True Detective: λίγο πριν το τέλος (spoilers!)

True Detective: λίγο πριν το τέλος (spoilers!) Facebook Twitter
0

Το True Detective φτάνει στο τέλος του σε μια εβδομάδα. Το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς ήταν ίσως το καλύτερο ως τώρα, και αυτό μας κάνει να περιμένουμε το φινάλε με ενδιαφέρον. Αν δεν έχετε δει όλα τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου on time κατευθείαν από HBO σε ταυτόχρονη μετάδοση από τα κανάλια Novacinema, κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, σίγουρα θα έχετε προβλέψει να τα γράψετε στον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+. Παρακάτω, δύο λόγοι για να τα δείτε όλα, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, και να είσαστε προετοιμασμένοι για το τέλος:


Ο δεύτερος κύκλος είναι βίαιος, και ήταν βίαιος από το πρώτο επεισόδιο, αλλά στο προτελευταίο επεισόδιο με τίτλο "Black Maps and Motel Rooms" η βία είχε θέση, ήταν ενσωματωμένη με την υπόθεση και της έδωσε μια ώθηση που κάνει το φινάλε ελκυστικό.


Το μεγαλύτερο σοκ του επεισοδίου ήταν η δολοφονία του Paul Woodrugh, με μια σφαίρα στην πλάτη, μόλις είχε καταφέρει να διαφύγει μέσα από υπόγεια τούνελ στα σπλάχνα του Λος Άντζελες. Η εξέλιξη αυτή ήταν εντελώς απρόσμενη, μεταξύ άλλων επειδή το δεύτερο επεισόδιο ο Ray γλίτωσε το θάνατο. Οι σεναριογράφοι δεν διστάζουν να θυσιάσουν έναν βασικό χαρακτήρα πριν το τέλος: αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν και άλλες απώλειες στο τελευταίο επεισόδιο;

Ό,τι μας συγκλόνισε σε αυτή τη σεζόν και όλα όσα συνέβησαν on & off camera θα τα βρείτε στο  #TrueDetectiveGR, και στα κανάλια Novacinema που φέρνουν αποκλειστικά το True Detective στις οθόνες μας, κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα ταυτόχρονα με την Αμερική, αλλά και κάθε στιγμή μέσω του αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+


Ο πρόεδρος του HBO, του καναλιού που έχει δημιουργήσει το True Detective, μίλησε πρόσφατα στα μέλη του Television Critica Association και είπε ότι είναι 'εξαιρετικά περήφανος' για τον δεύτερο κύκλο, συμπληρώνοντας ότι το φινάλε 'είναι πλήρως ικανοποιητικό'.


«Νομίζω ότι κανείς πρέπει να το δει από την αρχή, συνολικά. Εγώ αυτό έκανα, και είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Ποτέ δεν επεμβαίνω στις λεπτομέρειες. Ο δημιουργός, Nic Pizzolatto, είναι ένας τολμηρός σεναριογράφος, και το εννοώ μόνο με τη θετική έννοια... νομίζω ότι αυτό του βγαίνει σε καλό σε αυτό τον κύκλο».


Σχετικά με τις πιθανότητες για έναν τρίτο κύκλο: «Είπα στον Nic ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή. Θα ήθελα να κάνουμε έναν κύκλο ακόμα μαζί του. Πιστεύω ότι είναι καταπληκτικός».


Πριν ξεκινήσουν όμως οι φήμες για τον τρίτο κύκλο, ας προετοιμαστούμε για το φινάλε που θα κρατήσει 90 λεπτά, για να μάθουμε αν οι πληγωμένες καρδιές της Άνι και του Ρέι θα ενωθούν, λύνοντας και το τελικό μυστήριο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ