Στέλιος Νιάκαρης. «Πάντα θα υπάρχει ένας πιο μάγκας από σένα»

Στέλιος Νιάκαρης. «Πάντα θα υπάρχει ένας πιο μάγκας από σένα» Facebook Twitter
6

 

Μετρημένος και προσγειωμένος. Μιλάει πολύ και λέει αυθόρμητα όλα όσα σκέφτεται. Δεν ωραιοποιεί και δείχνει ότι δεν εντυπωσιάζεται από την «μαγεία» του μόντελινγκ. Ταξιδεύει, γίνεται γνωστός, βγάζει χρήματα και ξέρει καλά ότι αυτή η δουλειά είναι εφήμερη. Ο χωρισμός των γονιών του, ο πρωταθλητισμός στο πόλο, το σεξ στα 13 του μέσα στο σχολείο, η «άτακτη» εφηβεία του, η Κate Moss, οι επιτυχίες αλλά και οι αποτυχίες στην Αμερική είναι μερικές από τις στιγμές της ζωής του, που αφηγείται στις «ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ».

 

 

Στην Αμερική είναι όλα πάλι από την αρχή για σένα...

Ακριβώς. Εκεί που έχεις κατακτήσει πράγματα στη χώρα σου και έχεις κερδίσει το σεβασμό, αλλάζεις τη ζωή σου, τρέχεις όλη μέρα και πάλι από τη αρχή κάπου τόσο μακριά από την Ελλάδα. Στην Αμερική αν κάνεις το «μπαμ», έχεις ξεφύγει, και αυτό είναι καλό... Πριν λίγες εβδομάδες γύρισα από το Λος Άντζελες, το πρακτορείο μοντέλων είδε φωτογραφίες μου από τον λογαριασμό μου στο instagram, επικοινώνησαν μαζί μου, συμφωνήσαμε, μου έστειλαν τα συμβόλαια και έκλεισε η δουλειά.  Δεν υπήρχε κάποιος «μεσάζοντας» να με εκπροσωπήσει. Αυτή η δουλειά στην Αμερική ήταν μια δική μου προσπάθεια 100%. Έμεινα 2 μήνες στο West Hollywood... 

 

 

H καθημερινότητά σου εκεί;

Ξυπνούσα το πρωί, έπινα τον καφέ μου, μιλούσα με 3- 4 άτομα από Αθήνα οικογένεια και κολλητοί, έκανα το γυμναστήριο μου και έπειτα πήγαινα περίπου σε τρεις οντισιόν καθημερινά. Και μετά έκανα βόλτα με το αμάξι. Το σπίτι που μου είχαν παραχωρήσει διέθετε και αυτοκίνητο. Στην Αμερική υπάρχουν δουλειές με καλά χρήματα –καμία σχέση με Ευρώπη και Ελλάδα. Έκανα δουλειές, αρκετές καμπάνιες, καταλόγους. Εκεί, για μια φωτογράφιση ενός καταλόγου εταιρίας ρούχων μπορείς να πάρεις 3000 ευρώ δουλεύοντας μια μέρα. Τα χρήματα αξίζουν –αξίζει τον κόπο να είσαι μακριά από τη χωρά σου και να ξεκινήσεις από το μηδέν. Ήταν η 4η φορά που πήγα και έχω σκοπό να ξαναπάω.

 

 

Οι γονείς μου είναι καθηγητές γυμναστικής στο σχολείο. Ο μπαμπάς μου έχει κάνει μάστερ στην εργοφυσιολογία και με συμβουλεύει πολύ σε θέματα διατροφής, σωματικής σύστασης.


Όταν ήμουν 10 ετών, χώρισαν οι δικοί μου,  δεν μίλαγαν καθόλου και ήταν τσακωμένοι, δεν χώρισαν ωραία... Ήταν τα δύο άκρα και αυτό σημαίνει ότι παίρνεις δύο διαφορετικά ερεθίσματα ως παιδί. Η μητέρα μου, θυμάμαι, δεν μου έδινε χρήματα διότι κάπνιζα, έκανα κοπάνες από το σχολείο, δεν διάβαζα... Δεν ήμουν άτομο που θα έριχνα χαμηλά το κεφάλι και θα ζούσα με 5 ευρώ, ήμουν το άτομο που ήθελα να πάω να κυνηγήσω τη δουλειά για να μπορώ να έχω αυτά που θέλω.

 

 

Όταν οι γονείς μου χώρισαν ήταν σαν να έχασα το στήριγμα μου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα παιδιά χωρισμένων γονιών -ειδικά για τ' αγόρια. Όταν είσαι 10 χρονών και αρχίζεις να καταλαβαίνεις τον εαυτό σου, θες να εξερευνήσεις πράγματα, θες να προχωρήσεις και καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και ένα βήμα παραπάνω απ' αυτό που μπορείς και ίσως χτυπήσεις, θέλεις να έχεις τον πατέρα σου δίπλα. Εγώ δεν το είχα αυτό... Δεν εξαφανίστηκε ο πατέρας μου αλλά ή κατάσταση ήταν τέτοια που αποστασιοποιηθήκαμε. Ήταν κοντά μας αλλά αν κοιμάσαι και ξέρεις ότι ο πατέρας σου δεν κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο, πόσο ασφάλεια να νιώσεις;



 

 

Σε μια συνέντευξη σου, διάβασα ότι στα 13 σου, ενώ οι συμμαθητές σου έκαναν μάθημα, στις τουαλέτες του σχολείου είχες την πρώτη σεξουαλική σου εμπειρία με μια συμμαθήτρια σου σχεδόν συνομήλική σου.


Ισχύει. Ήμουν από εκείνα τα παιδιά που δεν πολυσκεφτόταν αυτά που έκανε. Δεν ήταν κάτι που το είχα προμελετήσει ή το έκανα συνειδητά. Απλώς συνέβη. Δεν σκέφτηκα ότι είμαι στο σχολείο, ότι έχω πάει τουαλέτα και δεν πρέπει ν' αργήσω. Δεν σκέφτηκα τι θα γινόταν αν θα έμπαινε κάποιος άλλος στην τουαλέτα, δεν σκέφτηκα ότι αν μας έπιαναν θα γινόμασταν ρεζίλι, ούτε σκέφτηκα τι θα γινόταν αν θα το μάθαινε η μητέρα μου. Δεν είχα τέτοιες σκέψεις, αυτές οι σκέψεις σε προστατεύουν από το να κάνεις μια μαλακία. Θυμάμαι στη Δευτέρα λυκείου πήδηξα μέσα στο σχολείο, ανέβηκα στο δεύτερο όροφο, άνοιξα την μπαλκονόπορτα, πήδηξα μέσα, άνοιξα την κεντρική είσοδο για να μπουν όλοι μέσα και να γίνει η κατάληψη. Τέτοιος τύπος ήμουν.


Κινητοποιούσες καταστάσεις...
Πάντα κάπου έμπλεκα, κάτω από κάθε πετρούλα, έβλεπες ένα Στέλιο Νιάκαρη. Ήμουν λιγάκι μποέμ.


Και στα 24 σου είσαι τόσο αυθόρμητος και παρορμητικός;
Ακριβώς το αντίθετο. Δεν είμαι ρομπότ ή στρατιωτάκι, έχω τα ups and down μου, έχω φτάσει σε μια ηλικία και έχω φάει τόσες φορές τα μούτρα μου, που πλέον δεν έχω και πολλές μαλακίες για να κάνω ακόμα.

 


Το να είσαι ωραίος αρκεί για να είσαι μοντέλο;
Δε φτάνει να είσαι ωραίος για να είσαι μοντέλο, ωραίοι υπάρχουν πολλοί. Χρειάζεται να έχεις γερό στομάχι, να είσαι έξυπνος, ευέλικτος και να το θες πολύ.


Πως ξεκίνησες;
Ξεκίνησα να δουλεύω νύχτα σε μπαρ και είδα έναν άλλο κόσμο. Πήρα άλλα ερεθίσματα και ο κολλητός μου με παρακίνησε να πάω σε κάποιο πρακτορείο μοντέλων, γνώρισα κάποια μοντέλα τα όποια με γνώρισαν με τον Γιώργο Καζανίδη και κάπως έτσι άρχισα.

 

Όταν ήμουν μικρός, δεν έλεγα ότι θέλω να γίνει μοντέλο. Οι δικοί μου, μ' έβαλαν από 3 χρόνων στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό. 7 χρόνων ξεκίνησα πόλο και έπαιζα στην Εθνική ομάδα και είχα κάποιες επιτυχίες. Είχα αθλητικό πνεύμα, δούλευα πολύ και έβλεπα ότι είχα ταλέντο στον αθλητισμό, επέλεξα το μόντελινγκ διότι μου παρέχει τη χαρά της επιτυχίας.

 

 


Όταν ξεκίνησα το μόντελιγκ μου είπαν ότι πρέπει να χάσω κιλά. Ήμουν πολίστας και όταν κάνεις πόλο πρέπει να έχεις κιλά, όγκο, λίπος, δύναμη. Ήμουν 92 κιλά, δεν ήμουν χοντρός, ήμουν μυϊκά δεμένος και έφτασα 70 γιατί μου έλεγαν ότι είμαι skinny μοντέλο. Υπάρχουν διάφοροι τύπου μοντέλων: μοντέλα commercial που είναι για διαφημίσεις, μοντέλα skinny που είναι για fashion, για brands Prada, Dior, τα celebrity μοντέλα που είναι πολύ όμορφα. Όταν ξεκίνησα εγώ, ήμουν στο μηδέν και δεν ήξερα που θα μ' εντάξουν. Ξεκίνησα με το skinny γι' αυτό έφτασα 70 κιλά. Τώρα είμαι 76 κιλά και είμαι ένα υγιές μοντέλο.

 

 

 

 

Tις δύο μεγάλες δουλειές που έχω κάνει με Cavalli και Versace, τις έκλεισα ενώ ήμουν Αθήνα ξαφνικά. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «πετάς για Λονδίνο». Δεν κυνήγησα κάποιο casting, δεν έτρεξα, δεν πήγα πουθενά. Γενικά στη ζωή μου ότι κυνηγάω δεν μου έρχεται. Όσες φορές ήμουν στον κόσμο μου, τόσο μου ερχόντουσαν πράγματα.

 

 


 

 

 

 

 

 

Το πιο απρόβλεπτο πράγμα που σου έχει συμβεί στο μόντελιγκ;
Μετά την καμπάνια Versace, πήγα στη Νέα Υόρκη που η αγορά είμαι μεγάλη για ένα μήνα και δεν έκλεισα μισή δουλειά. Περίμενα να κλείσω δουλειές να πάρω κάποια χρήματα και δεν έγινε τίποτα. Και αυτό είναι παράλογο. Όλο αυτό μ' έκανε να καταλάβω ότι η ζωή έχει και πτώσεις και μετά ένα μεγάλο «μπαμ», υπάρχει κάθοδος. Προσγειώθηκα...Το πρόβλημα είναι μέχρι σήμερα στην κάθοδο μου, εγώ έπεφτα ακόμα πιο χαμηλά διότι δεν την περίμενα με τίποτα. Τώρα που ξέρω πώς είναι τα πράγματα, μπορώ να το χειρίζομαι διαφορετικά.

 

 

Η καμπάνια Versace με την Kate Moss ήταν σταθμός στην καριέρα. Μου έδωσα το «κάτι παραπάνω» για να τρέξω να προσπαθήσω και να κυνηγήσω τη δουλειά. Η Kate Moss πήρε 500.000 ευρώ την ημέρα. Ήταν χαμογελαστή, χαρούμενη, χαλαρή, προσιτή... Ήταν και η Donatella στη φωτογράφιση. Οι Mert & Marcus, οι οποίοι είναι οι πιο hot φωτογράφοι του κόσμου ανέλαβαν τη δουλειά. Αυτοί με φωτογράφισαν και για την καμπάνια του Cavalli. Σκέψου ότι για τη φωτογράφιση αυτή συναντήθηκαν 4 μεγάλα ονόματα-μύθοι στον κόσμο της μόδας και εγώ ήμουν εκεί για να το ζήσω. Δεν ήταν τα 4.500 ευρώ που πήρα για κάθε μέρα (και μας πήρε 3 μέρες για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά), δεν είναι οι φοβερές φωτογραφίες που πήρα, δεν είναι που μου έβαψαν το μαλλί κόκκινο, ούτε ότι είχα σεφ και μου μαγείρευε ότι ήθελα όποτε ήθελα... Είναι ότι ήμουν σ' αυτή τη συνάντηση.

 

 

Τι συμπέρασμα έβγαλες από τη συνάντηση αυτή;

Ότι η ζωή είναι ατελείωτη. Πάντα υπάρχει κάτι καινούριο, πάντα μαθαίνεις κάτι καινούριο. Ήταν μια παραγωγή 55 ατόμων και στις 8 το βράδυ βγαίνεις από το studio και βλέπεις 55 αμάξια να περιμένει το καθένα που δουλεύει στην παραγωγή. Και μου έδωσαν και 850 ευρώ under the table για να περάσω αυτές τις 3 μέρες άνετα. Το ίδιο έζησα και όταν έκανα την καμπάνια με το Cavalli. Ήταν κάτι εντυπωσιακό και ξεχωριστό.

 

 

Μέχρι πότε θα είσαι μοντέλο;
Θα ήταν ευτυχές γεγονός αν αποσυρθώ μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αν βγάζω χρήματα και δουλεύω και μετά από αυτά τα 3 χρόνια, θα συνεχίζω να το κάνω. O David Gandy που είναι ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα αυτή τη στιγμή, είναι πάνω από 40 και μπορεί και βγάζει ακόμα λεφτά από το μόντελινγκ.


Έχεις σκεφτεί με τι θ' ασχοληθείς όταν τελειώσει οριστικά αυτή η δουλειά;
Σπουδάζω στην Γυμναστική Ακαδημία στο Πανεπιστήμιο –δέκα μάθημα χρωστάω. Είμαι personal trainer όποτε θ' ασχοληθώ με αυτό.


Σου στέλνουν γυναίκες γυμνές φωτογραφίες τους στο facebook και στο instagram;
Άπειρες. Γίνεται χαμός και μου γράφουν διάφορα.


Άντρες σου στέλνουν;
Λίγοι τώρα τελευταία και χαίρομαι. Οι gay είναι μια μεγάλη community και είχα και έχω πολλούς υποστηρικτές. Απλώς δεν έχω «πεσίματα», δεν με φλερτάρουν. Mπορεί να μου κάνουν like ή να μου κάνουν κάποιο comment αλλά δεν με φλερτάρουν με τον τρόπο που το κάνουν οι γυναίκες. Μάλλον δεν με φλερτάρουν οι gay επειδή μεγάλωσα ή επειδή κατάλαβαν ότι είμαι straight.

 

 


Προτάσεις για να κάνεις σεξ με χρήματα;
Βέβαια. Αυτή είναι αλήθεια. Δεν έχω ενδώσει ακόμα –αστειεύομαι. Το θέμα μόδα και μόντελινγκ έχει παρερμηνευτεί εντελώς στην Ελλάδα. Με το που λες στην Ελλάδα ότι είσαι μοντέλο, o άλλος καταλαβαίνει βίζιτα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Προφανώς κάποια μοντέλα κάνουν βίζιτες και μας παίρνει όλους η μπάλα...


Και με τα ναρκωτικά;
Η ζωή έχει θετικά και αρνητικά. Όλα υπάρχουν για κάποιο λόγο. Το θέμα είναι πόσο κοντά είσαι σ' αυτά τα πράγματα. Εγώ κάπνισα στο σχολείο, δεν κάπνισα στη φωτογράφιση. Τσιγαριλίκι δοκίμασα στο σχολείο και όχι στη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος της μόδας έχει τα πάντα, θα δεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Βλέπεις τα πάντα, πράγμα το όποιο σημαίνει ότι είσαι πιο κοντά σε αυτά. Άρα είναι δική επιλογή τι θα κάνεις.


Οι γονείς σου φοβήθηκαν με την ενασχόληση σου με το μόντελινγκ λόγω αυτών των καταστάσεων;
Η μητέρα μου δεν μου το έδειξε πολύ, δεν φοβήθηκε πολύ. Ή μου έχει εμπιστοσύνη ή σήκωσε τα χεριά ψηλά –καμιά φορά οι γονείς δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα, δεν μπορούν να τραβούν τα παιδιά τους προς τα πίσω. Ο πατέρας μου είναι υπερπροστατευτικός και όπου ταξιδεύω μου στέλνει mail και μου λέει: «η κάνναβη κάνει κακό διότι » ή «το κινητό είναι κακό...» ή «κόκα κόλα δημιουργεί πρόβλημα ...». Έχω κάνει 4 υπερατλαντικά ταξίδια, 3 φορές έχω πάει Ινδονησία, 4 φορές στα Κράμπι, 2 φορές Ταϊλάνδη, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και ακόμα μου στέλνει mail με το τι να προσέχω. Αυτός είναι ο μπαμπάς. Μ' αγαπάει και αγχώνεται και μου μεταφέρει αυτό το άγχος.

 



Τι γίνεται στην Ελλάδα με τη μόδα; Μπορεί το μόντελινγκ ν' αποτελεί την κυρία επαγγελματική του δραστηριότητα ενός μοντέλου στη χώρα μας ή πρέπει να κάνει και άλλη δουλειά για να τα βγάλει πέρα;
Η κύρια όχι. Είναι μια δουλειά που μπορεί τον ένα μήνα να βγάλεις χρήματα και τον άλλο τίποτα. Είναι καλό να έχεις εξασφαλίσει ένα μηνιαίο εισόδημα από άλλο επάγγελμα και από εκεί και πέρα να παίζεις μπάλα με τα έξτρα του μόντελινγκ.

 

Από την εμφάνιση σου, υπάρχει κάτι που θ' άλλαζες;

Θα άλλαζα το ύψος μου, θα ήθελα κάποιους πόντους παραπάνω. Είμαι ένα 1,83 και θα ήθελα 1,87. Αυτοί οι 4 πόντοι είναι πολλοί σημαντικοί σ' αυτή τη δουλειά που κάνω –κρίνονται όλα στην λεπτομέρεια. Λόγω ύψους έχω χάσει πασαρέλες στο εξωτερικό. Έχω κάνει μόνο μία στην Ινδονησία. Στην Ελλάδα έχω κάνει πασαρέλα, εξάλλου για να κάνεις πασαρέλα στην Ελλάδα χρειάζεται να είσαι celebrity και όχι ψηλός.

 

Tρώτε εσείς τα μοντέλα;
Τρώω τα πάντα: Βάφλες, κρέπες, hot dog, μακαρόνια, σάντουιτς... Ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί ο οργανισμός μου γιατί ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη γυμναστική. Πηγαίνω γυμναστήριο, καίω όσα τρώω. Άλλες μέρες τρώω τα πάντα, άλλες θα φάω στεγνά: κοτόπουλο με σαλάτα. Προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να φάω μόνο πρωινό γιατί την προηγούμενη μέρα μπορεί να έχω φάει μαλακίες.

 

 

Το επάγγελμα αυτό είναι μοναχικό. Είναι σαν να είσαι ναυτικός. Φεύγεις από το σπίτι σου και είσαι μακριά από την οικογένεια και τους φίλους σου. Δεν έχεις τα άτομα που χρειάζεσαι δίπλα σου.

 

Έχεις σχέση;
Ναι. Έχω εδώ και 2 χρόνια.

 

Αντέχει όλα αυτά τα ταξίδια και γενικά τη δουλειά σου;
Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά έχει αντέξει. Ούτε μπορεί να είσαι πιστός 100%, αν και είμαι πιστός στη συγκεκριμένη κοπέλα γιατί της αξίζει και μ' έχει βοηθήσει πολύ. Είναι δύσκολο να έχεις σχέση και να κάνεις αυτή τη δουλειά διότι είσαι μέσα σ' όλα. Πάντως αυτή τη στιγμή προέχει η καριέρα μου. Είναι η προτεραιότητα μου. Όσο και αν αγαπάω την κοπέλα μου, βάζω σε προτεραιότητα τη δουλειά μου. Έχει τύχει σε παλιότερη σχέση μου, ν' απορρίψω μια επαγγελματική πρόταση επειδή ήμουν καψούρης και ήθελα να είμαι μαζί της και η κοπέλα αποφάσισε μετά από 4 μήνες να φύγει και να χωρίσουμε, πήγε στο Λος Άντζελες για μεταπτυχιακό και έφυγε και χωρίσαμε. Το έχω δει το έργο μου, δεν ξανακάνω λάθος.

 

Αυτό που έχω μάθει είναι ότι πάντα θα υπάρχει ένας πιο μάγκας από σένα. Αυτό είναι το μότο μου. Δεν μπορείς να πεις ποτέ ότι «εγώ είμαι ο καλύτερος». Τη στιγμή που θα πεις ότι «είμαι ο καλύτερος», θα βρεθεί κάποιος που θα σε ξεπεράσει. Μου έχει τύχει παρά πολλές φορές... Προσπαθώ να είμαι μετρημένος και να μη λέω μεγάλα λόγια.

 

 

Με στεναχωρεί που η χώρα μου παρακμάζει. Αν και νομίζω ότι μάλλον τα πράγματα καλυτερεύουν, οι δουλειές σιγά- σιγά ανοίγουν. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος. Αυτό που δε μ' αρέσει είναι η απάθεια, να υπομένεις χωρίς να διεκδικείς τίποτα. Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους που δεν κυνηγούν αυτό που αγαπούν και αρνούνται να βρουν μια λύση στη μιζέρια που μας έχουν βάλει κάποιο πολιτικοί.

 

 

*Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του Στέλιου, ο όποιος επέτρεψε να δημοσιευτούν στη στήλη

 ο Στέλιος στο facebook

Instagram @steliosniakaris

 

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Χαλαρώστε ρε παιδιά με τα ψυχογραφήματα από το ίντερνετ, δεν είναι ψώνιο επειδή μιλάει για τον εαυτό του, αφού συνέντευξη του παίρνουν. Όταν βγάζεις τα πρώτα σου (πολύ) καλά λεφτά, είναι λογικό να σου κάνει εντύπωση κ να σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, αλλά εσείς προφανώς είστε κάτι ανάμεσα σε γέροντα Παϊσιο και Βούδα.
Μου εβγαλε κατι αντικρουομενο...απο τη μια οτι ειναι προσγειωμενος, αλλα απο την αλλη πολυ " εγω εκλεισα εκεινο...εγω εκανα το αλλο...πρεπει να εισαι εξυπνος...πηρα τοσα λεφτα..." σαν επιδειξη....μακαρι να κανω λαθος!Οπως κ να'χει καλη τυχη κ καλη συνεχεια στο παιδι!
Μαλλον εχετε δικιο αλλα, τι περιμενατε? Οταν παιρνεις συνεντευξη απο το Ραμφο, ακους αλλα πραγματα. Οταν παιρνεις συνεντευξη απο ενα μοδατο μοντελλο με τους συγκεκριμενους κοιλιακους, δε περιμενεις να ακουσεις πολυ ψαγμενα πραγματα. Το θεμα θα επρεπε να ειναι: για ποιο λογο να παιρνεις συνεντευξη απο τετοια ατομα...?