ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

2ο παζάρι ρακοσυλλεκτών στην Τεχνόπολις

Facebook Twitter
0

Αντίκες, πίνακες, βιβλία, βινύλια, μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά, μπιμπελό και πολλά άλλα αντικείμενα μεγάλης ή μηδαμινής αξίας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν στους πάγκους των ρακοσυλλεκτώνς της πόλης οι επισκέπτες της Τεχνόπολις σήμερα και αύριο. 

Στο χώρο του παζαριού θα ακούγεται και πολύ ωραία (live) μουσική. Σήμερα η big band του Δήμου Αθηναίων θα παίζει jazz ήχους και αύριο 24 Οκτωβρίου το εργαστήρι ελληνικής μουσικής θα παρουσιάσει μια ελληνική βραδιά.

Για τη διοργάνωση του διημέρου είναι υπεύθυνο το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών "Ο Ερμής". Το σωματείο με έτος ίδρυσης το 1993 είναι μια ομάδα ανθρώπων που βιοπορίζονταν από τα εύρετρα τους και αποφάσισαν να οργανωθούν και να διεκδικήσουν ένα σταθερό χώρο παζαριού. Οι Ρακοσυλλέκτες είναι άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωση τους. Μέρα - νύχτα τριγυρνούν στην πόλη μαζεύοντας πολύτιμους θησαυρούς.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο Σωματείου 2130237600
Email Σωματείου [email protected]
Site Σωματείου: http://somrakosoermis.blogspot.gr/

Μπορείτε να επισκέπτεστε το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής» κάθε Κυριακή στο παζάρι τους (Ιερά Οδός 94) από τις 06.00 έως τις 15.00 με τη γόνιμη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ