Η παρακάτω είδηση-πρόταση, μέσα στην δουλοπρέπεια και την σαχλαμάρα της, μπορεί να δουλέψει!

 

 

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γεώργιος Κωνσταντόπουλος ζήτησε να μετονομαστεί η Κατερίνη σε…
 

Με ανοιχτή επιστολή του προς τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους Κατερίνης, ο κ. Κωνσταντόπουλος ζητά να τεθεί σε διαβούλευση η μετονομασία της πόλης της Κατερίνης σε Αγία Αικατερίνη, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο επιθυμία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθονίκου.

 

Διαβάστε την επιστολή του:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε και κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,

με την ευκαιρία της εορτής της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, στην οποία θα βρίσκεται πνευματικά ανάμεσα μας , ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Αγαθόνικος που είχε τον διακαή πόθο της μετονομασίας της πόλης μας σε Αγία Αικατερίνη, θα ήθελα η επιθυμία του να απασχολήσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο και να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε πολίτη να εκφράσει ελεύθερα την άποψη του μέσα από δημόσια διαδικτυακή διαβούλευση.

Πιστεύω ακράδαντα ότι θα ενισχύσει το γόητρο της πόλης μας, τη θρησκευτική και πνευματική της δυναμική, καθιστώντας την παγκόσμιο πολιτισμικό  κέντρο.

Κυρίες και κύριοι, μια τέτοια απόφαση θα συνέβαλλε όχι μόνο στην ανάπτυξη της πόλης μας αλλά θα ήταν και μια ελάχιστη ανταπόδοση αγάπης και πνοής ζωής στο πρόσωπο του Αγίου Δεσπότη μας ο οποίος επί 27 συναπτά έτη προσέφερε μόνο αγάπη σε κάθε πολίτη της Πιερίας.

Παρακαλώ επ΄ ευκαιρίας της μεθαυριανής γιορτής της πόλης μας δεχθείτε την εικόνα της Αγ. Αικατερίνης που λατρεύεται στο Κεμπέκ του Καναδά από τους Ινδιάνους της περιοχής, αναδεικνύοντας το μεγαλείο της πίστης μας όπου γης.

 

 

 

Προτάσεις για τις υπόλοιπες πόλεις;