Έρχεται το ριμέικ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς "Hart to Hart"

 Έρχεται το ριμέικ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς "Hart to Hart" Facebook Twitter
0

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC αποφάσισε να προχωρήσει στο ριμέικ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς Hart to Hart. Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Ρόμπερτ Βάγκνερ και Στέφανι Παόυερς ως ένα εύπορο ζευγάρι που έλυνε μυστηριώδεις υποθέσεις, μεταδιδόταν από το δίκτυο του ABC από το 1979 έως το 1984.

Το «γυάλισμα» της σειράς που επιστρέφει περισσότερα από 30 χρόνια μετά τη λήξη της, θα περιλαμβάνει ωστόσο μια βασική διαφορά σε σχέση με το πρωτότυπο: Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι των Hart θα είναι γκέι. Δημιουργός του reboot θα είναι ο Christopher Fife που βρίσκεται πίσω από τα Revenge και Private Practice.

Σύμφωνα με το Deadline, το NBC περιγράφει το πρότζεκτ ως μια «μοντέρνα και σέξι ανάγνωση του ορίτζιναλ», όπου θα γνωρίσουμε τον τυπολάτρη δικηγόρο Τζόναθαν Χαρτ και τον ερευνητή Νταν Χάρτμαν που λειτουργεί πιο ελεύθερα ως αντίβαρο. Το δυναμικό ντουέτο πρέπει να «εξισορροπήσει τις δύο πλευρές της ζωής του: τη δραστηριοποίησή τους στη λύση μυστηρίων και τη νεοσύστατη οικογενειακή τους καθημερινότητα».

Μέχρι να μάθουμε ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους δυο Hart, ας θυμηθούμε τα opening credits της ορίτζιναλ σειράς:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ