Η gay μπαρότσαρκα του Φρέντι Μέρκιουρι με την Νταϊάνα, ντυμένη ως άντρα

Η gay μπαρότσαρκα του Φρέντι Μέρκιουρι με την Νταϊάνα, ντυμένη ως άντρα Facebook Twitter
7

[Λ.Φ.] 

Ο Φρέντι Μέρκιουρι μεταμόρφωσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα «εκκεντρικά ντυμένο ομοφυλόφιλο αρσενικό μοντέλο», προκειμένου να περάσει απαρατήρητη στο Vauxhall Tavern, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Η αποκάλυψη ήρθε στο φως μετά από δημοσίευση της αυτοβιογραφίας της κωμικού Cleo Rocos στους Sunday Times και αναδημοσιεύτηκε στο pink news.

Η Rocos λέει ότι μπήκε στο μπαρ μαζί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Φρέντι Μέρκιουρι και τον κωμικό Κένι Έβερετ: μετά από μια βραδιά στο σπίτι του Έβερετ στο Λονδίνο, οι τέσσερις τους αποφάσισαν να πάνε σε ένα μπαρ. Έντυσαν την Νταϊάνα με ένα στρατιωτικό τζάκετ, ένα δερμάτινο καπέλο που κάλυπτε τα μαλλιά της και σκούρα γυαλιά ηλίου τύπου Aviator.


«Μέσα στο ημίφως», γράφει, «σκεφτήκαμε ότι το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο του σύγχρονου κόσμου θα μπορούσε να περάσει για ένα κάπως εκκεντρικά ντυμένο ομοφυλόφιλο μοντέλο».

Φτάνοντας στο Vauxhall Tavern, όπως γράφει, «το μέρος ήταν γεμάτο. Μας πήρε αιώνες να φτάσουμε στο μπαρ, ενώ όλοι μας χαιρετούσαν. Ήταν απίστευτα εξωφρενικό και απόλυτα συναρπαστικό. Οι καρδιές μας χτυπούσαν δυνατά κάθε φορά που ένα τριχωτό σώμα καλυμμένο με δερμάτινα ρούχα μας πλησίαζε, αλλά κανένας, απολύτως κανένας δεν αναγνώρισε τη Νταϊάνα».

«Μέσα από ένα πλήθος από δερμάτινα λουριά φτάσαμε τελικά στο μπαρ και σπρωχνόμασταν σαν άτακτα παιδιά σχολικής ηλικίας. Η Νταϊάνα και ο Φρέντι χαχάνιζαν αλλά η Νταϊάνα παρήγγειλε ένα λευκό κρασί και μια μπύρα. Μόλις ολοκληρώθηκε η συναλλαγή, κοιταχτήκαμε, ενωμένοι στην θριαμβευτική μας προσπάθεια. Τα καταφέραμε!»

«Ποτέ μια έξοδο σε ένα μπαρ δεν ήταν τόσο συναρπαστική και διασκεδαστική. Βγήκαμε γρήγορα, αρπάξαμε ένα ταξί και στείλαμε τη Νταϊάνα στο παλάτι του Κένσινγκτον. Οι χαρούμενες Queens που περίμεναν έξω από το μπαρ ανταπόδωσαν το χαιρετισμό της "Queen of hearts". Έμεινε για πάντα κρυφό".

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κλασικό παράδειγμα "ωσεοπάθειας". Αντί του καθαρευουσιάνικου και δύσχρηστου "ως" -του οποίου, μάλιστα, η χρήση θεωρείται από ορισμένους εσφαλμένη όταν αποδίδεται ψεύτικη ιδιότητα, όπως στο συγκεκριμένο κείμενο- η νέα ελληνική έχει το ωραιότατο "σαν".Εδώ, πάντως, νομίζω πως δεν χρειάζεται ούτε το ένα ούτε το άλλο: "ντύθηκε άντρας" κατά το "ντύθηκε Ινδιάνος". http://yannisharis.blogspot.gr/2007/05/68.html