Δείτε την ηθοποιό που υποδύθηκε το "σώμα" της Λένα Χίντεϊ στο φινάλε του Game of Thrones

Δείτε την ηθοποιό που υποδύθηκε το "σώμα" της Λένα Χίντεϊ στο φινάλε του Game of Thrones Facebook Twitter
0

Έχουν περάσει τέσσερις μέρες από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του 5ου κύκλου του Game of Thrones και ακόμα ο θόρυβος που προκλήθηκε δεν λέει να κοπάσει. Spoilers παντού -όσοι δεν το είδαν στην ώρα τους, καταριούνται τους υπόλοιπους-, αναλύσεις για την πιθανή συνέχεια και περιγραφές μερικών από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που μας έχει δώσει η σειρά. 

Μάθε όλα όσα γράφονται στο Internet για το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο στο επίσημο ελληνικό hashtag #GoTGR και ότι άλλο συμβαίνει στο διαδικτυακό κόσμο του GOT στο επίσημο FB page της Nova για το Game of Thrones, στο κανάλι της Nova στο YouTube αλλά και στο επίσημο ελληνικό hashtag της σειράς #GoTGR

Λίγο πριν τους τίτλους τέλους, το "walk of shame" της ολόγυμνης Σέρσεϊ ήταν μια από αυτές. Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως το αρχικό σοκ αντικατέστησε η απορία αν όντως η ηθοποιός Λένα Χίντεϊ ήταν τόσο τολμηρή ώστε να πετάξει όλα τα ρούχα για την απαιτητική και σκληρή αυτή σκηνή. Όπως έγινε γνωστό -και εξόργισε πολλούς από τους φαν στη συνέχεια- η δημοφιλής πρωταγωνίστρια είχε τη βοήθεια μιας body double που την αντικατέστησε σε αρκετές λήψεις, όπως συνηθίζεται συχνά για ταινίες και σειρές που περιλαμβάνουν σκηνές με ωμό γυμνό.

Δείτε την ηθοποιό που υποδύθηκε το "σώμα" της Λένα Χίντεϊ στο φινάλε του Game of Thrones Facebook Twitter
Η ηθοποιός Ρεμπέκα Βαν Κλιβ που βοήθησε τη Λένα Χίντι ως body double στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones

Η ηθοποιός και μοντέλο Ρεμπέκα Βαν Κλιβ δούλεψε στενά με την Χίντεϊ για τρεις μέρες, όσες διήρκεσαν τα γυρίσματα του "walk of shame" που έγιναν στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η Βαν Κλιβ γύρισε όντως τη σκηνή εντελώς γυμνή, ενώ η Χίντεϊ φορούσε ένα μικροσκοπικό φόρεμα στο χρώμα του δέρματος. Η ψηφιακή τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για τη σύνδεση των δύο λήψεων και το κεφάλι της Χίντεϊ τοποθετήθηκε στο σώμα της Βαν Κλιβ. Η ηθοποιός δήλωσε: "Ήταν μια από τις πιο τρομακτικές, πιο υπέροχες εμπειρίες που θα μπορούσα να φανταστώ. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα βρεθώ στο Ντουμπρόβνικ περιτριγυρισμένη από εκατοντάδες κομπάρσους να μου πετούν πράγματα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντελώς σουρεαλιστικό και πολύ συναισθηματικό για μένα. Σίγουρα είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω επιχειρήσει αλλά και η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Ελπίζω στην επόμενη να έχω και το κεφάλι μου στη θέση του!".

Γιατί όμως η Χίντεϊ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει body double για τη σκηνή; Η ίδια εξηγεί ότι ήταν έγκυος όταν έγιναν τα γυρίσματα, ενώ στόχος της ήταν να εστιάσει στο συναίσθημα που έπρεπε να βγει και όχι στο γυμνό. "Αν κάποιος είναι τόσο θαρραλέος ώστε να καταφέρει κάτι αντίστοιχο, εγώ θα τον χειροκροτήσω" δήλωσε.

Δείτε την ηθοποιό που υποδύθηκε το "σώμα" της Λένα Χίντεϊ στο φινάλε του Game of Thrones Facebook Twitter
Δείτε την ηθοποιό που υποδύθηκε το "σώμα" της Λένα Χίντεϊ στο φινάλε του Game of Thrones Facebook Twitter

Αν μετά από όλα αυτά θέλεις επειγόντως να ξαναδείς το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου είναι πάρα πολύ λογικό... και πάρα πολύ εφικτό. Γιατί μπορεί η σειρά να τελείωσε για αυτή τη σεζόν αλλά ο εξελιγμένος αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+ των καναλιών Novacinema θα μας κρατάει σε GOT mood μέχρι να φτάσει η στιγμή που όλοι περιμένουμε. Η έναρξη της 6ης σεζόν!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ