Κερδίστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 800 ευρώ από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Κερδίστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 800 ευρώ από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ γιορτάζει τη νέα εταιρική του καμπάνια για τα Χριστούγεννα με έναν εκπληκτικό διαγωνισμό που θα φέρει τον Άι Βασίλη στην... πόρτα σου!

 

Μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο XIAOMI Mi QiCycle που θα σε ξετρελάνει και θα κάνει τις μετακινήσεις σου στην πόλη πιο εύκολες από ποτέ!

 

Η Χριστουγεννιάτικη ταινία του ΓΕΡΜΑΝΟΥ εστιάζει στην «τρέλα» που μας πιάνει, όταν ανοίγουμε ένα δώρο τεχνολογίας. Γινόμαστε ξανά παιδιά, θέλουμε να δούμε "τι κάνει αυτό;", πώς λειτουργεί και το παίρνουμε μαζί μας παντού!

 

Για να μεταφέρει αυτή την «τρέλα», προσκάλεσε, σε μία απολαυστική συζήτηση τους γνήσια «τρελαμένους» κωμικούς, Φάνη Λαμπρόπουλο, Θανάση Πασσά και Νικόλα Ράπτη, που αναλύουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο τα συναισθήματά τους για τα δώρα τεχνολογίας! Σε περίπτωση που είχες... αμφιβολία, το συμπέρασμα της ξεκαρδιστικής τους κουβέντας είναι πως αν τα δώρα τεχνολογίας «τρελαίνουν» ακόμα και τους πιο «τρελαμένους», οι δικοί μας άνθρωποι σίγουρα θα ξετρελαθούν με δώρα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

 


Αν θες λοιπόν κι εσύ να «τρελάνεις» τα αγαπημένα σου πρόσωπα με δώρα τεχνολογίας, πάρε τώρα μέρος στον πιο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό από τον ΓΕΡΜΑΝΟ για να κερδίσεις το μοναδικό ηλεκτρικό ποδήλατο XIAOMI Mi QiCycle!

 

Κερδίστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 800 ευρώ από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

 

Πρόκειται για ένα εκπληκτικά ελαφρύ και με δυνατότητα αναδίπλωσης ηλεκτρικό ποδήλατο που θα κάνει τις μετακινήσεις σου στην πόλη πιο εύκολες, ασφαλής και ξεκούραστες από ποτέ! Πιάνει ταχύτητα μέχρι 25 χιλιόμετρα την ώρα και διαθέτει αυτονομία μπαταρίας έως 45 χιλιόμετρα.

 

Για να κερδίσεις το εκπληκτικό XIAOMI Mi QiCycle Electric Bicycle συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Διεκδίκησε μία ακόμα συμμετοχή κάνοντας Like στη σελίδα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ στο Facebook και μία τρίτη κάνοντας Follow στο Instagram του!

 

 

 

Όροι Διαγωνισμού

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ