Δεν χρειάζεται να είσαι ταλαντούχος στιχουργός για να ζήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό party του Ούζου Πλωμαρίου!

Δεν χρειάζεται να είσαι ταλαντούχος στιχουργός για να ζήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό party του Ούζου Πλωμαρίου!

Μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν προσκλήσεις για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party

Σίγουρα κάπου θα πήρε το μάτι σου τον σούπερ διαγωνισμό για το τραγούδι του καλοκαιριού «Ραντεβού στον Ήλιο» από το Ούζο Πλωμαρίου. Αλλά δεν πρόλαβες να γράψεις ή δεν το έχεις με τους στίχους; Μη σε νοιάζει! Γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις στο party που οργανώνει το Ούζο Πλωμαρίου με την υπέροχη Πέννυ Μπαλταζή που έγραψε τη μουσική του τραγουδιού «Ραντεβού στον Ήλιο» μαζί με τους φίλους του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους.


Μπες τώρα στο www.rantevoustonilio.gr, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν προσκλήσεις για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party με τους stand-up comedians Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, τους εξωτικούς the BURGER PROJECT και φυσικά την αγαπημένη Πέννυ Μπαλτατζή που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά live το τραγούδι «Ραντεβού στον ήλιο» με τους δικούς σας στίχους!


Μην το καθυστερείς, μέχρι τις 20 Ιουνίου προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή!


Δες πως η Πέννυ Μπαλτατζή προέτρεπε τους χρήστες να στείλουν στίχους για τη δημιουργία του απόλυτου, καλοκαιρινού τραγουδιού «Ραντεβού στον ήλιο» και προετοιμάσου για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

 


Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi
www.rantevoustonilio.gr www.ouzoplomari.gr


https://www.facebook.com/ouzoplomari/posts/2222230097826344

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ