Ο ANFS και ο Morah που αποφεύγουν να δείχνουν τα πρόσωπα τους, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Λευτέρη στο Habeat αποκλειστικά για τη Lifo. O Miltiades λόγω ενός ταξιδιού του στο εξωτερικό δεν παραβρέθηκε στην φωτογράφιση. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Ο ANFS και ο Morah που αποφεύγουν να δείχνουν τα πρόσωπα τους, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Λευτέρη στο Habeat αποκλειστικά για τη Lifo. O Miltiades λόγω ενός ταξιδιού του στο εξωτερικό δεν παραβρέθηκε στην φωτογράφιση. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 

Το δισκοπωλείο habeat κλείνει τα 5 χρόνια λειτουργίας και κάνει ένα μεγάλο πάρτι στο Six Dogs για να το γιορτάσει. Στο πάρτι θα παίξουν o Morah, o ANFS και ο Miltiades. Και οι τρεις έχουν καταφέρει να βγουν και εκτός από τα σύνορα της Ελλάδα. Την βραδιά θα κλείσει ο Mackenzie δηλαδή ο Λευτέρης Μπριλάκης που έχει το δισκοπωλείο. Το Habeat που άνοιξε το 2010 στα Εξάρχεια ενώ τα τελευταία χρόνια λειτουργεί στο Ψυρρή έχει σαν στόχο όλα αυτά τα χρόνια να υποστηρίξει την ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Ελλάδας.

 

Ζητήσαμε από τον Λευτέρη να μας μιλήσει για τους καλεσμένους του και το τι ξεχωριστό έχουν δώσει στην χορευτική σκηνή της πόλης. «Εκτιμώ απεριόριστα το τι έχουν καταφέρει στην διεθνή σκηνή τα παιδιά... και είναι τρεις από τους καλύτερους μου φίλους», μου λέει. «Δεν θέλω να μπω τόσο βαθιά, το κοινό σημείο που ξεχωρίζω σε αυτούς είναι ότι είναι από τους καλύτερους στο είδος τους στην ηλεκτρονική μας σκηνή και αυτός είναι ο λόγος που τους διάλεξα. 

 

Ο Miltiades είναι ένα μεγάλο στήριγμα του δισκοπωλείου. Δούλευε από την αρχή του εκεί και το έχει προωθήσει πολύ στο εξωτερικό. Είναι από τους κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς και τον ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα χρόνια. Ο Morah πιστεύω ότι έχει βάλει το λιθαράκι του ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας φέρνοντας μεγάλα ονόματα σε διάφορους χώρους της πόλης. Ιδρυτής της ομάδας Phormix & Samatas καθώς και μεγάλος συλλέκτης συλλέκτης δίσκων. Lover της μουσικής!

 

Τέλος, ο  ANFS είναι συνιδρυτής της Modal Analysis και πρόσφατα απέκτησε το δικό του label την VANILA. Επίσης ασχολείται με τα γραφιστικά και με την διοργάνωση πολιτιστικών event. Ένα από τα όνειρα μου είναι να τον δω να παίζει πλάι στον Surgeon». Μια φιλική και προσωπική φάση που όμως δίνει πολλές υποσχέσεις για χορό και πολύ καλή μουσική.  Ο ANFS και ο Morah που αποφεύγουν να δείχνουν τα πρόσωπα τους, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Λευτέρη στο Habeat αποκλειστικά για τη Lifo. O Miltiades λόγω ενός ταξιδιού του στο εξωτερικό δεν παραβρέθηκε στην φωτογράφιση.

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 

Οι Morah, ANFS, Miltiades και Mackenzie επιλέγουν τα 10 αγαπημένα τους κομμάτια όλων των εποχών

 

Morah

 

Λένα Πλάτωνος - Αιμάτινες Σκιές Από Απόσταση

 

 


Helena Hauff - Severe Slash

 


Manie Sans Délire - No Escape

 


Sleeparchive - A Man Dies In The Street Pt.1

 


Silent Servant - Cut Unconcious

 

 

Και:

An-i - Kino i (Dub)
Cabaret Voltaire - I Want You
Elec Pt.1 - The Evil In Me
Anopolis - 5
Paul Bennett - On Before Off

 

ANFS


function - montage


afx - phloam

 


prodigy - no good

 


sawf - katolistha

 


sonar - bad man

 

 

Και:

pan sonic - telakoe

dj boss - atmolam
Terence fixmer - Electrostatic
Bee Mask - Vaporware
Nitzer Ebb - Joint the Chant

 

Mackenzie

DJ Bone - Knowhere

 


69 - Desire

 


Linkwood Family - Miles Away

 


Cymande - Dove

 


Mr Fingers - Amnesia

 

 

Και:

Convextion - Crawling And Hungry
Jeff Mills - If (We)
Soda Stereo - Nuestra fe
Don Carlos - Alone Paradise
Ø - ATOMIT

 

 

Miltiades

Juan Atkins - Techno City

 


Rhythm & Sound - Never Tell You (Version)

 


Photek - T-Raenon

 


Yennek - Emperical Reality

 


Polygon Window - If It Really Is Me

 

 

Και:

Omar-S - Psychotic Photosynthesis
Specter - Bionic Being
Carl Craig - Red Lights
Sun Ra & His Arkestra - There Are Other Worlds
Gil Scott Heron - Home Is Where The Hatred Is

 

Info:

Habeat Records Showcase, 9/10, 23:55, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσ.: €5