Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
M.Hulot

5 νέα κομμάτια που αξίζει να προσέξεις

Από τις νέες κυκλοφορίες.

O Jovanie είναι μόνο 14 ετών, με συμβόλαιο ήδη με την Atlantic Records και έτοιμος για το μεγάλο μπαμ...
O Jovanie είναι μόνο 14 ετών, με συμβόλαιο ήδη με την Atlantic Records και έτοιμος για το μεγάλο μπαμ...

Πολύ mellow για να ταιριάζουν με τον Οκτώβρη και λίγο γυμνό.

 

Annie - Dadady

Γλυκερό eurodance που μιλάει για διακοπές που όλα πήγαν κατά διάολου. Από τη μία η ειδυλλιακή εικόνα του εξωφύλλου της κασέτας και από την άλλη ένα λυπητερό τραγούδι για «τη μοναξιά της ντίσκο του ξενοδοχείου». «Πίσω από τις φωτογραφίες με τις φαινομενικά όμορφες στιγμές και το υπέροχο μέρος πολλές φορές κρύβεται μια καταστροφή» λέει η Annie. «Μπορεί να είσαι με κάποιον που δεν έχετε τίποτα να πείτε». Και γιατί πήγες διακοπές με αυτόν τον τύπο, ρε Άννι;

 

 

 

Ta-ha – Lil Bit

Τη λένε Ta-ha και είναι μια νεαρή Αραβίδα στο Παρίσι που κάνει «ονειρικό» χιπ χοπ και ξετρελαίνει τα hip μέσα. Το εξαιρετικά ατμοσφαιρικό EP της μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν εδώ.

 

 

 

Jovanie – What’s the move

Κι αυτός είναι ο Jovanie, γεννημένος στο Μπρούκλιν, με συμβόλαιο ήδη με την Atlantic Records και έτοιμος για το μεγάλο μπαμ. Δεν φαίνεται στο βίντεο, αλλά είναι μόνο 14 ετών.

 

 

 

Braids - Taste

Το Taste από το άλμπουμ των Braids Deep in the Iris που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες δεν λέει και πολλά, είναι ένα αδιάφορο κομμάτι, αλλά το βίντεο με την τραγουδίστρια Raphaelle Standell να κυκλοφορεί ανάμεσα από ημίγυμνους χορευτές και άσχετους γυμνούς ανθρώπους στα σπίτια τους σε σκηνοθεσία του Kevan Funk έχει προκαλέσει κάποιον μικρό θόρυβο. Και δεν θα το βρεις στο YouTube.

 

 

 

Can I – Drake feat. Beyoncè

Ένα μικρό δείγμα από τη συνεργασία τους στο Views From The 6 που έχει γίνει σίριαλ με τις διαφορετικές εκδοχές του τραγουδιού. Στη αρχή είχαν δώσει ένα πολύ μικρό απόσπασμα, μετά εμφανίστηκε αυτό και χθες μοιράστηκαν σχεδόν δύο λεπτά αυτής εκδοχής (η Beyonce είναι αυτή που επαναλαμβάνει σε λούπα το «Can i? Baby!»):

 

O M.Hulot είναι διευθυντής της έντυπης LIFO και δουλεύει σε αυτήν από το πρώτο φύλλο της
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ