5 σάιτ για να μπαίνεις όταν είσαι πεσμένος

5 σάιτ για να μπαίνεις όταν είσαι πεσμένος Facebook Twitter
0

Εάν αναρωτιέσαι γιατί ο κόσμος είναι μουτρωμένος, κάθε πρωί και αναζητάς αντίδοτο στην βλοσυρότητα και την σοβαροφάνεια.

Εάν αναρωτιέσαι "μα καλά, που τα βρίσκουν;" όταν βλέπεις κάποιο σπαρτριστό GIF να περνάει από το Timeline σου.

Εάν θες να τα δεις όλα και με χαμόγελο...

Απλά εξοπλίσου με μια γρήγορη σύνδεση, όπως την ΟΤΕ VDSL για να σερφάρεις και να γελάς ταυτόχρονα με όλους στο σπίτι, και κάνε κλικ στα παρακάτω εγγυημένα αστεία σάιτ που σε πάνε στην... πηγή του online χιούμορ και θα σου ... απογειώσουν το κέφι!

CHEEZBURGER

5 σάιτ για να μπαίνεις όταν είσαι πεσμένος Facebook Twitter

Ένα από τα πρώτα χιουμοριστικά σάιτ που αν και αρκετά χρόνια στον αέρα, κρατάει ακόμα την φρεσκάδα του και χαρίζει γέλιο σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αν και στην αρχή πόσταρε με την λογική ενός blog, συγκεντρώνει πλέον μια πλειάδα πολύ αστείων σάιτ με την μορφή ενοτήτων. Από εδώ ξεκινούν πολλά από τα viral και τα meme που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

   

THE OATMEAL

5 σάιτ για να μπαίνεις όταν είσαι πεσμένος Facebook Twitter

Τo 'The Oatmeal' δημιουργήθηκε από τον καρτουνίστα και γελοιογράφο Matthew Inman, το 2009, εποχή που τα έβγαζε πολύ δύσκολα πέρα λόγω της ανεργίας του και μέσα σε ελάχιστο διάστημα η επισκεψιμότητά του εκτινάχθηκε στα ύψη. Ο λόγος; Το καυστικό χιούμορ του και το ταλέντο του δημιουργού του που δεν άφηνε ασχολίαστο το παραμικρό γεγονός που απασχολούσε την κοινή γνώμη ή την καθημερινότητά του. Πράγμα το οποία κάνει ακόμα και ως σήμερα, μετά από τρία βιβλία, ένα μουσείο για τον εφευρέτη Νίκολα Τέσλα, που χρηματοδότησε εν μέρει ο περιβόητος Elon Musk- και την δεύτερη πιο επιτυχημένη καμπάνια όλων των εποχών στο Kickstarter.

  

FUNNY OR DIE

5 σάιτ για να μπαίνεις όταν είσαι πεσμένος Facebook Twitter

Από το Funny or Die, το σάιτ που δημιούργησε ο διάσημος κωμικός Will Ferrell, έχει περάσει η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, της πολιτικής και των τεχνών, κάνοντας τα πιο αδιανόητα πράγματα, ενώ φιλοξενεί και το διάσημο online talk show του ελληνικής καταγωγής κωμικού Zach Galifianakis, 'Between Two Ferns'. Το σάιτ συνεχίζει να ανεβάζει με αμείωτους ρυθμούς, αποκλειστικά, σπαρταριστά βίντεο, και να χαίρει μεγάλης δημοφιλίας. 

9GAG

5 σάιτ για να μπαίνεις όταν είσαι πεσμένος Facebook Twitter

Σχεδόν όλες οι αστείες φωτογραφίες και τα GIFs με ζωάκια, παιδάκια, κωμικές καταστάσεις που γίνονται viral, ξεκινούν από εδώ. Ε¨αν θες; να βρίσκεις πρώτος το καλύτερο υλικό που θα μοιράζεται μεθαύριο στα ... ίντερνετς, πάτα το link του τίτλου. (Bonus Tip: όσα δημοφιλή χιουμοριστικά κυρίως βιντεάκια ή θέματα δεν βρίσκοντα εδώ, θα τα βρίσκεις στο Bored Panda!)

PHOTOSHOP DISASTERS

5 σάιτ για να μπαίνεις όταν είσαι πεσμένος Facebook Twitter

Μπορεί το Photoshop να αποτελεί ένα... θεόσταλτο εργαλείο στα χέρια ενός ταλαντούχου γραφίστα ή photο editor, όμως στα χέρια κάποιου βιαστικού ή απρόσεχτου, μπορεί να δημιουργήσει το υλικό που θα βρεiς στο Photoshop Disasters. Όπως λέει ο τίτλος, το Photoshop μπορεί να δημιουργήσει τις μεγαλύτερες καταστροφές σε φωτογραφίες ακόμα και γνωστών brands, και να δώσει σπαρταριστά αποτελέσματα, που στο σάιτ συνοδεύονται από πολύ καλογραμμένες λεζάντες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ