Γδύθηκε στη μέση του δρόμου μένοντας μόνο με τα εσώρουχα.

Γδύθηκε στη μέση του δρόμου μένοντας μόνο με τα εσώρουχα. Facebook Twitter
4

Παλιά τα έκαναν οι εικαστικοί και ονομάζονταν art performances.

Τώρα τα κάνουν μαμάδες και ονομάζονται viral. 

H Amy Pence-Brown απ' το Αϊντάχο πήγε στο κέντρο της πόλης της, έδεσε τα μάτια της (δίνοντας τον απόλυτο έλεγχο στους περαστικούς) και περίμενε...

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Μπράβο της. Κι όχι μόνο για το Fanservice... Είναι ανεπίτρεπτο στην αρχαιότητα αυτό να θεωρούνταν καλλιτεχνία και δείγμα πολιτισμού που έχαιρε και κοινωνικής καταξίωσης κιόλας, κι εδώ και λίγους αιώνες να είναι δαιμονοποιημένο και κατακριτέο από τις γνωστές 3 ιουδαϊκές θρησκείες.Στην άπω ανατολή υπάρχουν ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ που περιστρέφονται γύρω από την καλλιτεχνία του γυμνού, τη σεξουαλικότητα, τη λατρεία του ανθρωπίνου σώματος και της τρυφής ως μέσο προσέγγισης του θείου, όπως η τάντρα και τα αριστερά μονοπάτια. Ή μοναχισμός που επιτρέπει και μάλιστα επιβάλει ακόμη και τη συνεύρεση του μοναχού με άτομα του αντίθετου φύλου, όπως ο βουδισμός ζεν.Γι' αυτό τίποτε δεν πάει καλά κι η ψυχολογία κι η ψυχιατρική κάνουν θραύση. Όταν ο άνθρωπος ψυχαναγκάζεται να καταστέλει, να απαγορεύει και να δαιμονοποιεί, απόλυτα φυσιολογικές λειτουργίες, αναζητήσεις, προβληματισμούς και ανάγκες, φυσικό είναι να γεμίζει προβλήματα κάθε είδους. Πόσο μάλλον και όταν η ίδια η κοινωνία, πέραν της θρησκείας, με τη γνωστή υποκρισία της, τις βαφτίζει περιθωριακές και τα άτομα που χαίρονται ελεύθερα τη ζωή τους, τα τρώνε το κουτσομπολιό, η ζήλια κι η μικροψυχιά, για να μην το πω αλλιώς, των άλλων.Μπράβο τη γυναίκα που ζει τη ζωή της και ομορφαίνει και τη δική μας, μαζί. Μακάρι η νέα εποχή να φέρει πραγματική απελευθέρωση από αιώνες μίσους, σκοταδισμού και καταπίεσης!
Άραγε τι να σκέφτεται το κοριτσάκι με τη μπούρκα, βλέποντας μια γυναίκα μισόγυμνη στο δρόμο, που ο κόσμος αντί να τη ...λιθοβολίσει (!), την αγκαλιάζει και την υποστηρίζει;...Νομίζω ότι είναι καιρός οι θρησκείες παγκοσμίως (ξεκινώντας από τα ελεύθερα, δημοκρατικά, 'ανοιχτόμυαλα' κράτη και με τη σειρά τους και τα υπόλοιπα) να αλλάξουν τον χαρακτήρα τους από λατρευτικό σε ιστορικο-κοινωνικο-ερευνητικο-μουσειακο-...κάτι, μήπως και αρχίσουν έτσι να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, πραγματικό, χρήσιμο και επικοδομητικό στους ανθρώπους, αντί να τους χωρίζουν να τους διχάζουν, να τους μπερδεύουν, να τους σκοτώνουν με την εφαρμογή του ''αλλόθρησκου μίσους''.Φτάνει πια!