Ξέρω τι θα κάνει αυτό το ΣΚ ο Ηλίας Πυκνάδας

Facebook Twitter
0

 

Ο Ηλίας Πυκνάδας είναι άρχοντας του ιστορικού τριγώνου και του στοιχήματος. Τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το εξαιρετικό mixtape.gr

 

 

Τι ενδιαφέρον έκανες την προηγούμενη εβδομάδα; Κοιμήθηκα την Παρασκευή το βράδυ από τις 23:30. Ξύπνησα στις 7 το πρωί του Σαββάτου. Με μισό μάτι ανοιχτό είδα στο timeline του twitter στο blackberry ότι απολύθηκε ο Dan Harmon από το “Community”. Νεύρα.
Είχα έως και την τελευταία στιγμή το βράδυ του Σαββάτου το «τρι-λλημα» Last Drive vs Moon Duo vs Τελικός Champions League. Με κέρδισε η μπάλα. Βαριόμουν για 80 λεπτά, ενθουσιασμός στα τελευταία 10’, στην παράταση και στα πενάλτια. Στην ουσία όμως το πιο ενδιαφέρον ήταν το Ινδικό Chicken Madras που μαγείρεψα την Κυριακή.

Τι σκέφτεσαι για αυτό το Σαββατοκύριακο; Ο τριήμερος μαραθώνιος που λέγεται 1ο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής του τρελού του The Boy, θα με κρατήσει σίγουρα κάποιες ώρες στο Six Dogs, ενώ θα κάνω catch-up σε κάποιες σειρές. Κατά τα άλλα ελπίζω να πάω να παίξω κάνα μπασκετάκι επιτέλους. Έχω να πιάσω μπάλα βέβαια από την Ολυμπιάδα της Αθήνας. Όχι, δεν συμμετείχα.

Προτείνεις καμιά ταινία για το σινεμά; Αν δεν έχεις δει το «Avengers» ακόμα, δεν ξέρω γιατί σου μιλάω. Κατά τ’ άλλα είδα και το Dark Shadows του Tim Burton με το γνωστό παρεάκι του. Συμπαθητικό, αλλά μην τρέξεις κιόλας.

Καμιά ταινία για το σπίτι; Για ταινίες δεν ξέρω. Σειρές όσες θες, έλα να πάρεις έναν από τους εξωτερικούς σκληρούς μου αν έχεις ξεμείνει.

Πού να πάω να φάω; 2 επιλογές: Αν «μένεις» Ελλάδα, να πας στον Μελίλωτο στην Καλαμιώτου. Αν θες κάτι «εξωτικό», να πας στο Indian Masala στην Ερμού.

Και τι να παραγγείλω εκεί; Αν και το αγαπημένο μου πιάτο ξαφνικά (!) εξαφανίστηκε από το μενού πρόσφατα, από τον Μελίλωτο προτείνω Λουκάνικα Βουλγάρως Χανίων με τηγανητές πατάτες και τυροκαυτερή σαλάτα και φυσικά κολοκυθάκια τηγανιτά – είναι σαν τσιπς!
Από το Indian Masala, πάρε ένα καυτερό Madras, ρύζι με μανιτάρια, και 2-3 διαφορετικά nan breads να υπάρχουν.

Πού σου αρέσει να πίνεις τα ποτά σου;Όπου είναι φτηνά ή πίνω τζάμπα ή παίζουν μουσική φίλοι ή σε συναυλίες. Και σπίτι μου. #crisis Επίσης, όχι άλλα κοκτέιλ και «επιστήμονες» barmen.

Ψώνισες τίποτα καλό τελευταία; Παρέλαβα μόλις τα εισιτήρια για την συναυλία του «Αφεντικού» στην Βιέννη τον Ιούλιο. Μετράει αυτό για ψώνια;

Άκουσες κανέναν καλό δίσκο;  Αν εννοείς καινούργια κυκλοφορία, τίποτα σπουδαίο. Λίγα πράγματα. Βαριέμαι και να ασχοληθώ βασικά. Τελευταία, περνάω και φάση «κλασικά και αγαπημένα». Ας πούμε από σήμερα εγκαινιάστηκε η περίοδος «ακούω όλη μέρα δισκογραφία Afghan Whigs για να προετοιμαστώ για την συναυλία της Τρίτης»

Κανένα καλό βιβλίο να περάσω την ώρα μου;  Ό,τι διαβάσεις σε Neil Gaiman καλό θα σου κάνει. Προσωπικά απλά μετράω μέρες να εκδοθεί και να έρθει στα χέρια μου το Copendium , του Arch-Drude Julian Cope. Το οποίο θα είναι το απόλυτο μουσικό βιβλίο για το 2012. Μαζί ίσως και με μια νέα βιογραφία με τίτλο “Bruce”. Ένας είναι ο Bruce.

Καμιά έκθεση να πάω; Ελεύθερα. Δεν θα σε εμποδίσω. Προσωπικά, δεν έχω ιδέα.

Βρήκες πουθενά κάτι καλό και φτηνό; Στα γνωστά αμερικάνικα και αγγλικά e-shops όλο και κάτι βρίσκεις.

Βρήκες κανένα ενδιαφέρον gadget;  Δεν είμαι γκατζετάκιας.

Έπαιξες κανένα videogame; Δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Άσε που κολλάω άσχημα. Τελευταία φορά άρχισα να ξαναπαίζω Football Manager – μετά από χρόνια απεξάρτησης. Οι ώρες ύπνου μειώθηκαν ακόμα περισσότερο επικίνδυνα και ευτυχώς σταμάτησα εγκαίρως.

Έχεις κολλήσει με κανένα site; Το mixtape.gr το ξέρεις;

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στενό στην πόλη;  Το πάντα σε άθλια κατάσταση ανώνυμο δρομάκι που οδηγεί από την Αγίου Ανδρέα στις Θύρες 2 και 3 του Γηπέδου του Πανιωνίου.

Πού έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις; Στην γειτονιά μου. Τα πέριξ του ιστορικού κέντρου της πόλης δηλαδή.

Πού δεν θα βαρεθείς να πηγαίνεις;Στην γειτονιά μου. Παράνοια.

Τι περιμένεις με αγωνία αυτό το μήνα;  Τους Afghan Whigs σε λίγες μέρες στο Vox.

Το Euro 2012 – και κυρίως να αναδειχθώ νικητής στο #anofeloEuro .
Και βασικά, να δούμε που θα καταλήξει αυτή η υπέροχη κωμικοτραγική ιστορία που ονομάζεται Εκλογές 2012 vol. 2

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ