Magic Pleasure Store

Magic Pleasure Store Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
0

Η αλήθεια είναι πως το πιο απολαυστικό pop – up store μας είχε εντυπωσιάσει από πέρυσι που άνοιξε τις πόρτες του για να γιορτάσει τα 25α γενέθλια του παγωτού Magic της Algida. Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και μερικές από τις πιο μεγάλες πόλεις του κόσμου όπου τα pop-up stores του Magic σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και δημιούργησαν εκατομμύρια πιστούς pleasure seekers, το Magic Pleasure Store βρήκε τη θέση του στην καρδιά της πόλης για να μυήσει τους Αθηναίους σε μία απολαυστική γευστική εμπειρία με βάση το αγαπημένο παγωτό Magic της Algida. Για την ακρίβεια εθιστήκαμε τόσο πολύ σε αυτή την εμπειρία που το χειμώνα μας έλειψε πολύ.

Ευτυχώς όμως πριν από λίγες μέρες το Magic Pleasure Store άνοιξε ξανά τις πόρτες του, πιο ανανεωμένο από ποτέ. Σε κάθε γωνιά του μπορεί κανείς να διακρίνει τον τολμηρό, επαναστατικό χαρακτήρα του παγωτού Magic. Από τα χρώματα της σοκολάτας που κυριαρχούν παντού στο χώρο μέχρι το μεγάλο καθρέφτη που σου υπενθυμίζει ότι "έχεις δικαίωμα στην απόλαυση της σοκολάτας και του παγωτού" και από τους πάγκους που έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν το ξυλάκι του παγωτού Magic.

Magic Pleasure Store Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

Ο χρόνος θα σταματήσει μόλις η ομάδα των Pleasure Makers σας προσκαλέσει να ρίξετε μια ματιά στα φοβερά toppings που μπορείτε να βάλετε πάνω στο αγαπημένο σας παγωτό βανίλια του Magic. Η ποικιλία είναι τεράστια και το ένα topping καλύτερο από το άλλο. Τραγανές μπάλες ρυζιού με σοκολάτα, ινδοκάρυδο, αστεράκια αμυγδάλου, μπισκότα κανέλας, χωνάκι παγωτού & κομματάκια σοκολάτας, μουστοκούλουρο, χρωματιστή ζάχαρη, μαρέγκα, σταφίδες, μπισκότο με τζίντζερ, προτάσεις που αλλάζουν συνέχεια (στη δική μας επίσκεψη η πρόταση της ημέρας ήταν ο χαλβάς), αλλά και πιο gourmet toppings που είναι σίγουρο πως δεν έχετε δοκιμάσει πάνω στο παγωτό σας και σας εγγυόμαστε πως δεν θα μοιάζει με τίποτα απ' όσα έχετε γευτεί, όπως είναι το τσίλι ή το ροζ πιπέρι, ο ιβίσκος, το ποπ κορν, ο λιναρόσπορος κ.α.

Η διαδικασία για να δημιουργήσετε το δικό σας παγωτό Magic είναι γνωστή αλλά δεν πειράζει να σας την ξαναθυμίσουμε:

Με βάση το βελούδινο παγωτό βανίλια του Magic, επιλέγετε έως 3 toppings (γαρνιρίσματα) με τα οποία θα γαρνίρετε το παγωτό σας. Στη συνέχεια διαλέγετε ένα από τα 3 είδη σοκολάτας Magic (κλασσική, λευκή ή μαύρη) θέλετε να βυθιστεί μέσα το παγωτό σας και έπειτα ο Pleasure Maker θα δημιουργήσει μπροστά σας το δικό σας μοναδικό παγωτό Magic!

Δεν θα σας πούμε πόσα παγωτά Magic φάγαμε εμείς, αλλά μόνο ότι ήταν περισσότερα από ένα. Εσείς πόσο έτοιμοι νιώθετε για την απόλυτη εμπειρία σοκολάτας και παγωτού;

Magic Pleasure Store Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
Magic Pleasure Store Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
Magic Pleasure Store Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
Magic Pleasure Store Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
Magic Pleasure Store Facebook Twitter

Magic Pleasure Store Athens, Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Αθήνα

Facebook page εδώ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ