Να πώς θα σταματήσεις ένα SMS που μόλις έστειλες από το iPhone σου

Να πώς θα σταματήσεις ένα SMS που μόλις έστειλες από το iPhone σου Facebook Twitter
5


Λιώμα στις 3 το πρωί, μετά από ερωτικό καυγά, πιάνεις το iPhone για να βγάλεις τα εσώψυχά σου στο πληκτρολόγιο. Μόλις έχεις συντάξει το πιο εξομολογητικό SMS (ή iMessage) της ζωής σου.

Πατάς το send και συνειδητοποιείς πως το σουρωμένο πόνημά σου "δνε γβαζει καενα αποτυλως νηομα" ή ότι απλά μετάνιωσες γιατί "πολύ σημασία έδωσα σε αυτό το καμένο χαρτί".

Ευχήθηκες ποτέ να υπήρχε 'undo' - η, καλύτερα, 'unsend'- στα SMS ή στο iMesseage των iPhone; 

Κι όμως υπάρχει! 'Έστω και 'πλαγίως', αλλά υπάρχει! Δες πως:

Βήμα 1: Ξεκίνα την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. 

Βήμα 2: Γράψε ένα SMS και πάτα 'send'. Θα παρατηρήσεις ότι το iPhone στο επάνω μέρος γράφει 'Sending' αφού, η συσκευή χρειάζεται κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να στείλει το μήνυμα και να γεμίσει η πράσινη (εάν πρόκειται για συμβατικό SMS) ή η μπλε (εάν πρόκειται για iMessage) μπάρα.

Βήμα 3: Για να σταματήσεις τη διαδικασία αποστολής, πρέπει να γυρίσεις το iPhone σε 'Λειτουργία Πτήσης' (Airplane Mode). Με τη διαφορά ότι αυτό πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα. 

Να πώς θα σταματήσεις ένα SMS που μόλις έστειλες από το iPhone σου Facebook Twitter

Πως θα γίνει αυτό; Ενώ γεμίζει η μπάρα, βάλε το δάκτυλό σου αριστερά, δίπλα από το κεντρικό κουμπί του iPhone και σύρε το προς τα πάνω για να φέρεις το Control Center του iPhone στην επιφάνεια, και πάτησε επάνω στο εικονίδιο με το αεροπλανάκι για να κόψεις κάθε επαφή με το δίkτυο κινητής.

Αυτό ήταν. Μόλις διέκοψες την αποστολή του SMS!

Βήμα 4: Πήγαινε πίσω στα μηνύματα, αφού σύρεις προς τα κάτω το αναδυόμενο μενού 'Control Center'. Θα διαπιστώσεις ότι το μήνυμα δεν στάλθηκε, εφόσον έχει εμφανιστεί το θαυμαστικό με την ένδειξη "Not Delivered".  Ακολούθησε τη γνωστή διαδικασία διαγραφής του μηνύματος.

(Μας ευχαριστείς μετά).

Τech & Science
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Υπάρχει κ πιο απλή λύση, παιρνεις φόρα και πετάς το αϊ φοουν με δύναμη στον τοιχο. Το sms δεν παει πουθενα κ την επομενη μερα, νηφάλιος και ωραίος, αγοράζεις ενα android. Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια.
Εεεεε ξέρετε αυτό γίνεται σε όλα τα τηλέφωνα, όχι μόνο στα iphone.Απλά μάλλον όποιος έχει iphone το μυαλό του κολλάει και νομίζει ότι κινητό = iphone. Όπως οι Αμερικάνοι νομίζουν ότι πλανήτης = Αμερική.
Θα αποφασίσεις πιωμένος στ 3 τ πρωί να στείλεις μνμ και θα έχεις την πνευματική διαύγεια να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να προσπαθήσεις να το αναιρέσεις; Καλή η λύση με τ Airplane Mode αλλά πιστεύω σε άλλη περίπτωση που είσαι νηφάλιος..