήνα 2026 by kariera.gr

Ημερομηνίες: 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2026

Τοποθεσία: Metropolitan Expo

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 - 18:00

Είσοδος: Δωρεάν με προεγγραφή εδώ

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Edgard & Cooper:

Good Living / Η πιο βιώσιμη επιλογή στη διατροφή κατοικιδίων, επιτέλους στην Ελλάδα

Τι θα γινόταν αν η καθημερινή διατροφή του κατοικιδίου μας μπορούσε να κάνει καλό όχι μόνο σε εκείνο, αλλά και στον πλανήτη; Η Edgard & Cooper ήρθε στην Ελλάδα με μια νέα προσέγγιση που βάζει και τα δύο στο ίδιο μπολ.
THE LIFO TEAM
IPTO Analytics: Άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του ηλεκτρικού συστήματος σε πραγματικό χρόνο

Good Living / IPTO Analytics: Άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του ηλεκτρικού συστήματος σε πραγματικό χρόνο

Η ανανεωμένη εφαρμογή του ΑΔΜΗΕ δίνει πρόσβαση, μέσα από διαδραστικά γραφήματα και χάρτες, σε δεδομένα για την παραγωγή, την κατανάλωση, τις ΑΠΕ και τη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος.
THE LIFO TEAM
MagentaTV: Οκτώβριος με νέες σεζόν των «Tulsa King» και «Dexter: Resurrection» και το «Ανελέητο Κυνήγι»

Good Living / MagentaTV: Οκτώβριος με νέες σεζόν των «Tulsa King» και «Dexter: Resurrection» και το «Ανελέητο Κυνήγι»

Πρεμιέρα για το «Kill Jackie» με την Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, ενώ με νέες σεζόν επιστρέφουν «CIA» και «Maigret», «Μαγγελάνος», «Δυστυχώς Βρίζω», «Sirat» και «I Was a Stranger» στις κινηματογραφικές αφίξεις του μήνα και «Halloween Nights» αφιέρωμα με 9 ταινίες τρόμου στο Magenta Cinema 2.
THE LIFO TEAM