Ποιο είναι το αγαπημένο σημείο στο αντρικό κορμί -Οι γυναίκες απαντούν

 Ποιο είναι το αγαπημένο σημείο στο αντρικό κορμί -Οι γυναίκες απαντούν Facebook Twitter
43

Περίπου 12000 γυναίκες έσπευσαν να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα ενός χρήστη στο Reddit. Ενώ οι άντρες περιορίζονται συνήθως ανάμεσα στο στήθος και τα οπίσθια οι γυναίκες απέδειξαν πως έχουν πολύ περισσότερη φαντασία.

30 από τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που κρύβουν εκπλήξεις:


1. Ώμοι
(Φυσικά οι ώμοι)

2. Οι γωνίες του προσώπου...

3. Μία δυνατή πλάτη
(Ξέρω πολλές γυναίκες που τρελαίνονται με τις μεγάλες πλάτες)

4. Σαρκώδη χείλη
(Συνήθως προσέχω αμέσως τα χείλη και τα μάτια του άνδρα, τη στιγμή που οι φίλες μου κοιτούν το σώμα του. Εάν ο άλλος έχει σαρκώδη χείλη, μου είναι αδύνατο ακόμα και να περιγράψω πώς είναι το σώμα του, τόσο πολύ με απορροφά αυτό το σημείο. Επίσης λατρεύω τα μαύρα μάτια που συνοδεύονται από μαύρες βλεφαρίδες. Και τα λακκάκια επίσης με σκοτώνουν.)

5. Λαιμός
(Λατρεύω τους λαιμούς, και ειδικά το πίσω μέρος. Όσο πιο καθαρό, τόσο το καλύτερο. Θέλω να τους ρουφήξω!)

6. Η «ουρίτσα»
(Η κλεφτή ματιά σε εκείνη τη λεπτή ουρίτσα από τρίχες όταν σηκώνεται κατά λάθος η μπλούζα τους είναι για μένα εξίσου ερεθιστική με μία κλεφτή ματιά στο στήθος μιας γυναίκας.)

7. Μηροί ή δικέφαλοι
(Γι' αυτό και βλέπω τόσο ράγκμπι. Είναι σαν να παρακολουθώ πορνό.)

8. Ύψος

9. Μάτια και χαμόγελο
(Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει το στήθος, τα χέρια, ο κώλος ή η πλάτη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αναφέρονται αποκλειστικά σε μυώδεις άνδρες. Οι περισσότερες γυναίκες (που ξέρω) δίνουν επίσης μεγάλη έμφαση στα μάτια και στο χαμόγελο, και εγώ είμαι μία από αυτές. Το τι θεωρείται ελκυστικό διαφέρει για τον καθένα μας.)

 

10. Το σχήμα "V" στους γοφούς 
(Οι ώμοι, ο θώρακας. Λατρεύω όταν έχουν αυτό το "V" στους γοφούς, είναι σαν να «δείχνει» προς εμένα.

Και ο κώλος φυσικά, αλλά κυρίως οι ώμοι.

Βασικά, λατρεύω το ανδρικό σώμα εν γένει. Εάν μπορεί να με κρατήσει σφιχτά και να με κάνει να νιώσω μικροσκοπική μέσα στην αγκαλιά του, λιώνω.)

11. Όμορφα, κομψά, εκφραστικά χέρια με μακρυά δάχτυλα
Τρελό turn-on. Επίσης οι μηροί. Οι μυώδεις μηροί.

Και η φωνή. Μια καλή φωνή μπορεί να σε καταστρέψει.

 

12. Σκληρά και ελαφρώς ταλαιπωρημένα χέρια
Χέρια που σου δίνουν την αίσθηση ότι μπορούν να φτιάξουν έπιπλα, να στήσουν φωτιές και να σε αρπάξουν με δύναμη.

13. Η φωνή
Οι φωνές ορισμένων ανδρών μπορούν να σε κάνουν να λιώσεις σαν σοκολάτα. Αυτοί είναι οι άντρες που σε κάνουν να τους σκέφτεσαι τις νύχτες.

14. Το μήλο του Αδάμ
Μου αρέσει πολύ, αλλά μπορεί να είμαι και η μόνη.

15. Το χοντρό πέος
Μήκος και περίμετρος κορίτσια. Γιατί πρέπει να έχει μόνο το ένα από τα δύο;

16. Πέη χωρίς περιτομή
Δεν είναι κάτι που φαίνεται, αλλά μπορούν να με κάνουν να λιποθυμήσω.

17. Πέη γενικά
Ναι, μου αρέσουν πολύ!

18. Τα λακκάκια
Τρελαίνομαι με τα καθηλωτικά μάτια. Λατρεύω τα λακκάκια και έναν άνδρα που γελάει συχνά και φαίνονται. Και δεν ξέρω γιατί, αλλά τρελαίνομαι και για τα δυνατά μπράτσα και τους ώμους. Μερικές φορές απλά κάθομαι χαζεύω κάποιον, επειδή συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

19. Μπράτσα ή κοιλιακοί
Για μένα είναι ή το ένα ή το άλλο.

Δύο καλά, γυμνασμένα μπράτσα δείχνουν έναν άνδρα που δουλεύει σκληρά, που είναι των πράξεων. Από την άλλη, οι κοιλιακοί είναι περισσότερο χαρακτηριστικό ανδρών που προσέχουν την εμφάνισή τους, που τους ενδιαφέρει το τι προσέχουν οι γυναίκες. Οι κοιλιακοί φτιάχνονται στο γυμναστήριο και τα μπράτσα έξω από αυτό. Δεν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, είναι απλώς δύο διαφορετικοί τύποι.

 

20. Το «βέλος του Έρωτα» στο πάνω χείλος
Ένα δυνατό σαγόνι και τα μπράτσα. Λατρεύω τα μπράτσα! Και ένα συγκεκριμένο είδος χειλιών με ένα μικρό βαθούλωμα στο κέντρο του πάνω χείλους.

21. Οι γάμπες και η κλείδα
Τρελαίνομαι και μόνο στη σκέψη.

22. Τα γένια στο πρόσωπο
Όχι γεμάτα μούσια, αλλά μόνο μια «σκιά».

23. Ζυγωματικά

24. Τα μακριά μαλλιά, αλλά όχι πολύ μακριά
Τόσο όσο πρέπει για μπορείς να χώνεις μέσα τα δάχτυλά σου.

25. Να είναι φαλακρός και να έχει γένια
Αυτός ο συνδυασμός είναι για μένα ιδανικός.

26. Μύτη
Ναι... Οι μεγάλες, μυτερές μύτες.

27. Φακίδες και λευκό δέρμα
Λατρεύω τους κοκκινομάλληδες άνδρες, εκείνους με το ροδαλό χλωμό δέρμα. Τα γένια μου αρέσουν, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικά. Χλωμό δέρμα, ΛΑΤΡΕΥΩ το χλωμό δέρμα. Το μόνο πράγμα που μου αρέσει περισσότερο από το χλωμό δέρμα, είναι το χλωμό δέρμα με τατουάζ. Τατουάζ ΠΑΝΤΟΥ θεέ μου.

 

28. Το όσχεο
Το υπέροχο, μαγικό όσχεο.. Τρελαίνομαι και μόνο στη σκέψη.

29. Η μεγάλη μύτη

30. Το να είναι ο άλλος αρρενωπός γενικότερα
Οι θηλυπρεπείς χίπστερ δεν έχουν πια πέραση

43

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι η ψιττάκωση και πώς μας απειλεί

Υγεία & Σώμα / Τι είναι η ψιττάκωση και πώς μας απειλεί

Ο όρος «ασθένεια που μεταδίδεται από τα πτηνά» μάς φέρνει στο μυαλό τη γρίπη των πτηνών που οφείλεται στον ιό της γρίπης Η5Ν1. Κι όμως, υπάρχει μια άλλη νόσος που μοιάζει με τη γρίπη και μεταδίδεται από τα πτηνά, προκαλώντας άτυπη πνευμονία, δηλαδή πνευμονία χωρίς τα κλασικά συμπτώματα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Εξέταση με ραδιοϊσότοπα προβλέπει τη νόσο Αλτσχάιμερ 10 χρόνια προτού εμφανιστεί

Υγεία & Σώμα / Μια νέα εξέταση προβλέπει τη νόσο Αλτσχάιμερ 10 χρόνια προτού εμφανιστεί

Χάρη σε μια νέα εξέταση με ραδιοϊσότοπα, την PET Amyloid, καθίσταται δυνατή η πρώιμη διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ μία ολόκληρη δεκαετία πριν από την εκδήλωση του πρώτου συμπτώματος νοητικής έκπτωσης στους ασθενείς.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Σώμα από γυαλί: Έχουν και οι υποχόνδριοι τα δίκια τους

Υγεία & Σώμα / Σώμα από γυαλί: Έχουν και οι υποχόνδριοι τα δίκια τους

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που εξερευνά την πολιτισμική ιστορία της υποχονδρίασης, οι άνθρωποι που ανησυχούν περισσότερο για την υγεία τους είναι πολύ συχνά εκείνοι που έχουν τους περισσότερους λόγους να ανησυχούν.
THE LIFO TEAM
Καμπανάκι κινδύνου για τις λοιμώξεις και τα «πανανθεκτικά» μικρόβια χτυπούν οι λοιμωξιολόγοι

Υγεία & Σώμα / Λοιμώξεις και «πανανθεκτικά» μικρόβια, παλιοί και νέοι κίνδυνοι απειλούν τη δημόσια υγεία

Καμπανάκι κινδύνου χτυπούν οι λοιμωξιολόγοι καθώς ο κοκίτης, η ιλαρά και η μηνιγγίτιδα αναζωπυρώνονται στην κοινότητα, ενώ τα άκρως ανθεκτικά μικρόβια εξελίσσονται σε «πονοκέφαλο» για τα νοσοκομεία. Μας ενημερώνει η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Συμβουλές για υπέροχη επιδερμίδα κάτω από τον καυτό ήλιο

Υγεία & Σώμα / Συμβουλές για υγιή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

Μετά από έναν χειμώνα που δεν ήρθε, η άνοιξη βιάζεται να δώσει τη θέση της στο καλοκαίρι και μας υποχρεώνει να αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με τον ήλιο. Οι ημέρες μεγάλωσαν με την αλλαγή της ώρας, ο ήλιος ήδη καίει και η επιδερμίδα μας χρειάζεται ολιστική φροντίδα και προστασία.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η πρόσφατη αναζωπύρωση ακόμα και της χολέρας προβληματίζει τους ειδικούς

Υγεία & Σώμα / Η πρόσφατη αναζωπύρωση ακόμα και της χολέρας προβληματίζει τους ειδικούς

Η χολέρα αποτελεί μολυσματικό λοιμώδες νόσημα που εξακολουθεί να καταγράφει επιδημικές εξάρσεις σε πολλές περιοχές του πλανήτη, κυρίως στον αναπτυσσόμενο κόσμο, και η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από την έλλειψη πόσιμων εμβολίων, σε μορφή σταγόνων.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Fitness: Μήπως το cozy cardio είναι για σένα;

Υγεία & Σώμα / Τελικά είναι αποτελεσματική η «cozy cardio» γυμναστική που έχει τρελάνει τo TikTok;

Αντί να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, πολλοί TikTokers φορούν τις χνουδωτές πιτζάμες τους, ανάβουν τα αγαπημένα τους κεριά, επενδύουν σε απαλό φωτισμό διάθεσης και περπατούν σε ένα walking pad ή σε μηχάνημα step, ενώ παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές.
EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Σύνδρομο Εκρηγνυόμενης Κεφαλής: Μια ενοχλητική διαταραχή του ύπνου που ακόμα αποτελεί μυστήριο

Υγεία & Σώμα / Σύνδρομο Εκρηγνυόμενης Κεφαλής: Μια ενοχλητική διαταραχή του ύπνου που ακόμα αποτελεί μυστήριο

Η σχεδόν ανεξερεύνητη διαταραχή, που κάνει τους ασθενείς να ακούν τρομακτικούς, εκκωφαντικούς θορύβους λίγο πριν κοιμηθούν. Πολλοί ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με προκατάληψη και δυσπιστία.
THE LIFO TEAM
Μια (σχεδόν) ωδή στην ψείρα

Nothing Days / Μια (σχεδόν) ωδή στην ψείρα

Ανίκανα να επιβιώσουν μακριά από ανθρώπινα σώματα, τα παράσιτα που μας ακολουθούν σε όλη την εξελικτική μας πορεία είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν. Ήταν κοινωνικό στίγμα, ακόμα είναι, αλλά ήταν πάντα και ένας τρόπος κοινωνικοποίησης και εκδήλωσης στοργής ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας.
M. HULOT

σχόλια

20 σχόλια
Μα...αφού οι γυναίκες είναι "εγκεφαλικές" και δεν έχουν τόσο ταπεινά και επιφανειακά κριτήρια όπως τα γουρούνια οι άντρες. Μα αφού ενδιαφέρονται για το μυαλό και την προσωπικότητα! Τι? Όχι?
Συμφωνω με τους ωμους , μετα πλατη , μεση , πωπος , κοιλιακοι , μετα ματια , χαμογελο προσωπο..βεβαια μερικες πανε με την τσεπη και μας παιρνει ολες η μπαλα.. και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.. στην προκειμενη περιπτωση ελεφαντινα..
Νομίζω ότι το άρθρο θέλει να μας δείξει ότι η καθεμιά έχει και διαφορετικό γούστο και ότι η ομορφιά τελικά είναι αντικειμενική.Σε μένα μπορεί να αρέσει κάτι που σε σένα δεν αρέσει...
Δεν μπορω να επιλεξω τι μου αρεσει περισσοτερο, αλλα το level ανεβαινει οταν βλεπω καλοσχηματισμενα χερια(ακρα), αθλητικα με γωνιες, καπως νευρικα. Τοτε αρχιζουν διαφορες σκεψεις γι αυτα τα χερια! Αχ, το αντρικο κορμι!
Νταξει οκ.. γουστα ειναι αυτα! Αλλα ας συμφωνησουμε στ οτι ολες κοιταζουμε το πεος καθως και το σωμα! Ωραιοι οι κοιλιακοι κ τα μπρατσα να τα χαζευεις, αλλα η κοιλιτσα ανεκαθεν ηταν γοητεια! Εγω ψηφιζω λιγη κοιλιτσα, ετσι για να νιωθουμε λιγακι αντριλα! Μιλωντας παντα για ηλικιες 30+
Δε πιστεύω πως οι κοιλιακοί αφήνουν παντελώς αδιάφορη μια γυναίκα όταν βλέπει κάποιον τη πρώτη πρώτη φορά. Ειδικά όταν βρίσκεται σε μία παραλία. Ασχέτως αν προτιμάει τους άντρες με κοιλίτσα. Εννοείται πως στη συνέχεια μετράνε πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα αλλά η έρευνα υποτίθεται μιλάει για την πρώτη εντύπωση δευτερολεπτων. Για αυτό θεώρησα πως οι κοιλιακοι έπρεπε να είναι σε λίγο ψηλότερη θέση. Δεν είναι το πιο σημαντική σημείο αλλά σου τραβάει τη προσοχή τη πρώτη φορά. Πως να το κάνουμε.