Mamma Mia! Here We Go Again | Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για μια ειδική προβολή γεμάτη εκπλήξεις!

Mamma Mia! Here We Go Again | Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για μια ειδική προβολή γεμάτη εκπλήξεις!

Η Tanweer σε συνεργασία με τη Lifo διαθέτει 50 διπλές προσκλήσεις για μία ειδική, γεμάτη εκπλήξεις προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους Town Cinemas

Δεν πρόλαβες να δεις την εκπληκτική συνέχεια του Mamma Mia, "Mamma Mia! Here We Go Again" στους κινηματογράφους; Η Tanweer σου δίνει τώρα τη δυνατότητα να την απολαύσεις και μάλιστα στους ανακαινισμένους, υπερσύγχρονους κινηματογράφους Town Cinemas!

 

Με αφορμή το λανσάρισμα του BLU-RAY™/ DVD της ταινίας Mamma Mia! Here We Go Again, η Tanweer σε συνεργασία με τη Lifo διαθέτει 50 διπλές προσκλήσεις για μία ειδική, γεμάτη εκπλήξεις προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους Town Cinemas!

 

Mamma Mia! Here We Go Again | Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για μια ειδική προβολή γεμάτη εκπλήξεις!

 

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση που είναι μονάχα η αρχή μιας σειράς από εκπλήξεις και δώρα! Απόκτησε  το DVD ή το Blu-ray της ταινίας που θα κυκλοφορήσει 19/11, καθώς επίσης και το soundtrack με το τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη υπογεγραμμένο από τον ίδιο! Δώσε το παρών στην προβολή της ταινίας, την Κυριακή 18/11 και ώρα 12:00 στους κινηματογράφους Τοwn Cinemas. Γνώρισε από κοντά τον έναν και μοναδικό Έλληνα σταρ που συμμετέχει στην ταινία, τον Πάνο Μουζουράκη!

 

 

Διεκδίκησε τώρα μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας, την Κυριακή 18/11 και ώρα 12:00 στους κινηματογράφους Τοwn Cinemas, Ζησιμοπούλου 7, στο κέντρο της Γλυφάδας. O Πάνος Μουζουράκης θα είναι εκεί...Εσύ;

 

 

Έλα μαζί μας στη γιορτή, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, και να ανακαλύψουμε πώς ξεκίνησαν όλα! Δέκα χρόνια μετά την πρεμιέρα του Mamma Mia! Η Ταινία, είσαι προσκεκλημένη πίσω στο μαγικό Ελληνικό νησί που έγιναν όλα για ένα ολοκαίνουριο μουσικό σίκουελ βασισμένο στα τραγούδια των ABBA. Η Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ) είναι πλέον έγκυος, και όπως η μητέρα της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), θα πρέπει να πάρει τα ρίσκα της. Το αυθεντικό καστ της ταινίας επιστρέφει, με νέες αφίξεις μεταξύ των οποίων βρίσκεται η Λίλι Τζέιμς ως νεαρή Ντόνα, ο Άντι Γκαρσία και η βραβευμένη με Oscar® Σερ. Οι... μπερδεμένοι άντρες της ζωής της Ντόνα δίνουν ξανά το παρών (Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ) ενώ ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίζεται σε ένα ρόλο έκπληξη που δεν πρέπει να χάσεις!

 

Mamma Mia! Here We Go Again | Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για μια ειδική προβολή γεμάτη εκπλήξεις!

 

Στο BLU-RAY™ και το DVD της ταινίας θα βρεις κομμένες και επιπλέον σκηνές και τραγούδια με σχολιασμό από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Ολ Πάρκερ, εμπλουτισμένα sing-alongs, βίντεο για τα κοστούμια, μια συνέντευξη της Σερ και πολλά ακόμα!

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού παρακάτω και διεκδίκησε μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις!

 

Το Mamma Mia! Here We Go Again κυκλοφορεί σε BLU-RAY™ και DVD από 19 Νοεμβρίου από την Tanweer

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ