Μουσική, ιδρώτας, σεξ, μελανιές και χορός

Μουσική, ιδρώτας, σεξ, μελανιές και χορός Facebook Twitter
0
Μουσική, ιδρώτας, σεξ, μελανιές και χορός Facebook Twitter
Το Second Skin έχει περάσει πάρα πολλά αυτά τα 6 χρόνια και έχει δεχτεί πολύ χυδαίο πόλεμο. Το κλαμπ υπάρχει εξαιτίας της δικής μου επιμονής, καύλας, αγάπης και μάχης. Πάνω απ’ όλα, εξαιτίας του κόσμου που το στήριζε και το στηρίζει και τους ευχαριστώ πραγματικά γι’ αυτό.

Το βράδυ του Σαββάτου το Second Skin Club, ένα από τα καλύτερα club της industrial/goth σκηνής στην Αθήνα, έκλεισε έξι χρόνια πετυχημένης πορείας και έκανε ένα πάρτι με πολύ κόσμο και πολύ χορό. Ο George Fakinos ένας από τους DJ και promoter του club μας είπε δύο λόγια για την εμπειρία του πάρτι για τα έξι χρόνια Second Skin Club.

Μουσική, ιδρώτας, σεξ, μελανιές και χορός Facebook Twitter

«Οι λέξεις φαντάζουν φτωχές. Χωρίς ίχνος υπερβολής, έπρεπε να ήσουν εκεί για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ. Ένα πολυσυλλεκτικό crowd, που όμως ταυτόχρονα έδειχνε τόσο ενιαίο. Σε κάποια φάση, πριν παίξω, προσπάθησα για μισό λεπτό να αποστασιοποιηθώ από την “ιδιότητα” που έχω  και να θαυμάσω αυτό που έβλεπα. Ένιωσα πολύ περήφανος και για τον κόσμο και για τον χώρο και για την αύρα. Πάνω από 500 άτομα πέρασαν από το club στα σίγουρα. Στην αρχή η κατάσταση ήταν λίγο “αναγνωριστική”. Εκεί, κατά τη 1.30, το Main Floor έγινε ένα μεγάλο dance floor  και δεν σταμάτησε ο κόσμος να χορεύει όλο το βράδυ με μουσικές που σε κάνουν να χάνεσαι. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, πως το motto μας είναι “The Return Of The Clubbing Era”. Στο Second Skin Club δεν έχεις άλλη επιλογή από το να χορέψεις".

Μουσική, ιδρώτας, σεξ, μελανιές και χορός Facebook Twitter

>>> Ολόκληρο το ρεπορτάζ και όλες οι φωτογραφίες στο site του ΓΚΡΕΚΑ.

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ