Δες πόσο εύκολο είναι να κάνεις djing με έναν browser

 Δες πόσο εύκολο είναι να κάνεις djing με έναν browser Facebook Twitter
0
 Δες πόσο εύκολο είναι να κάνεις djing με έναν browser Facebook Twitter
DeadMau5

Ίσως να έχουν υπάρξει στιγμές που κι εσύ έχεις "κάνει τον DJ" στο γραφείο, σε πάρτι ή για πάρτη σου, εναλλάσσοντας βίντεο με μουσική από διάφορες πηγές και σάιτ έχοντας ανοιχτά ταυτόχρονα δεκάδες παράθυρα στον Browser σου.

Όμως τα πολλά ανοιχτά παράθυρα, ιδίως με βίντεο, στον Chrome, τον Firefox ή όποιον άλλον browser χρησιμοποιείς, είναι κάτι που μοιραία θα γονατίσει τον υπολογιστή σου, αφού συνήθως αυτό καταναλώνει μεγάλες ποσότητες μνήμης.

Το Top Tips σου δείχνει πως θα τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο μιξάρισμα μουσικής από online πηγές, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω σάιτ, λίγη προσοχή ώστε να αποφεύγεις τα pre-roll διαφημιστικά που πέφτουν πριν το βίντεο και φυσικά, μια παν-γρήγορη σύνδεση, όπως την VDSL του ΟΤΕ, για να βρίσκεις αβέρτα μουσικές, με παράλληλο σερφάρισμα.

turnTUBElist

 Δες πόσο εύκολο είναι να κάνεις djing με έναν browser Facebook Twitter

Απλά κάνεις copy+paste τη μοναδική διεύθυνση κάθε βίντεο που θέλεις να μιξάρεις στα δύο πεδία του κάθε "deck" που σου εμφανίζει η σελίδα, και είσαι στον κόσμο του DJing. To σάιτ σου δίνει και την δυνατότητα να κάνεις search στο YouTube απευθείας από τη σελίδα του, για να μη χάνεις χρόνο! Προσοχή στα διαφημιστικά, πριν το βίντεο!

YouTubeMixer

 Δες πόσο εύκολο είναι να κάνεις djing με έναν browser Facebook Twitter

Λειτουργεί με την ίδια λογική όπως το turnTUBElist, αλλά προσφέρει πιο "ψαγμένα" εργαλεία κι επιτρέπει το μιξάρισμα μουσικής κι από άλλες πηγές, όπως το SoundCloud.

Crossfade.io

 Δες πόσο εύκολο είναι να κάνεις djing με έναν browser Facebook Twitter

Δημιουργείς στο φτερό playlists μιξάροντας τα κομμάτια που βρήκες σε YouTube, Vimeo, SoundCloud και απολαμβάνεις να βλέπεις τους φίλους σου (ή την ... αφεντιά σου) να χορεύουν στο ρυθμό του δικού σου DJ Mix. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ