Η ουσιαστικότερη ομιλία που έγινε στη Βουλή κράτησε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Η ουσιαστικότερη ομιλία που έγινε στη Βουλή κράτησε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Facebook Twitter
36

Το είδα απ' τον Manolis Vamvounis τις προάλλες, και αφού παρακολούθησα γύρω στις 100 φορές το βιντεάκι, έψαξα να βρω την εν λόγω κοπέλα. Το είχε μόνο σε Facebook βίντεο και της ζήτησα και μου το ανέβασε στο Youtube. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΖΟΡΜΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Άλλη μία:

Σχόλιο Άκη Καπράνου: "Η πρώτη φορά που ακούστηκε κάτι ουσιώδες στη Βουλή μετά την μεταπολίτευση." 

===

Πώς προέκυψε αυτό Μικαέλα;

Κοίτα: Ο μπαμπάς μου εχει μια φιλη που είναι γραμματέας ενός υφυπουργού και θα κάνανε μια διάλεξη στην μικρή ολομέλεια για την "Aργώ" (αργοναύτες;) με κατι Γεωργιανούς αν θυμάμαι καλά. Και επειδή ο τίτλος ηταν όνομα και πράμα, δηλαδή αργούσαν να τελειώσουν άρχισα τις σέλφι. Αλλά και με το μικρόφωνο κάτι επρεπε να κάνω.
Όποτε λεω αυτό, τελείως αυθόρμητα και άρχισαν να γελάνε οι γύρω, και ο αδερφός μου είπε να το τραβήξουμε με βίντεο.
Υ.Γ. Μπουφέ δεν είχε

 

 

 

 

36

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
εγω παλι το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν το ειδα ειναι : αποφοιτοι πανεπιστημιων δουλευουν στα goodys.... η κοπελα προφανως ηθελε να κανει απλα λιγη πλακα αλλα στην αρχη εγω το εξελαβα ως ''μπιχτη'' ...
Καλή ακουστική εχει η βουλή, το βλέπω το σενάριο,οταν θα διαλυθεί το μαγαζί το επόμενο βήμα ειναι φαστφουνταδικο.. Αν κ εδώ που τα λέμε κατόπιν παραγγελίας σερβίρονται οι νόμοι που συζητιούνται κ ψηφίζονται εκει μεσα, κ ο απλός πολίτης πληρώνει το "κλαμπ"..
Αρχικά μοιάζει εκνευριστικό το σχόλιο, στην πραγματικότητα γίνεται εκνευριστικό, μέσω του προβοκατόρικου τίτλου και του σχολιασμού της κοπέλας, βρέθηκε κάπου ξεκάρφωτη, βαρέθηκε, τράβηξε selfies και είπε και μια μπούρδα. Το εκνευριστικό επομένως δεν είναι η μπούρδα αλλά ότι κάποιος λέγοντας μια μπούρδα κερδίζει 15' δημοσιότητας.Θα προτιμούσα να είχε γίνει γνωστή για ροζ βίντεο που θα είχε κλαπεί από το κινητό της, από την άλλη είναι παυσίπονο ότι δεν επέλεξε την οδό του βασανισμού κάποιου ζώου, που επιλέγουν άλλοι συνομήλικοι της, για να κερδίσουν τα 15' δημοσιότητας.
Ε, όπως έμαθε κανείς. Αυτή έτσι έμαθε, έτσι κάνει. Όπου και να βρεθεί, χάμπουργκερς και αναψυκτικά θα παραγγέλνει. Καλό, κακό, ποιός χέστηκε; Δεν κατεβαίνει και στις εκλογές η κοπέλα.Ή μήπως οι ΧΑυγίτες τιμούν περισσότερο τα έδρανα και τον χώρο;
Η βουλή των εφήβων είναι ένας από τους πιο άχρηστους θεσμούς που έχουν επινοηθεί σ'αυτή τη χώρα, με μηδέν ενδιαφέρον και μηδέν αποτέλεσμα. Μαζεύονται μια μέρα εκεί, αισθάνονται, επαναλαμβάνουν χιλιοειπωμένα κλισέ για ειρήνη, παιδεία, δημοκρατία, οι πάντες χασμουριούνται και ξύνονται, κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά κάτι 15χρονα που μιμούνται τους μεγάλους και πότε-πότε λένε και καμιά μ@λ@κία - όπως το κοριτσάκι αυτό.
Μόλις είδα το βίντεο, αρχίσαν οι σκέψεις μέσα μου...Καλά δεν ντρέπεται;Μετά ήρθε το: Εεε μόνο χαβαλέ θέλουν; Πως πήγε εκείνη εκεί;Μετά: Εντάξει. Έφηβη, πάνω από το κεφάλι τα μυαλά.Μετά: Κάτσε μωρέ βλάκα. Εσύ έφηβος ήσουν καλύτερος;Μετά: Εντάξει. Πλάκα είχε.Και πολύ μετά:Μπορεί αυτό το βίντεο να έγινε από μία έφηβη η οποία για πλάκα παρομοίασε το μικρόφωνο με αυτά των fast food αλλά εδώ νιώθω ότι υπάρχει κάτι το διαφορετικό. Όλοι αυτοί που είναι εκεί, δέχονται τις παραγγελίες μας, αφού εμείς τους βάζουμε σε αυτές τις θέσεις, αλλά μάλλον κάνουν λάθος. Θα ακούνε ίσως κάποιον που περίμενε πιο δίπλα από εμάς, ή απλά δεν ακούνε καθόλου. Και μετά σου λένε ότι φταις εσύ που τους έδωσες την παραγγελία σωστά. Και όταν φωνάζουν τον υπεύθυνο για να σε βάλει στην θέση σου που έκανες λάθος την παραγγελία, σου την φτιάχνουν, αν δεν σε πετάξουν έξω από το μαγαζί με λιγότερες πατάτες, λιγότερο αναψυκτικό και σου λένε ότι κάνουν οικονομία για το καλό σου. Και όταν πιάνεις τον δίσκο, σου τσιμπάνε και μερικές από την μερίδα σου για να μπορέσουν να φάνε και αυτοί κάτι για να μπορούν να είναι εκεί και να σε σερβίρουν. Και πληρώνει για πλήρες γεύμα. Και η μένεις με τον δίσκο κουτσουρεμένο σε μία καρέκλα που σου λένε ότι χαριστικά στην έχουνε εκεί και δεν σε έχουν όρθιο, ή τα παρατάς όλα, αφού όμως σου έχουν κρατήσει τα λεφτά και πας σε κάποιο άλλο μαγαζί με την ελπίδα εκεί, να μπορέσεις να φας κανονικά.Και πολύ πολύ μετά...: Τώρα πείνασα! :)
χαχαχαχα κι εγω ακριβως το ιδιο σκεφτηκα και γελασα παρα πολυ!!Επισης γελασα με το πως προεκυψε ολο αυτο και απο εκει δειχνει τι ωραιο τυπακι ειναι η κοπελα και καλα θα κανουν να χαλαρωσουν λιγακι οσοι θιχτηκαν
Δυστυχώς αυτή είναι η νεολαία σήμερα, ό,τι φάμε ό,τι πιούμε κ ό,τι αρπάξει ο κώλος μας. Μετά βγαίνουν κ κλαίγονται για το σύστημα κ τη διαφθορά... Το να είσαι σοβαρός θεωρείται ταυτόσημο του ξενέρωτος, ενώ η γελοιότητα κ η σαχλαμάρα έχουν αναδειχθεί σε μεγάλες αρετές κ κοινωνικά προσόντα.
Η αρχαία νεολαία κατηγορούσε την παμπάλαια νεολαία,η παμπάλαια νεολαία κατηγορούσε την πολύ παλιά νεολαία,η πολύ παλιά νεολαία κατηγορούσε την παλιά και αυτήν με την σειρά της την καινούργια.Τέλος η κάθε νεολαία θα κατηγορεί την επόμενη καινούργια νεολαία που παρόλα αυτά πάντα νεολαία θα μένει.όλές οι ηλικίες που πέρασα από την κρητιδική περίοδο εώς τα τώρα μου άρεσαν και πέρασα όμορφα,τα νιάτα όμως γαμάνε.
Δηλαδη, κε ανωριμε 13, συγγνωμη, 23 ηθελα να πω, τα σχολια που κατα καιρους εχετε γραψει σε αυτην εδω την εφημεριδα εσεις τα θεωρειτε σοβαρα και ωριμα?
Πήγε σε μια διάλεξη το κοριτσάκι και επειδή αργούσαν να τελειώσουν άρχισε να σαχλαμαρίζει αντι πχ να αποχωρήσει σεβόμενη τους ομιλητές και τους υπολοίπους που μάλλον ήθελαν να παρακολουθήσουν, που την βλέπετε την έλλειψη σοβαρότητας;
{{και βέβαια είναι ολοφάνερο ότι οι γροθιές εναντίον του κυρίου Χατζηδάκη προήλθαν από τη συνολικότερη απαξίωση των πολιτικών, τις μούτζες των αγανακτισμένων και τον άνοστο, λαϊκίστικο χαβαλέ των νεολαίων μέσα κι έξω από τη Βουλή...}} - απόσπασμα από μελλοντικό γραπτό : α)Τάκη Θεοδωρόπουλου;, β)Σώτης Τριανταφύλλου;, γ)Δημήτρη Ρηγόπουλου;, δ)Άδωνη Γεωργιάδη, ε)Φώτη Γεωργελέ;
Σαν τα σκυλάκια του Παβλόφ την έχω πατήσει...και μόνο που είδα την κοπέλα να μιλάει στο συγκεκριμένο χώρο και στο συγκεκριμένο μικρόφωνο, εκνευρίστηκα και δε γέλασα καν με το αστείο.
Ειρωνικά το έλεγα... Φαίνεται κάποιου είδους "σεβασμός" στο χώρο από το σχόλιό μου?? Τώρα που το ξαναδιαβάζω, ίσως ναι. Αλλά αυτό που εννοούσα ήταν ότι χώρος+μικρόφωνο μου προκαλούν νεύρα ακόμα και στην όψη, μόνο και μόνο από τα πολλά απίστευτα/απαράδεκτα που έχω ακούσει εκεί μέσα.