Magic Pleasure Store σημαίνει καλοκαίρι

Magic Pleasure Store σημαίνει καλοκαίρι Facebook Twitter
0

Magic Pleasure Store σημαίνει καλοκαίρι Facebook Twitter

 

Το Magic Pleasure Store ανοίγει τις πύλες του για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία του pop-up store που έγινε αγαπημένος γευστικός προορισμός για όλους, η Algida φέρνει ξανά τα custom-made παγωτά Magic που απολαύσαμε και μας δίνει την ευκαιρία να φτιάξουμε νέους, ευφάνταστους συνδυασμούς.

 

Magic Pleasure Store σημαίνει καλοκαίρι Facebook Twitter

 

Η Pleasure μανία έχει ήδη εξαπλωθεί στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης και η δημοφιλής εταιρεία παγωτών δεν θα μπορούσε να αφήσει τους Αθηναίους pleasure seekers παραπονεμένους.

 

Η δική σας φαντασία μέχρι πού μπορεί να φτάσει; Επισκεφθείτε σήμερα το Magic Pleasure Store και καταδυθείτε σε έναν κόσμο απολαύσεων

 

Ένα ξυλάκι με το signature παγωτό βανίλια της Algida είναι η αρχή του παντός. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα τρία είδη σοκολάτας (κλασική, λευκή ή μαύρη) και να το δεις να βυθίζεται σε αυτή από τον Pleasure maker που βρίσκεται εκεί για να δημιουργήσει τον δικό σου Magic συνδυασμό. Η λαχτάρα βάρεσε ήδη κόκκινο, ε; Η κορύφωση είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Τα μοναδικά toppings του Pleasure Store συμπληρώνουν το παγωτό σου. Τραγανές μπάλες ρυζιού με σοκολάτα, ινδοκάρυδο, αστεράκια αμυγδάλου, μπισκότα κανέλας, χωνάκι παγωτού & κομματάκια σοκολάτας, μουστοκούλουρο, χρωματιστή ζάχαρη, μαρέγκα, σταφίδες, μπισκότο με τζίντζερ, gourmet ψαγμένα toppings όπως είναι το τσίλι ή το ροζ πιπέρι, ο ιβίσκος, το ποπ κορν, ο λιναρόσπορος κ.α., οι επιλογές είναι πραγματικά ανεξάντλητες, ενώ καθημερινά υπάρχει και μια νέα πρόταση ημέρας που θα σε κάνει να θέλεις σίγουρα να επιστρέψεις για να τη δοκιμάσεις.

 

Magic Pleasure Store σημαίνει καλοκαίρι Facebook Twitter

 

Η δική σας φαντασία μέχρι πού μπορεί να φτάσει; Επισκεφθείτε σήμερα το Magic Pleasure Store και καταδυθείτε σε έναν κόσμο απολαύσεων, ενώ μην ξεχάσετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας τη δημιουργία σας στα social media!

 

 

Magic Pleasure Store σημαίνει καλοκαίρι Facebook Twitter

Magic Pleasure Store σημαίνει καλοκαίρι Facebook Twitter

Magic Pleasure Store σημαίνει καλοκαίρι Facebook Twitter

 

Magic Pleasure Store Athens, Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Αθήνα

Facebook page εδώ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ