Σχεδόν όλοι οι διαφορετικοί τρόποι για να πεις τι πιστεύεις για τον Γλέζο στο Facebook

Σχεδόν όλοι οι διαφορετικοί τρόποι για να πεις τι πιστεύεις για τον Γλέζο στο Facebook Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC
3

 Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές στο Facebook σχολιάζει κάποιος χωρίς να έχει ανοίξει καν το άρθρο, μόνο από εικασίες βασισμένες στον τίτλο ή τον υπότιτλο. Δεν νομίζω ότι συνέβη αυτό όταν βάλαμε την σημερινή, πολύκροτη δήλωση του Γλέζου που καταλογίζει κωλοτούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ.


Κάτω απ' τα σχετικά άρθρα γράφτηκαν εκατοντάδες σχόλια, πολλών διαφορετικών ειδών - κάποια υβριστικά διαγράφηκαν φυσικά.


Δεν περιλαμβάνω τα ονόματα των χρηστών του FB που τα έγραψαν -τα status είναι δημόσια και είναι στη σελίδα μας- αλλά τα χωρίζω σε μερικές κατηγορίες, χάριν ταξινόμησης...

Χαιρεκακία.
«Επιστροφη στο 4% βλεπω, και η ελπιδα πεθαινει τοσο απλα.»

Σουπερ Χαιρεκακία
«Ετοιμαστείτε να χορέψετε πεντοζάλι σε Τσιπρέικο ρυθμό...κορόιδα»

Ψευδαισθήσεις
«Βλακείες! Το μνημόνιο και η Τρόικα αποτελούν πλέον παρελθόν, η κυβέρνηση τήρησε τις δεσμευσεις της κανονικότατα!!!»

Απαιτήσεις
«Περιμένω την παραίτηση του ως ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗ του κόμματος της κωλοτουμπας αν πραγματικά θέλει να δείξει πως ειναι να δηλώνεις αλλά και να ζεις ως ΕΛΛΗΝΑΣ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ)»

Καθαρεύουσα
«Πας νουνεχης εντιμος εχεφρων ενηλιξ οφειλει να κατανοει εγκαιρως και σαφως τας επιπτωσεις των λογων και των πραξεων του... εις αντιθετον περιπτωσιν "Δεν δικαιουται δια να ομιλει" ...η μονη ενδεδειγμενη οδος ειναι να "αφισταται εκουσιως του Δημοσιου Βιου" ετερον τι δεν συναδει προς την εντιμοτητα ...»

Ελευθερία της έκφρασης
«Η διαφορα με αυτη την κυβερνηση ειναι πως υπαρχει η ελευθερια της εκφρασης αποψεων των ανθρωπων που τη στελεχωνουν ή βρισκονατι στο πλαι της. δεν ειναι ρομποτακια να πιπιλανε μια καραμελα και να υποστηριζουν την κομματικη γραμμη βρεξει χιονισει!
οσο κι αν πιστευω πως ο γλεζος βιαστηκε, παρολα αυτα χαιρομαι που ενας ευρωβουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, δλδ της παραταξης που κυβερνα, μπορει και εκφραζει δημοσια την προσωπικη του σκεψη και αποψη και δεν παπαγαλιζει!»

Passive-aggresive
«Μπραβο του που τουλαχιστον παραδεχτηκε οτι εσφαλε. Μετά την κωλοτούμπα που έγινε , καλά τα είπε !!!»

Πατριωτισμός
«ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ H ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ»

Η απαραίτητη επίκληση στον Άδωνι
«Εγω δε διαφωνώ γιατί θεωρώ ουτοπικά αυτά που λέει. Διαφωνώ μαζί του γιατί την τοποθέτησή του τη θεωρώ άκαιρη και προβοκατόρικη. Οι μισοί Έλληνες φωνάζουν πως ο σύριζα κάνει κωλοτούμπα και οι άλλοι μισοί τρέμουν μην το παραπαίξει μάγκας και βρεθούμε εκτός ευρώ. Αν ο κυριος Γλέζος ήθελε να κάνει μια δημιουργική κριτική θα μπορούσε να εισηγηθεί δημοψήφισμα με το οποίο μόνοι μας θα αποφασίζαμε αν θέλουμε η κυβέρνηση μας να φτάσει τη διαπραγματευση στα άκρα ή αν θέλουμε να συμβιβαστεί προκειμένου να μην μας πετάξουν έξω. Τέτοια λόγια τόσο συναισθηματικά και απόλυτα διχάζουν και απογοητεύουν έναν λαό πολύπαθο που πίστεψε και ήλπισε σε κάτι. Και δε βοηθούν. Αν έχει πρόβλημα, να πει τη γνώμη του στο κόμμα του κι όχι να ξεφτιλίζει και να μειώνει έτσι την προσπάθεια της κυβέρνησης να ισορροπησει τα ανισόρροπα. Όταν έχεις έναν Αδωνι κι έναν Σαμαρά να σε περιμένουν στη γωνία, δεν μπορεί τελικά να την τρως απο τον Γλέζο. Το θεωρώ λιγάκι αδικο.»

Αμφιλεγόμενη ορθογραφία
«Οσα αρχιδια εχουν ΓΛΕΖΟΣ & ΜΙΚΗΣ ΜΑΖΙ δεν εχουν οι λοιποι στο κυνοβουλιο.»

Μεγάλες Κακίες
«Ο Γλέζος μου θυμίζει την Μελίνα Μερκούρη... Υπερεκτιμημενοι»

Συντριβή και επιτυχία
«Ψυχρά και χωρίς φιοριτούρες: αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες είναι συντριβή για το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτυχία για την κυβέρνησή του. Δεν βάζει τη χώρα σε περιπέτεια, δεν τη βγάζει από την πρίζα της ρευστότητας, αποκαθιστά έστω για λίγους μήνες κάποια ηρεμία. Κι αυτά συνιστούν επιτυχία που πρέπει να την αναγνωρίσουμε. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν μικροψυχία.»

Απόπειρα ρεαλισμού
«Προφανως μεριδα του κοσμου δεν εχει αντιληψη, τι ακριβως περιμενατε μερικοι?! να ερθει ο συριζα και ολα εν μια νυκτι ν αλλαξουνε?! ανθρωποι ειναι. και αυτα που εχουν κανει ηδη συγκριτικα με το σαμαρα μια χαρα ειναι! οπως επισης,εχουμε μπει σ ενα χορο και χορευουμε κι αυτο δεν αλλαζει. Η μαλλον αλλαζει αλλα με συνεπειες τις οποιες δεν ειμαστε σε θεση να υποστουμε. Ας ειμαστε ρεαλιστες κι ας μην εχουμε μια ουτοπια στο μυαλο μας.»

Οι δύο επιλογές
«Λεει με τον δικο του τροπο αυτο που νομιζω λενε ξεκαθα ολοι οι σοβαροι ανθρωποι πλεον: πρεπει να ξεκαθαρισει ο Τσιπρας πως θα κινηθεί απο εδω και περα: μεταρρυθμισεις + ευρωζωνη = στροφη στην κεντροαριστερα. Κρατισμος + κοινωνικη πολιτικη = δραχμη και απομονωση. Αν επιλεξει το πρωτο, κανει περα τις αριστερες συνιστωσες και προσεταιριζεται το παραγωγικο κεντρο. Αν επιλεξει το δευτερο, πρεπει να παει σε δημοψηφισμα γιατι το εκλογικο αποτελεσμα δεν τον νομιμοποιει για μια τετοια επιλογη. Για ολους τους λογους εννοειται οτι προσευχομαστε να επιλεξει την κουρτινα Α».

Τα κεφαλαία.
«ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ, ΑΠΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Η ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.»

Η επίκληση στην ηθική
«Μία έντιμη τοποθέτηση! Είναι ηρωική στάση και αυτή! Να εχεις την τόλμη να παραδεχθείς οτι παραπλάνησες τον λαό! Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ομως δεν έχει ούτε αυτή την αρετή, ούτε αυτή την τόλμη.»

Bitchiness
«Κάπως καθυστερημένα ξεκίνησε κ το μαλιοτράβηγμα.. Το περίμενα πιο νωρίς»

Συγκρίσεις
«Αργά το κατάλαβες κύριε Γλέζο, εξαπατήθηκες όπως και πολλοί που πίστεψαν τα λογια του ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα του ΓΑΠ με το ¨"λεφτά υπάρχουν". Ας πρόσεχαν.»

Εθνική ενότητα
«Η αριστερα παραδοσιακα ενωνει...ολοι εσεις που σπειρατε την εθνικη διχονοια πανω στα ψεματα και τις ευκολες υποσχεσεις,μιλωντας για δοσιλογους και προδοτες,ηρθε η ωρα να ζητησετε συγνωμη και ερθετε στην πραγματικοτητα.Δυστυχως για την Αριστερα,ο κυριος Τσιπρας την απαξιωσε,τη μηδενισε συνεργαζομενος με την ακρα δεξια του καμμενου και με την πελατειακη δεξια του Καραμανλη και του Παυλοπουλου...Σταματηστε πια να χειροκροτειτε τα επικοινωνιακα παιχνιδια που κερδιζουν τις εντυπωσεις και κοιταξτε την ουσια.Η οποια ειναι οτι ολο το πολιτικο συστημα δημιουργησε μια βομβα,η οποια εσκασε στα χερια του Παπανδρεου το 2009,επιταχυνομενη απο την αισχρη διακυβερνηση του Καραμανλη,ο οποιος τωρα παρουσιαζεται σαν σωτηρας.Η λυση ηταν μονοδρομος και αυτο αποδεικνυεται περιτρανα και σημερα.Σταματηστε λοιπον τη διχονοια που δημιουργησατε και επιδιωξτε την εθνικη ενοτητα για το καλο ολων μας!»

Η 'χρουσουζιά'
«Κυριε γλεζο τραβα στο κκε εκει ειναι η θεση σου και ασε μια προσπαθεια που γινετε να τη χρουσουζευεις.αιντε στο κκε»

Παροιμίες
«Αυτός είναι ο Μανώλης που δεν έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... όπως λέει η παροιμία... Τους τα λέει όπως είναι.»

Και τέλος, οι "άρχισαν τα όργανα"


*Άρχισαν τα όργανα.... Ειναι μέρες που έχουν αρχίσει απλά τώρα φτάνει ο ήχος..!!!!
*ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΑΑΑ
*Άρχισαν κιόλας τα όργανα ε;;
*Arhisan ta organa......

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια