Δεν ήταν άσχημη εικόνα

Δεν ήταν άσχημη εικόνα Facebook Twitter
23

Στις 2 τα ξημερώματα, όσοι βλέπαμε ακόμα τηλεόραση, είδαμε πως τα κανάλια συνδέθηκαν με τα Προπύλαια, όπου πήγε ο Τσίπρας για να συγχαρεί τη Δούρου. (Εκεί ήταν το εκλογικό της κέντρο.)

Δεν ήταν άσχημη εικόνα Facebook Twitter
Περιμένοντας
 

Για λίγη ώρα βλέπαμε απλώς τους Τσίπρα, Δούρου και Σακελλαρίδη στα ψιλοσκοτεινά, να μιλούν μεταξύ τους και να περιμένουν. Και μετά, μάλλον δόθηκε το σύνθημα και άρχισαν να περπατούν οι 3 τους προς μια σκηνή που είχε στηθεί πρόχειρα μπροστά στον κόσμο. 

Λίγο αργότερα θα μιλούσαν -ειδικά ο Τσίπρας, τις ομιλίες του οποίου (γεμάτες υπερβολές και εξυπνακισμούς) δεν αντέχω καθόλου και βάζω πλέον στο mute. 

Όμως εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις θριαμβευτικές στιγμές που οι τρεις τους περπατούσαν προς τη σκηνή, συνειδητοποίησα πως έβλεπα ενωμένους τρεις νέους ανθρώπους, που δεν σχετίζονται με συμφέροντα, που δεν έχουν αμαρτωλό παρελθόν εξουσίας. Ήταν τρεις φωτογενείς, άφθαρτοι νέοι που μπορεί να διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στην Ελλάδα των επόμενων ετών. 

Μπορεί να πετύχουν, μπορεί και όχι. Ο χρόνος θα δείξει.

 

Όμως χτες βράδυ, οι τρεις τους σαν ομάδα, - δεν ήταν καθόλου άσχημη εικόνα. 

 

Δεν ήταν άσχημη εικόνα Facebook Twitter

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

15 σχόλια
Κατα τα αλλά, θελουν να αλλάξουν την ελλαδα, την Ευρώπη και το γαλαξία.. Με τακτικές καθαρά παλαιοκομματικες.. Με το αλαλαζον πλήθος απο κατω, να κουναει σημαιακια και να κραυγάζει συνθήματα.. Με τον Τσίπρα να προσπαθεί να μιμηθεί τον Αντρέα σε χροιά φωνής, εκφορά λόγου, κινήσεις, ακόμα και δηλώσεις (βαθιά συγκινημένος κλπ).. Αρκούσε να αλλαξεις χρωμα στα σημαιακια, και είχες έτοιμο ταξιδι στο χρόνο..
Πόσο παλιό επικοινωνιακό τρικ αυτό με τα παιδάκια που προσφέρουν λουλούδια στους νικητές πολιτικούς (στις 2 τα ξημερώματα).. Λες κ κατάλαβε το δόλιο τι έγινε.. Πραγματικά πολύ λυπηρό… Μάλλον αυτό το παιδάκι όταν μεγαλώσει θα έχει διατυπώσει εντελώς ανεπηρέαστο άποψη για τα πολιτικά δρώμενα… Εύγε!
Ε όχι και καμία σχέση με συμφέροντα, εδώ ήμασταν όταν ευθυγραμμίζονταν με την ελληνική φαρμακοβιομηχανία ότι πρέπει να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα φάρμακα 5Χ επικαλούμενοι τερατώδη ψέματα για την ποιότητα των γενοσήμων.
Αρη, στην Ελλάδα τα μπαλκονια και οι εξέδρες είναι άσχημη εικόνα. Το deja vu είναι ηλίου φανερότερο όπως και η αφέλεια κάποιων Συριζαίων. Φυσικά όλοι οι υπόλοιποι Συριζαίοι απλά παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας όπως και το ΠΑΣΟΚ του αντρέα, του άκη, του σημίτη κ.α.
Φτανει καποιος να ειναι φαινομενικα αφθαρτος οπως λετε για να κυβερνησει εναν τοπο;Σχετικα νεοι ανθρωποι του κομματικου σωληνα, με την ξυλινη γλωσσα αλλης εποχης, που δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα, μα τιποτα το αξιολογο στο βιογραφικο τους ειναι η ελπιδα της χωρας;;Τα πραγματα πρεπει τοτε να ειναι ακομη χειροτερα απ οσο φανταζομουνα.
Εκτιμω αφανταστα τον τροπο που αφηνετε το κοινο σας να διαβασει τη σκεψη σας (κυριολεκτικα).Γι' αυτο με ολο το θαρρος σας λεω πως κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος.Σιγουρα θα το σχολιασετε σε επομενο αρθρο αλλα κοιτωντας τον Τσιπρα σε συγκριση με τα υπολοιπα αποτελεσματα στην Ευρωπη, το μονο που σκεφτομουν ηταν "που πας ρε Καραμητρο".Η Γαλλια και το Η.Βασιλειο ηταν οι αρνητικες "εκπληξεις" των εκλογων. Το ποσο ευκολα και μαζικα η Ευρωπη ειναι ετοιμη να στραφει Ακροδεξια μου κανει μεγαλη εντυπωση. Ειμαστε στο σημειο που η καργα δεξια Γερμανικη καλπη ηταν (σε συγκριση παντα) απο τις πιο "ισορροπημενες".Ελπιζω η Μερκελ να αποφασισει να ερθει σε ευθεια συγκρουση με Λεπεν και Φαρατζ. Μονο κερδισμενη εχει να βγει απο κατι τετοιο (και η ιδια και η Ευρωπη).Ο Τσιπρας μακαρι να χτισει πανω στο προφιλ του. Ειναι πολυ συμπαθης, εχει ευρωπαικο "γκελ" και ελπιζω ολη η αριστερα στη ευρωπη να γινει πιο μαχητικη και πραγματιστικη επιτελους. Το κοινωνικο μοντελο της Ευρωπης εχει χαθει και πρεπει να χτιστει ενα νεο. Ελπιζω και σε στενοτερη συνεργασια με τους πρασινους.Κατα τα αλλα η παρουσια του αυτο τη χρονικη στιγμη δεν εχει το ειδικο βαρος που χρειαζεται για αλλαγη πορειας στην ΕΕ.Εξαιρετικη η Δουρου. Το πιο ελπιδοφορο αποτελεσμα της χτεσινης βραδιασ
"έβλεπα ενωμένους τρεις νέους ανθρώπους, που δεν σχετίζονται με συμφέροντα "Η εικόνα του ντυμένου μπλαρίνα παιδιού που κουβάλαγε η Δούρου στη συγκεκριμένη συγκέντρωση μεταμεσονύκτιες ώρες ως νέος Αντρέας Παπαντρέας σου άρεσε;
Κόπηκε μέρος του μηνύματος μου στο οποίο ρωτούσα τον Άρη το πως γνωρίζει ότι "δεν σχετίζονται με συμφέροντα". Κουρήδες βλέπω πως τους στηρίζουν, Κοντομηνάδες και ένα σωρό άλλα μέσα (σήμερα => περισσότερα από όσα στηρίζουν οποιοδήποτε άλλο κόμμα) .
Όχι. Το παιδάκι ήταν όντως εντελώς Παπανδρεϊκό, όμως το εμφάνισαν αφού είχαν φτάσει στη σκηνή. Περιέγραψα τις σκέψεις μου με την εικόνα τους καθώς περπατούσαν προς τη σκηνή.Η μόνη δικαιολογία που θα δεχόμουν θα ήταν το παιδάκι να ήταν συγγενής της Ρένας. :)
Αταξινόμητε ήταν ένα μικρό παιδάκι που βρέθηκε εντελώς τυχαία στους δρόμους, μεταμεσονύκτια και αυθόρμητα αγκάλιασε την Δούρου, μιας και είναι γνώριμο και αγαπημένο πρόσωπο. Κάτι σαν την τουρίστρια του Σαμαρά.