Η Ραχήλ Μακρή έχει ξεφύγει εντελώς;

Η Ραχήλ Μακρή έχει ξεφύγει εντελώς; Facebook Twitter
10

UPDATE: Ο enikos διαψεύδει τα στοιχεία του IN.GR και των υπόλοιπων ΜΜΕ στα οποίο βάσισα τον παρακάτω σχολιασμό μου.

 

 Λέει: 

«Βάζετε αθώους ανθρώπους στην φυλακή. Εδώ πρόκειται για την ζωή μας», φώναζαν οι Παναγιώταρος και Μίχος.

Στο επεισόδιο παρενέβη και η Ραχήλ Μακρή, η οποία κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί και κατήγγειλε την παρέμβαση της στο έργο της δικαιοσύνης.

«Δεν ντρέπεστε που έχετε εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες. Παρεμβαίνετε στην δικαιοσύνη. Είστε επίορκοι. Είστε χούντα. Να παραιτηθείτε», είπε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Οπότε δεν ήταν η Μακρή αυτή που είπε περί αθώων και όλοι όσοι μετέδωσαν την είδηση (Ημερησία, In.gr, Νewsit, Iefimerida κλπ) μπερδεύτηκαν απ' το Πρώτο Θέμα.

 

Οπότε η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι ευτυχώς όχι. Ζητώ συγγνώμη απ' την Ραχήλ Μακρή! 

==

UPDATE: Κι όμως! Είναι πέντε πλέον οι βουλευτές που υποστηρίζουν ότι την άκουσαν με τα αυτιά τους να το λέει, και μόνη η Μακρή που το αρνείται...

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Αυτό με βάζει σε σκέψεις όμωςhttp://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=32276κι αν έστω κι ένας ΧΑβουλευτής δεν έχει κάνει αδίκημα, άρα είναι αθώος, δεν πρέπει να τσουβαλιάζεται με τους εγκληματίες.
Ο συρφετός των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. είναι ίσως ο πιο συνεπής αντικατοπτρισμός της ελληνικής κοινωνίας: Αμόρφωτοι, Ευερέθιστοι, Άξεστοι, Συνομωσιολόγοι and the list goes on...
Το ποιος αξίζει να μπει φυλακή και πόσο καιρό καλύτερα να το δει η δικαιοσύνη. Όταν μια κυβέρνηση χειραγωγεί την δικαιοσύνη τότε με τι εμπιστοσύνη θα πας στο ειδώλιο;
Νομίζω ότι οι χειρότεροι άνθρωποι,πολιτικά,είναι οι -τάχα μου- "ανεξάρτητοι ρωμιοί",παρντόν Έλληνες ήθελα να πω...Είναι ό,τι εφιαλτικότερο θα έβαζε ο φαντασία ενός πολίτη.Όλοι τους.Τούς θεωρώ ίδιους με την Χ.Α. και ίσως χειρότερους,με την έννοια ότι η Χ.Α. είναι ξεκάθαρα ναζιστικό μόρφωμα.Ενώ οι Ραχήλ-ες παριστάνουν τούς δημοκράτες.Καλά αυτοί που τούς ψηφίζουν τι ποιότητας είναι; Δεν τολμώ να το σκεφτώ!
Το θέμα δεν είναι η τρελή η Μακρή. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς για να καταφερουν να συλλάβουν τους της χ.α. αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν μη δημοκρατικούς τρόπους με αποτέλεσμα να γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Η χαρά μου όταν πρωτοδιάβασα για τις συλλήψεις επισκιάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο έγινε.
Και ο Σαμαράς να πίεσε να μπεί η ΧΑ στην φυλακή δεν αλλάζει το γεγονός πως η ΧΑ είναι μια εγκληματική οργάνωση και πως αργά ή γρήγορα (θέλω να πιστεύω) θα τους μπουζουρίαζανε όλους. Δεν μίλαμε για αθώους που απο σκοπιμότητα μπήκαν φυλακή. Εμένα πρωσοπικά μου φτάνει που είναι φυλακισμένοι. Τώρα αμα είπε ο Σαμαράς να τους βάλουν μέσα ή αν απο μόνη της η δικαιοσύνη το έκανε μου είναι αδίαφορο.