Τέσσερα μικρά σχόλια για την υπόθεση Κατίδη...

Facebook Twitter
24

1) Του/της sogl σε σχόλιο: Είναι 'ένα χαζό παιδάκι που δεν ξέρει τι κάνει' σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νεοναζί οι οποίοι είναι μεγαλοφυίες με πλήρη επίγνωση;

2) Του Νίκου Ζαχαριάδη: "Όχι ρε! Τώρα με την ποινή θα στείλουν τον Κατίδη στη Χρυσή Αυγή! Δηλαδή θα τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει τους Οικολόγους Πράσινους;" 

 

 

 

 

3) Του Δον Ιδιώτη: "Τώρα ας φτιάξει η Χ.Α. μια ποδοσφαιρική ομάδα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ και ας τον πάρει εκεί..."

4) Του φίλου μου του Τ.: "Λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική... Όπως ακριβώς και όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξάλλου!" 

 

 

Πολύ βολικό. Μόνο ο Θεός, νομίζει, μπορεί να τον κρίνει

 

 

 

 

[+ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ. // Θενκς Περικλή]

Οι υποστηρικτές έχουν αμολυθεί για να πείσουν ότι ο χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός, κι ότι τον ίδιο χρησιμοποίησε για να πει ΟΧΙ ο Μεταξάς. 

Παίρνουν άριστα -10 και για τη χρήστη του ελληνικού αλφαβήτου, και για την έκφραση και ορθογραφία, και για τα KEFALAIA, αλλά κυρίως,

για τη γνώση της Ελληνικής Ιστορίας που τόσο υπερασπίζονται... 

24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

15 σχόλια
Αν προσθέσουμε ένα ...Σ... στην αρχή του ονόματός του, θα προκύψει ο χαρακτηρισμός που του αρμόζει! Κατά τα άλλα ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του Βλάκα και ημιμαθή και σύμφωνα με τον προπονητή του θα πρέπει να απαλλαγεί "λόγω βλακείας". Άλλωστε η όλη ιστορία του νεοφασισμού στην Ελλάδα αρέσκεται να καλύπτεται πίσω από το δάχτυλό της, προφασιζόμενη άγνοια, σύμπτωση και Βλακεία, προκειμένου να κρύψει τα ένοχα πιστεύω της. Μέγα παράδειγμα και όλα όσα έλεγε κάποτε και η αραβωνιάρα του Κασιδιάρη(!!!). Όταν λοιπόν η χρυσαυγουλία θα κατεβάζει υποψήφιο τον ...Κατίδη, θα πρέπει να θυμόμαστε την ποιότητα του Βλάκα!!!
τα συμπερασματα μου:1.η ζουγκλα δεν ειναι σελιδα γραφειο κηδειων εχει καταντησει!!!2. χαρις στον κατιδη καταλαβαμε οτι εχουμε κρατος το οποιο ασχολειται με το σοβαροτερο θεμα που μας απασχολει αυτη τη στιγμη και μαλιστα τριημερο αποκριας!!! f@cking yeeeeeea!!!!3.επεσαν σε ενα νεο παιδι να τον φανε... και ενα πενταχρονο θα καταλαβαινε απο τη δηλωση του παιδιου στο γηπεδο πως ουτε ξερει τι ειναι η χρυση αυγη ποσο μαλλον να την προωθη κιολας! και εστω οτι ξερει τι ειναι η χρυση αυγη και ειναι υποστηριχτης. το τι πιστευει ειναι δικαιωμα του και δεν αφορα κανεναν μας. αμα χαιρεταγε με μουτζα, κωλοδαχτυλο, σφιγμενη γροθια ή εμφανιζε μπλουζακι "ζητω ο σαμαρας?" θα γινοταν τετοιος ντορος? δεν νομιζω... το ποδοσφαιρο εχει αλλα σημαντικοτερα να λυσει απο τα πολιτικα πιστευω ενος 20χρονου ποδοσφαιριστη. να ας πουμε κανα δυο στημενα παιχνιδια που "λεγεται" οτι εχουν γινει..4.αφου ενοχλησε τοσο την ΑΕΚ γιατι δεν ζηταει να γινει αφαιρεση των βαθμων που κερδισε ο κατιδης απο το τελευταιο παιχνιδι? πως ανεχονται τετοιο φασιστικο σωσιμο? εγω αν ημουν ΑΕΚ αυτο θα ηθελα!τελος μακαρι το προβλημα μας να ηταν ενα 20χρονο ανιδεο πολιτικα τσογλανακι! μακαρι!!!!
Μάλλον τα περισσότερα σχόλια γράφονται από ανθρώπους δεν ξέρουν τι ακούγεται μέσα στα γήπεδα, από "φιλάθλους" και ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Υπήρχε παλιότερα και το δημοφιλές σύνθημα συμπαράστασης στον έγκάθειρκτο βιαστή, το οποίο ακόμη το τραγουδούν ενίοτε: "όσο νυχτώνει, το "πάθος" μεγαλώνει γι αυτό και σε θυμόμαστε κυριάκο παπαχρόνη...". Αλλά αυτό μπορούσε να το τραγουδάει κάθε πιτσιρικάς λες και ήταν δημοτικό άσμα, χωρίς να σκίζουνε ρούχα και καλσόν από αγανάκτηση οι πολιτικώς ορθοφρονούντες. Η ξεσαλωμένη καφρίλα, είτε υμνεί βιαστές, τρομοκράτες, είτε γράφει στα λάβαρα Α με κύκλο, είτε χαιρετάει φασιστικά, είναι κατά βάση ένα και το αυτό. Απλώς η αριστερή αντίληψη της μεταπολίτευσης ιδεολογικοποιεί την καφρίλα γι αυτό έφερε και τους "κάφρους" στην πολιτική. Το μόνο που στο τέλος θα καταφέρετε, θα είναι να κάνετε τους "απαίδευτους" πιτσιρικάδες να χαιρετάνε "αρχαοελληνικά" από αντίδραση στην "πολιτικά ορθόδοξη" κατήχηση. Σταματείστε λοιπόν αυτόν τον γεροντοκορίστικο φιλισταϊσμό, διότι αρχίσατε να δίνετε την εντύπωση ότι στο βάθος το ζηλεύετε αυτό που ρεζιλεύετε.
Φιλε, σε ΟΛΗ την Ευρωπη , τα περιστατικα ρατσισμου, ακροδεξιας βιας, κηρυγματος μισους, καταδεικνυονται και τιμωρουνται ΟΛΑ αναλογα με τη βαρυτητα τους! Το οτι δε συμβαινει ακομα στην Ελλαδα , δε σημαινει οτι δεν πρεπει και να γινει...εχουμε αργησει.
"Μάλλον τα περισσότερα σχόλια γράφονται από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι ακούγεται μέσα στα γήπεδα από "φιλάθλους" και ποδοσφαιριστές και παράγοντες"(διορθ.) Αφού μιλάς για Ευρώπη, θα σου πω ότι αν σε οποιαδήποτε δυτικοευρωπαϊκή χώρα γινόταν τα μισά από αυτά που γίνονται στα γήπεδα αυτής εδώ της χώρας θα είχε διακοπεί το πρωτάθλημα.Στην Ευρώπη οι μισοί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ήταν φυλακή, και οι μισές ομάδες της α και β κατηγορίας θα είχαν υποβιβαστεί ή θα είχαν διαλυθεί. Δεν γίνεσαι Ευρώπη πιθηκίζοντας επιλεκτικά και μαξιμαλιστικά.
αυτο το τελευταιο με τον "πατριωτη" που ωρυεται για το Μεταξα που πολεμησε τους τουρκους στην πινδο αναμιγνυοντας στην αναλυση γραμμικη β με νεοελληνικα σε λατινικο στυλ,μπορει να προκαλεσει γλαυκωμα.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ είναι αμιγώς ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τι σημαίνει αυτό:Τα swaps, τα Ιμια, η siemens , το πάρτυ των Ολυμπιακών αγώνων, η συγκάλυψη των ονομάτων που περιέχονται στις λογής λίστες, το πάρτυ των κουμπαρων και τα Βατοπέδια, το "λεφτά υπάρχουν", η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων μέσω της υπερφορολόγησης και των μειώσεων στους μισθούς και τις συντάξεις, ο "ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ, ΤΑ πεινασμένα παιδιά στα σχολεία ΚΛΠ ΚΛΠ έσπρωξαν 500.000 ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΧΑ. Αλλωστε όπου υπάρει κρίση διαχρονικά και ιστορικά υπάρχει ακροδεξιά. ΤΙΜΩΡΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΦΑΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΧΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ , ΓΙΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ... Ο ΤΕΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΣΣ: Εύχομαι το σχόλιο μου να μην λογοκριθεί!
Και μετά ο Μεταξάς φώναξε τον Χουλκ και τον Θωρ και τους ζήτησε να βοηθήσουν την Ελλάδα εναντίον των Οστρογότθων, του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και της Κακιά Μάγισσας απ' τη Χιονάτη...
Πάρτε κι άλλο ένα σχόλιο: οκτώ διαφορετικά θέματα στη Lifo.gr μέσα σε μια μέρα για ένα "γεγονός" που σε ένα μήνα δεν θα θυμάται κανείς. Η καταγγελία του ναζισμού "πουλάει" προφανώς...Μήπως στο κυνήγι του κλικαρίσματος και της αναγνωσιμότητας γίνεστε λίγο υπερβολικοί; Δίνετε την εντύπωση ότι αν δεν υπήρχαν οι νεοναζί, θα έπρεπε να τους είχαμε εφεύρει...[Aπ. Άρη: Ο καθένας εδώ μέσα γράφει για αυτά που τον ενδιαφέρουν, ιντριγκάρουν, εμπνέουν. Δεν υπάρχει γραμμή ούτε να γράψουμε, ούτε να μην γράψουμε. Ό,τι με εμπνέει θα το σχολιάζω. Το ίδιο κάνω και με τα ποστ για τα εικαστικά ή για ένα νέο τραγούδι ή για οτιδήποτε αντιεμπορικό: τα γράφω γιατί τα θέλω, κι ας μην κλικαριστούν καθόλου. Δε μ' αρέσει και πολύ να μου λένε "μην γράφετε τέτοια γιατί ήδη γράψατε" ή "γιατί δεν γράφετε κάτι άλλο;". Δεκτή η γνώμη φυσικά, αλλά ελπίζω ότι ποτέ δεν θα με επηρεάσει κάποιος απέξω για να γράψω ή να μην γράψω κάτι που με τραβάει.]
Στη δοσολογία του Lifo.gr αναφέρομαι, όχι σε μια συγκεκριμένη στήλη. Είτε μιλάμε για τα 20χρονα του Βελβεντού, είτε για τον 20χρονο της ΑΕΚ, μόλις βρείτε ένα "πιασάρικο" θέμα του αλλάζετε τα πετρέλαια.Λίγο περισσότερο μέτρο και αυτοσυγκράτηση δεν θα έβλαπτε. [Απ. Άρη: Ευχαριστούμε για τη συμβουλή.]
Aν θεωρεις οτι ειναι κυνηγι κλικαρισματος και σχολιασμων (που ειναι απολυτα λογικο να συμβαινει κατι τετοιο) δεν συνεισφερεις στο αρθρο με σχολιασμο.
Δεν ειναι θεμα αρνητικης η θετικης κριτικης οταν λες οτι ειναι κυνηγι αναγνωσιμοτητας και σχολιασεις - τοτε κανεις ακριβως αυτο που θελει ο συγραφεας του αρθρου (συμφωνα με την αποψη σου).Αν θεωρεις κατι τετοιο απλα δεν σχολιαζεις και το αφηνεις με 0 σχολια.[Απ. Άρη: Έχει όντως ενδιαφέρον το πώς όταν υπάρχει ένα μεγάλο -κατά τη γνώμη μας- θέμα της ημέρας ή της εβδομάδας, κόσμος κάνει κλικ, διαβάζει το άρθρο και στο τέλος χάνει χρόνο για να πει ότι έχουμε γράψει πολλά γι' αυτό το θέμα και ότι είναι καλύτερο να σταματήσουμε. Θα μπορούσε απλώς να μην το διαβάσει, φυσικά. :)]
Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί λογοκρίθηκε και δεν εμφανίστηκε το σχόλιο μου-απάντηση στο σχόλιο του SteliosII που ουσιαστικά συμφωνούσα μαζί του.Ευχαριστώ[Aπ. Άρη: Επειδή δεν ήθελα να υπάρχει στο άρθρο μου ένα σχόλιο που άφηνε υπονοούμενα περί ύποπτης προβολής / διαφήμισης απ' την πλευρά μου της Χ.Α. Τόσο απλά.]
Υπονοούμενα δεν άφησα, εσείς τα εκλάβατε ώς υπονοούμενα και δικαίωμά σας, αν και με προσβάλλουν. Αν ήθελα να εννοήσω κάτι θα το έκανα, δεν έχω λόγο να κρυφτώ πίσω απο λέξεις.Αυτό το "τόσο απλά" όμως ως ερμηνεία της λογοκρισίας σας δεν είναι και ότι καλύτερο αν μου επιτρέπετε. Επίσης να πω ότι το σχόλιο μου δεν έγινε στο άρθρο σας σκόπιμα, δεν είχα καμιά διάθεση δηλαδή να σας στοχοποιήσω, απλά σε αυτό το άρθρο, διάβασα το σχόλιο του SteliosII που με βρήκε σύμφωνο. Ας μην αναφέρω για το υστερόγραφο μου στο δεύτερο σχόλιο που επίσης το έφαγε η μαρμάγκα.Ευχαριστώ πάντως που μπήκατε στη διαδικασία να μου απαντήσετε.[Απ. Άρη: Θεωρώ ότι το "η εμμονή της lifo με τα επιμέρους φαινόμενα ναζισμού στην ελληνική επικράτεια, καταντά αν όχι ύποπτη,τουλάχιστον προβληματίζει για τους λόγους που γίνεται αυτό" υπονοεί πράγματα. Υπονοεί ότι είναι ύποπτη, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι ύποπτη (χαριστικά), πάλι εντοπίζει άγνωστους, προβληματικούς λόγους. Θεωρούσα ότι τέτοια υπονοούμενα μπορούσα να μην τα δημοσιεύω στη στήλη μου, αλλά μάλλον όχι ε; Μετά έπρεπε να τ' ακούσω περί λογοκρισίας, έπρεπε να εξηγήσω, ίσως να απολογηθώ και τελικά να δημοσιεύσω ως είχε τη φράση σας, για να αποδείξω ότι γράψατε, όντως, προσβλητικά υπονοούμενα... Τέλος πάντων. ]
Σουρεαλισμός.Όχι στους Τούρκους,ανορθόγραφα greeklish(oh yeah).Μαθήματα ιστορίας από τη Ζήνα και τον Ηρακλή παίρνουν?Με τέτοια λάχανα για ψηφοφόρους δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.
Αυτή η ιστορία ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεμπερδεψουμε μια και καλη με τον ναζιστικο ή Δωρικο χαιρετισμο. Ειναι προσβλητικος και απαραδεκτος? Ωραια, ας περασουμε νομο που να τον θετει παρανομο ετσι ωστε την επομενη φορα που θα δω δυο χρυσαβγιτες να χαιρετιουνται με προτεταμενο χερι στο σουπερ μαρκετ (μου εχει συμβει) να μπορω να φωναξω την αστυνομια. Ειναι αρχαιοελληνικος? Ωραια, δοκιμαστε να το εξηγησετε στην Ουεφα να γελασει και το παρδαλο κατσικι.Τα δυο μου σεντς ειναι οτι η ιστορια του χαιρετισμου δεν εχει σημασια. Η σβαστικα ειναι αναμφιβολα προγεννεστερη του ναζισμου, αλλα εγω δεν μπορω να φτιαξω συλλογο φιλων του Αιγιπτιακου πολιτισμου ή πολιτικο κομμα με σημα την σβαστικα, ετσι δεν ειναι?
Το ζητημα δεν ειναι να τεθει νομος που απαγορευει το χαιρετισμο η οχι, αλλα να μαθουν ολοι οτι σπαρτιατικος χαιρετισμος αυτου του ειδους, δεν υπηρξε ποτε. Και για να το μαθουν πρεπει να μελετησουν ιστορια. Και οχι τους παραχαρακτες της!