Κερδίστε 4 υποτροφίες για τα σεμινάρια φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας «Διαδρομές»

Κερδίστε 4 υποτροφίες για τα σεμινάρια φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας «Διαδρομές»

Δημιουργικά μονοπάτια που συναντιούνται με οδηγό το πάθος για τη φωτογραφία

Κάποιες διαδρομές συναντιούνται για να ενωθούν σε μια κοινή πορεία που οδηγεί σε μονοπάτια πολιτισμού, έκφρασης και τέχνης. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τόλης Χατζηγνατίου χάραζαν τις δικές τους ξεχωριστές διαδρομές με κοινό οδηγό την αγάπη για την τέχνη και το πάθος για τη φωτογραφία μέχρι που δημιούργησαν μαζί τη φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές».


Η συνάντησή τους ήταν κατά μια έννοια προδιαγεγραμμένη αφού η πλούσια εμπειρία τους μέσα από τη συμμετοχή τους σε δρώμενα, εκθέσεις φωτογραφίας και κύκλους διδασκαλίας τους έφερε κοντά για να υλοποιήσουν μια σειρά από ιδέες που αφορούν τη φωτογραφική τέχνη. Στην κορυφή αυτής της συνεργασίας βρίσκεται το project «Common Routes» και η ομώνυμη ομάδα φωτογραφίας. Το σύνολο όμως της δράσης τους βασίζεται στη δημιουργία μιας κοινότητας που ευνοεί την έκφραση μέσα από τη φωτογραφία και προσφέρει διδασκαλία σε όποιον ενδιαφέρεται να μυηθεί στα μυστικά της φωτογραφικής τέχνης. Εξάλλου, η ομάδα «Διαδρομές» είναι εκείνο το σπίτι που θα φιλοξενήσει κάθε ιδέα και project των δημιουργών της, αλλά και των μελών που ανήκουν σε αυτή την πολιτιστική οικογένεια.


Όσο για το εκπαιδευτικό περιεχόμενο των «Διαδρομών», η φιλοσοφία των σεμιναρίων χτίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες. Από τη μία, το βασικό πρόγραμμα διδασκαλίας που εισάγει στις θεμελιώδεις έννοιες, αλλά είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής και τις συνεχείς εξελίξεις. Από την άλλη, τα workshops που πραγματοποιούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπως οι εκθέσεις και η συμμετοχή σε καλλιτεχνικά δρώμενα και φεστιβάλ που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με άλλους καλλιτεχνικούς φορείς. Ενώ, τέλος, οι αποστολές στο εξωτερικό μέσα από το project «Common Routes» είναι μια διαδικασία που οδηγεί σε συναντήσεις πολιτιστικών «διαδρομών» ενισχύοντας τον ίδιο τον πυρήνα της ομάδας.


Η LiFO ενώνει τη δική της πολιτιστική πορεία με τη φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές», για τη διοργάνωση του ανοικτού διαγωνισμού φωτογραφίας για το έτος 2019 – 2020. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους αρχάριους ή προχωρημένους, και το μεγάλο έπαθλο είναι τέσσερις (4) υποτροφίες (δύο ολόκληρες και δύο με έκπτωση 50%) στη φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές».

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τέσσερις φωτογραφίες σας, οι οποίες δεν έχουν λάβει μέρος σε κάποιον άλλο διαγωνισμό, και να τις στείλετε στο [email protected] με θέμα «Διαγωνισμός Φωτογραφίας Lifo», συμπεριλαμβάνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και αφορά τη δική σας έκφραση, με μοναδικό περιορισμό να μην είναι ανήθικου ή προσβλητικού περιεχομένου. Τέσσερις (4) τυχεροί/ές θα κερδίσουν δύο (2) ολόκληρες (100%) και δύο (2) μισές (50%) υποτροφίες για τα τμήματα σεμιναρίων της φωτογραφικής.


Αυτό το καλοκαίρι έχουμε μαζί τη φωτογραφική μας μηχανή και είμαστε έτοιμοι να απαθανατίσουμε οτιδήποτε μας εμπνέει. Η ομάδα «Διαδρομές» περιμένει να μας αποκαλύψει τα μυστικά μια υπέροχης τέχνης και να μας κάνει μέλη μιας μεγάλης οικογένειας.


Περισσότερες πληροφορίες:

www.diadromeseminars.gr

www.facebook.com/diadromeseminars.gr/

www.instagram.com/diadromes_photography

 

Info

H ομάδα «Διαδρομές» στεγάζεται στο Impact Hub Athens, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Ψυρρή, όπου πραγματοποιούνται όλα τα μαθήματα, οι παρουσιάσεις και τα εικαστικά δρώμενα της ομάδας. Από το 2017 ξεκίνησαν κύκλοι σεμιναρίων στον ανακαινισμένο χώρο της Δημοτικής Αγοράς στην Κυψέλη.

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ