Αρχίστε να μετράτε τους τρόπους που το παραπάνω εξώφυλλο - για το σπέσιαλ τεύχος της (διάσημης για την αλλεργία της στο σκόρδο, το φως και τα ρούχα) εικονικής pop icon βρυκολάκισσας Vampirella εναντίον της Buffy FLUFFY the Vampire Slayer Killer!

Η εταιρία Dynamite είναι περίφημη για την αγάπη της για παντός είδους license από τηλεόραση, κινηματογράφο ή (γκουχ γκουχ) ξεδιάντροπο soft-porn, ποτέ όμως δεν κατάφερε να πιάσει στα χέρια της τους αγαπημένους χαρακτήρες του σύμπαντος του Joss Whedon. 

Πέρα από κάποια έκρηξη καφρίλας του δημιουργού, σίγουρα επίσης ποτέ δεν θα μπορούσε να πάρει την άδεια για να δημοσιεύσει την αλλόκοτη αυτή συνάντηση της σέξυ βαμπίρισσας με την πολυλογού και εξυπνακίστικη (πάλαι ποτέ) έφηβη βαμπιροφόνισσα. Μα δεν είναι κρίμα; 

Ναι οκ, η μια είναι βαμπίρ και η άλλη σφάζει βαμπίρ. Duh. Ας τις βάλουμε να συναντηθούν και να ανταλλάξουν κλωτσιές και στεκιές #yawn.

Επίσης η μια πρωταγωνιστούσε σε μια live action τηλεοπτική σειρά (πλέον σειρά comics) διάσημη για την πρωτοποριακή ανάδειξη της γυναικείας αυτοδυναμίας, ενώ η άλλη φοράεi εδώ και σαραντατόσα χρόνια ΑΝΑΠΟΔΑ (!) το ίδιο (πραγματικά) ξεδιάντροπο κόκκινο ολόσωμο μαγιό με λευκό γιακά. 

Οι αξίες και τα σκεπτικά στα οποία έχει η καθεμία βασίσει την επιτυχία της είναι ΤΟΣΟ αντιδιαμετρικά αντίθετα που η αλληλεπίδραση τους προμηνύεται τουλάχιστον ξεκαρδιστική, ειδικά με την περήφανη παράδοση της Buffy, Fluffy, whatever για pop culture αναφορές και ειρωνικά σχόλια. Τώρα που το καλοξανασκέφτομαι, είμαι σίγουρος πως ο Whedon (αν δεν είχε ήδη δεσμεύσει αλλού τα comics δικαιώματα της ηρωίδας του) θα τρελαινόταν να διαβάσει αυτή την συνάντηση. Ποιος geek εξ'άλλου δεν θυμάται το κλασσικό επεισόδιο με την Buffy εναντίον του Dracula;

Στην ιστορία από τον Mark Rahner, η Vampirella πιάνει δουλειά σαν αναπληρώτρια καθηγήτρια (με κάποιο αναμενόμενα υποθέτουμε τολμηρό φετιχιστικό συνολάκι) στο σχολείο της Fluffy και προσπαθεί να εξιχνιάσει τις εξαφανίσεις των καψωμένων μαθητών της μικρής πόλης. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, αυτά γράφει το press release, με τίτλο το «(σχεδόν) crossover που (κάπως) απαιτούσατε». Και απλά συμφωνώ και μετράω τις μέρες.

To comic της VAMPIRELLA VERSUS FLUFFY κυκλοφορεί από την Dynamite τον Οκτώβριο και μπορείτε να το παραγγείλετε από τα ελληνικά κομιξάδικα ή να το διαβάσετε online στο site του Comixology.

Μα... FLUFFY?!?