Μπορεί κάποιος να μεταφράσει αυτούς τους στίχους και να τους μοιράσει στις θεούσες έξω απ' το Χυτήριο;

Facebook Twitter
2

Κανένα πρόβλημα με τα black metal συγκροτήματα, με τους παγανιστές, ή τους δωδεκαθεϊστές. Ας μη δουλευόμαστε μεταξύ μας όμως. 

Το μόνο έγκλημα είναι η υπόκρισία...

Ευχαριστώ τον Ηλία που είχε την ιδέα, και μου έγραψε τα παρακάτω:


Aγαπητέ Άρη:

Με αφορμή την φασαρία που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την παράσταση "Corpus Christi", έχει πολύ ενδιαφέρον (για να δει κανείς ποιος είναι ο αληθινός ρόλος του κόμματος που πρωτοστάτησε σε όλο "αυτό") να δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, που περιέχει στίχους του συγκροτήματος Naer Mataron, στο οποίο συμμετέχει και ο βουλευτής της Χ.Α. και (φευ) συμπατριώτης μου (εκ Κεφαλληνίας ορμώμενος) κ. Γερμενής, χαϊδευτικά "Καιάδας".


Ανάμεσα στα άπαντα του ποιητικού οίστρου του συγκροτήματος, στάθηκα σε ένα τραγούδι, το " A Holocaust in God's eyes.  "Ανθολογώ" (τώρα δεν κολλάει το ρήμα) από τους στίχους:


"Once I saw a Christian church
I looked it with pure primordial exe
It smells me this rottenness of Jehovah
This cheapness of the subhuman of the cross
I saw the flames burning the son of God and his saints

In the new millennium and for the values that have been lost
I dream the world without the subhuman of Jehovah
I announce the return of the Overman
Who brings back all the sign of the Yggdrasill
All the amenities of the drama of life
For those of the blood
Who gave it in the battle
For those of the blood
A holocaust in front of God's eyes


Δεν έχω κουράγιο να αναδιφήσω περαιτέρω. Αν το ψάξετε είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε λαβράκια (μη σας πω και τσιπούρες). Ούτε βεβαιως έχω πρόβλημα να λέει το εν λόγω συγκρότημα αυτά που λέει. Προτείνω όμως να μεταφραστούν και να διανεμηθούν στις θεούσες και τους παπάδες που ωρύονταν έξω από το θέατρο Χυτήριο ώστε να αναλάβουν αρμοδίως δράση.

Δεν ξέρω αν έχει κάποιο ενδιαφέρον για σας το όλο θέμα, νομίζω όμως ότι αναδεικνύει μια άνευ προηγουμένου υποκρισία. Αυτοί που κυνηγούν ηθοποιούς στο Χυτήριο έχουν στις τάξεις τους κάποιον που συμμετέχει σ' ένα γκρουπ που έχει πει πολύ πολύ χειρότερα, και τώρα δήθεν υπερασπίζονται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων...

 

ΥΓ. Κάποιος να τα πει και στον Μητροπολίτη Σεραφείμ - με το μαλακό όμως...

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
ποιο μαλακο... δεν υπαρχει δυστυχως μαλακο για αυτους και αυτο τον ανεκδιηγητο σεραφειμ. ΚΛΑΙΩ που πληρωνεται με τα λεφτα μας. αξιζει δε να σημειωθει οτι ο Καιαδας δεν ειναι η εξαιρεση στην ΧΑ, αλλα θα δει κανεις οτι οτι το θρησκευτικο μορφωμα της ΧΑ και των ναζι ειναι πληρως παγανιστικο και (μαχητικα) αντιχριστιανικο