Οι Κόρε Ύδρο μας αποχαιρέτισαν πριν λίγους μήνες, και ο Παντελής Δημητριάδης είχε υποσχεθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια. 

Συνήθως αυτό σημαίνει ''θα τα πούμε κάποτε από άλλα μετερίζια = ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι".

 

Κι όμως: Μέσα στον Μάη πρόλαβαν και τα κανόνισαν όλα και μας ανακοινώνουν, μέσω της δισκογραφικής Inner Ear, την Ύπαρξή τους. 

 

Αλλά και την πρώτη τους κυκλοφορία (που έρχεται πολύ πιο σύντομα απ' ό,τι θα φανταζόταν κανείς):

 

 

 

H Inner Ear με χαρά παρουσιάζει... Τα Παιδιά Της Παλαιότητας

 

Το καλοκαίρι του 2013 πίσω από τα Ενετικά τείχη της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν οι ζυμώσεις που θα έθεταν τη βάση για τη δημιουργία του σχήματος που έμελλε να αποτελέσει τη μετεξέλιξη των Κόρε.Ύδρο.


Με οδηγό έναν κύκλο ανέκδοτων τραγουδιών του, o Π.Ε.Δημητριάδης μαζί με τους μουσικούς που είχαν αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά του τραγουδιού «Η Παλαιότητα» από τον τελευταίο δίσκο των ΚΥ, τον πολυοργανίστα Μάριο Πλασκασοβίτη και τον κιθαρίστα Νίκο Ραράκο, και με τη συνεπικουρία του πολυοργανίστα Ντέλου Πέτρου και της τσελίστριας Χριστίνας Παπαλίτσα, στενών συνεργατών της τελευταίας φάσης του άρτι διαλυθέντος συγκροτήματος, διαμόρφωσαν την καλλιτεχνική ιδέα μέσα από την οποία προέκυψε ο πρώτος δίσκος των Παιδιών της Παλαιότητας, που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear.


Σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο τους album "12 Τραγούδια Από Τις Κατακόμβες" που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο!

 

 

 

 

 

[+] Η Παλαιότητα, το τραγούδι στο οποίο τα 'παιδιά της' συνεργάστηκαν, και που ενέπνευσε το όνομα του γκρουπ.