Σεισμός

Aκούστε πρώτοι την "Αντήχηση" του Κ. Βήτα

Aκούστε πρώτοι την "Αντήχηση" του Κ. Βήτα Facebook Twitter
6

 


Αντήχηση μοιάζει με ένα γράμμα, ένα e-mail που στέλνεις σε ένα φίλο σου προσπαθώντας να του εξηγήσεις πώς περνάς αυτό τον καιρό. Είναι ένα ημερολόγιο με σκόρπιες σκέψεις, φευγαλέες εικόνες που μεταφέρουν τον απόηχο των πραγμάτων σήμερα ".

Κ.Β.

 

 

Λίγα λόγια για το νέο άλμπουμ του Κ.Βήτα

 

Η Αντήχηση είναι το 8ο προσωπικό άλμπουμ του  ΚΒΗΤΑ.  Πρόκειται για ένα κύκλο τραγουδιών με έντονη ηλεκτρική διάθεση, στοιχεία χιπ χοπ και ηλεκτρονικά χρώματα. Τα τραγούδια βαθιά αποκαλυπτικά εκπέμπουν στοχασμό, με αναφορές σε κοινωνικά θέματα, στα δυσεπίλυτα ζητήματα της αγάπης αλλά και ένα διαλογισμό για την αξία και τη μελαγχολία της μοναχικότητας. Ένα άλμπουμ συναισθηματικά γυμνό και γεμάτο από τις αντανακλάσεις της κρίσης και του προσωπικού επαναπροσδιορισμού, αλλά και το μοτίβο που διακατέχει όλη του τη μουσική πορεία, ότι σημασία δεν έχουν τόσο οι απαντήσεις όσο η αναζήτηση.

Η Αντήχηση είναι διεισδυτική, γεμάτη από μελωδίες, σαν ένας δρόμος που στην πορεία του γίνεται αποκαλυπτικός. Τα τραγούδια "Ένδεια" και "Ατέλειωτα Χρυσάνθεμα" μοιάζουν σαν να ξέφυγαν από τον μουσικό κόσμο των Στέρεο Νόβα. Η  Αντήχηση κυλάει σαν άγριος υδράργυρος , σαν ασημένια διαδρομή που κλείνει μέσα της  ηχοχρώματα και εικόνες , την ηχώ της εποχής .

Aκούστε πρώτοι την "Αντήχηση" του Κ. Βήτα Facebook Twitter
Ελλάδα
6

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ως φαν των Στέρεο Νόβα και της μετέπειτα εποχής και των 2, sorry αλλά το προηγούμενο αλμπουμ του Κ.Β ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει (από Κ.Β) και αυτό ελπίζω πως όχι( αλλά η πρώτη ακρόαση δείχνει να έχει στοιχεία της Χρυσαλίδας)...Πλέον δεν είναι οι Στέρεο Νόβα συγχωροχάρτι.
Κάποτε στο Λονδίνο όταν το Ministry of Sound είχε στο μπαρ μόνο νερά και γρανίτεςκαι ο κόσμος έκανε έρωτα στις σοφίτεςΉθελα να γράψω μία κασέτα, δίχως μίκτες σε μία φίλη μου με μακριές τις κοτσίδεςΚαι το πρώτο κομμάτι που έβαλα ήτανη Νέα Ζωή και το χάρηκα πολύ όταν μου είπεit sounds Greek to me…