Εάν έχετε σκοπό να κάνετε ένα τατουάζ, γιατί να μην κάνετε κάτι πραγματικά όμορφο αντί για τα κλασσικά tribal σχέδια, καρδιές, δράκους ή κάποιους Κινέζικους χαρακτήρες; Πριν πέντε χρόνια, ο Γάλλος άσσος των τατουάζ Xoïl  υιοθέτησε ένα νέο στυλ («Στυλ Φώτοσοπ»), το οποίο δίνει στην τέχνη του δέρματος ένα τελείως νέο νόημα.

 

 

 

O Xoïl γεννήθηκε σε ένα πολύ μικρό χωριό στη Νότια Γαλλία, όπουο πατέρας του εργαζόταν ως χτίστης, δημιουργώντας με πράγματα που οι άλλοι πετούσαν.  

 

 

 

Δεν μαθήτευσε ποτέ σε κάποιον καλλιτέχνη τατουάζ, επειδή όλοι είχαν αυτές τις παλιομοδίτικες ιδέες που δεν του άρεσαν τότε, οπότε απλά άραζε σε εργαστήρια τατουάζ μαθαίνοντας τα βασικά και αναπτύσσοντας το προσωπικό του στυλ, το οποίο εμφανίζεται στα τωρινά έργα του.

 

 

 

Ο Xoïl λέει: «Στόχος μου είναι να εστιάσω στο συναίσθημα πίσω από την ανάγκη του τατουάζ - να τους δώσω κάτι που δεν περίμεναν. Μερικές φορές βλέπει κανείς πιτσιλιές στο δρόμο και ξέρει ότι είναι όμορφες, χωρίς όμως να καταλαβαίνει το γιατί. Είναι επειδή η ισορροπία είναι τέλεια. Αυτό αναζητώ και εγώ στο έργο μου, την ισορροπία.»

 

 

 

 

Ο Xoïl έχει το δικό του εργαστήριο τατουάζ στην Γαλλία, αλλά ξοδεύει πολύ χρόνο στις ΗΠΑ, όπου είναι πιο γνωστός ως Loïc. Περισσότερα έργα από αυτόν τον «άσσο» των τατουάζ μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του στο Facebook.