["ΠΟΠ!"] Τα καινούργια όνειρα των Goldfrapp

Facebook Twitter
0

 

 

Στις 6 Φεβρουαρίου βγάζουν οι Goldfrapp το best of τους The Singles, κλείνοντας στην ουσία έναν κύκλο που περιείχε αιθέρια, electro και ντίσκο κομμάτια (ο ήχος τους άλλαζε κάθε δυο άλμπουμ πάνω κάτω) και είχε ξεκινήσει πριν από περίπου 10 χρόνια με το αριστουργηματικό Felt Mountain.

 


 

(Απ' τον πρώτο τους δίσκο, το Lovely Head, σε σκηνοθεσία Wolfgang Tilmans)

 

To Singles θα περιέχει και δύο νέα κομμάτια. Το πρώτο είναι το Yellow Halo και το βίντεοκλίπ του ανέβηκε στο YouTube πριν λίγες μέρες. Οι εικόνες βγάζουν μια νοσταλγία και στο τέλος του η Alison Goldfrapp αποχαιρετά το κοινό μιας συναυλίας αλλά και όλους εμάς, και χάνεται μέσα στο τροπικό δάσος.

 

 

Θυμίζει τα πρώτα τους.

 

Το δεύτερο νέο τραγούδι που θα έχει το best of τους είναι το Melancholy Sky και είναι αυτό:

 

 

 

 

HDB059 Burial - Kindred EP

O Kode 9 έστειλε τις προάλλες ένα tweet με το οποίο ανακοίνωσε την επιστροφή του Burial στη δισκογραφία. Δεν είχε λείψει και για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά κάθε νέα του ηχογράφηση είναι καλοδεχούμενη. Μετά από δύο εξαιρετικά άλμπουμ και ένα EP στην Hyperdub, ο Burial θα βγάλει σύντομα νέο EP με τίτλο Kindred - και ψηφιακά και σε βινύλιο. Ο Kode 9 (ιδιοκτήτης της Hyperdub) μας διαβεβαιώνει ότι θα κοστίζει σίγουρα κάτω από 25 λίρες (σπόντα για την τιμή του Four Walls, της συνεργασίας του Burial με τους Massive Attack).

 

Ή με τα λόγια του tweet του: “HDB059 Burial - Kindred EP. Join Hyperdub mailing list for news. Vinyl/digital and def less than 25quid".

 


 

(Αυτό είναι το πιο πρόσφατό του σόλο κομμάτι.)

 



Ατάκες του Morrissey

 

I normally live in Los Angeles, if you can call it normal living.

 

 

Κάποιος έγραψε στα σχόλια του βίντεο:

Throughout the years, Morrissey has discovered that in Los Angeles, he is adored ADORED by the Hispanic community. Perhaps it is because we are a hot-blooded, PASSIONATE, people and so is our music. Morrissey's songs are equally as passionate and Hispanics feel a connection to him and his music. This song is actually about Hector- a hispanic gang member who died- a core social dilemma and challenge that our community faces.

 

 

 

Blogovision

Σε αναζήτηση των καλύτερων άλμπουμ της χρονιάς. 

 

Noύμερο 09

Balam Acab - Wander – Wonder 

 

 

Νούμρο 08

Other Lives - Tamer Animals 


 

 

#####

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ