ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σσσσ, ο Παπαδημούλης κάνει πάλι συγκλονιστικές δηλώσεις

Σσσσ, ο Παπαδημούλης κάνει πάλι συγκλονιστικές δηλώσεις Facebook Twitter
8


Πριν λίγο ο κύριος Παπαδημούλης, βγήκε να κάνει μια ακόμη από αυτές τις συγκλονιστικές δηλώσεις που κάνει με τη σέσουλα. Δήλωσε: "O λαός θα κρίνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να τον διασπάσουν."

Τα επίσης συγκλονιστικά media της Ελλάδας (του LIFO συμπεριλαμβανομένου) έσπευσαν να αναπαράγουν αυτή την ευφυέστατη, εικονοκλαστική ατάκα. Το παραπέτασμα του ναού άρχισε να σχίζεται.

Αφ' ότου ο κύριος Παπαδημούλης ανακάλυψε την γλύκα της δημοσιότητας, κυρίως όμως αφ' ότου ανακάλυψε ότι μπορεί να αλλάζει κατά το δοκούν όσα είπε προ ολίγου χωρίς να τον παίρνουν με τις τομάτες, του έδωσε και κατάλαβε. 

Με μια ψευδοσοβαρότητα μεταξύ άτεγκτου ιεροκύρηκα και νυσταλέου δασκαλάκου, άρχισε να ξεστομίζει τις μεγαλύτερες προπαγανδιστικές μπαναλαρίες, λες και είναι απάλευτα θέσφατα. Λές και μόλις μόλις παρέλαβε τις πλάκες από το όρος του Σινά και πάνω γράφουν ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Όμως τα γραπτά μένουν.

Σε ένα άκρως σαρκαστικό δημοσίευμα στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, παρέθεσε τη ξεδιάντροπη μεταστροφή των tweets του κ. Παπαδημούλη, από λαύρα αντιμνημονικά σε λαύρα μνημονιακά, γράφοντας:

"Το ομολογώ, δεν το περίμενα: ένα άκρως πολιτικό account στο Twitter μετατράπηκε σε σχετικά λίγο διάστημα σε σατιρικό account.

Τον παρακολουθώ τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter και μου αρέσει. Παραδίδει και μαθήματα, κατά κάποιο τρόπο, αλλαγής στάσης: πώς ένας πολιτικός μετατρέπεται αργά και σταθερά από αντιμνημονιακό σε φιλομνημονιακό. Ένεκα των ειδικών συνθηκών φυσικά. Και της έλλειψης εναλλακτικού δρόμου. Ναι σε όλα."

Η λεκτική (και τελικά ηθική) ευλυγισία του κ. Παπαδημούλη είναι, δυστυχώς, ίδιον ολόκληρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναγκάστηκε σε dt να υποστηρίζει τα απολύτως αντιδιαμετρικά πράγματα. Τρόπος άλλος δεν υπήρχε, από το να εκπορνευτεί το νόημα των λέξεων, να βαφτιστεί το κρέας ψάρι, να γίνει καρναβάλι η Αριστερά. Κι όλα αυτά μέσα από τα επιλήσμονα media, μέσα από το social κουβεντολόϊ που εκ φύσεως είναι κατηγορίας φτερού.

Απορίας άξιον, ποιός ακόμη πιστεύει τέτοιους απίθανους τύπους...

Οπτική Γωνία
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι δραματικές;

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οι συνέπειες μπορεί να είναι δραματικές

Τρεις ακαδημαϊκοί αναλύουν τις επιπτώσεις μιας γενικευμένης σύγκρουσης για τον κόσμο και την Ελλάδα και επιχειρούν μια ιστορική αναδρομή, όταν οι σχέσεις ανάμεσα στο Ισραήλ, το Ιράν και την Υεμένη ήταν ασυνήθιστα θετικές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Πλατείες

Ρεπορτάζ / Τέσσερις ιστορικές πλατείες της Αθήνας αλλάζουν πρόσωπο

Στην καρδιά του αθηναϊκού κέντρου τέσσερις ιστορικές πλατείες αναμορφώνονται και πρασινίζουν. Ποια θα είναι η νέα τους εικόνα και πότε θα τη δούμε; Μια πρόγευση για το τι θα συμβεί, μέσα από φωτορεαλιστικές αποτυπώσεις.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση εγκρίθηκε, οι διαφωνίες παραμένουν

Βασιλική Σιούτη / Το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση εγκρίθηκε, οι διαφωνίες παραμένουν

Εγκρίθηκε χθες το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια διαβουλεύσεων και διαφωνιών που υπήρχαν μεταξύ των διαφορετικών πολιτικών ομάδων και των κρατών-μελών. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο μισογύνης της διπλανής πόρτας

Οπτική Γωνία / Ο μισογύνης της διπλανής πόρτας

Βρίσκεται παντού: Είναι το αφεντικό που θα σε καπελώσει όποτε βρει ευκαιρία, είναι ο υπεράνω πάσης υποψίας εκδηλωτικός γνωστός με τα δήθεν τυχαία παραβιαστικά αγγίγματα, είναι ο θείος που θα πει τις μάτσο ατάκες περί ανδρισμού στον τρίχρονο γιο σου.
ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
Περιβάλλον: Πολυνομοσχέδιο για δάση, αυθαίρετα, ενεργειακές κοινότητες

Ρεπορτάζ / Ελλάδα: Δάση, αυθαίρετα και ενεργειακές κοινότητες στο νέο πολυνομοσχέδιο

Το ενδιαφέρον των επιστημονικών φορέων και των περιβαλλοντικών οργανώσεων για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι πολύ μεγάλο και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται βροχή σχολίων στη δημόσια διαβούλευση.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Γιατί προκαλεί τόσο άγριες αντιδράσεις ο νέος νόμος για τα εγκλήματα μίσους στη Σκωτία;

Οπτική Γωνία / Γιατί προκαλεί τόσο άγριες αντιδράσεις ο νέος νόμος για τα εγκλήματα μίσους στη Σκωτία;

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ο Ίλον Μασκ, ο Τζο Ρόγκαν, αλλά και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ είναι από τους πιο επιφανείς πολέμιους του νέου αμφιλεγόμενου νόμου στη Σκωτία για την προστασία των μειονοτικών ομάδων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Συμφωνώ απολύτως με το άρθρο. Θα προσέθετα και την αναγούλα που μου προκαλεί όταν βλέπω τους πρώην αντιμνημονιακούς Συριζαίους να συναγελάζονται και να χαριεντίζονται με όλο το σύστημα και πρώτο με τα magaλοκάναλα που κατήγγειλαν και στηλίτευαν για τον προπαγνδιστικό τους ρόλο. Αλλά αυτά last year τώρα δίπλα δίπλα με την "φωνή της λογικής"
Υπερτιμημένοι των media, οι λεγόμενοι "Νέστορες" του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δραγασάκης λέει ανερυθρίαστα ότι ήταν λάθος η εκτίμηση ότι η Ευρώπη θα έκανε πίσω! Με τέτοια λάθος εκτίμηση πας στο σπίτι σου και δεν τολμάς κάν να ξαναεμφανιστείς πουθενά. Ο Παπαδημούλης έχει γίνει Κομανέτσι. Και το λέω εγώ που τους έχω ψηφίσει αρκετές φορές, από τη δεκαετία του '90. Ο Βαρουφάκης πήγε συνειδητά να μας καταστρέψει. Και πρώτος υπαίτιος, ο ίδιος ο Τσίπρας. Ένας αριβίστας πολιτικός, που ό,τι έκανε, είχε κυνικά γνώμονα τη δική του πολιτική επιβίωση. Από την απαίτηση για εκλογές το Γενάρη, μέχρι το δημοψήφισμα, την κωλοτούμπα του αιώνα, τις νέες εκλογές. Τίποτα άλλο δεν τον απασχολεί. Ο Παπαδημούλης σήμερα είπε το άλλο, καλύτερο ακόμα: μετά τις εκλογές, θα απευθυνθούν πάλι στο κόμμα Λαφαζάνη για συνεργασία. Μα με το Λαφαζάνη δεν τα τσούγκρισαν και πάμε σε εκλογές; Τι στην ευχή θα κανει μια τέτοια κυβέρνηση στο μείζον θέμα της συμφωνίας με τους εταίρους; Παίδες μακριά από αυτό το τσίρκο. Δεν παλεύονται οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί.
Τά'πες όλα. "Ο Παπαδημούλης σήμερα είπε το άλλο, καλύτερο ακόμα: μετά τις εκλογές, θα απευθυνθούν πάλι στο κόμμα Λαφαζάνη για συνεργασία. Μα με το Λαφαζάνη δεν τα τσούγκρισαν και πάμε σε εκλογές; Τι στην ευχή θα κανει μια τέτοια κυβέρνηση στο μείζον θέμα της συμφωνίας με τους εταίρους; "[Πηγή: www.lifo.gr]Διαίρει και βασίλευε. Τόσο απλό, τόσο παλιό. Πιάνει ακόμα....
Ο ελληνικός λαός,μπορεί πολύ καλά να κρίνει κι αυτούς που κυβερνούν τώρα κι αυτούς που κυβέρνησαν και αυτούς που επιθυμούν διακαώς να μπουν στην κυβέρνηση..Και σίγουρα δεν χρειαζόμαστε ινστρούχτορες και καθοδηγητές για το τι πρέπει να κάνουμε...
Οι τελευταίες δέκα εκλογικές αναμετρήσεις αποδεικνύουν οτι οι έλληνες θα ψηφίσουν όποιον τους τάξει τα περισσότερα. Ακόμη και αν πάει κόντρα στην κοινή λογική ("λεφτά υπάρχουν") ή και την πραγματικότητα ("σκίσιμο μνημονίων").
Μεταξύ γύψου και χαζοβολιάσματος (που "κοστίζει" πανάκριβα) δεν νομίζεις ότι υπάρχει μέσος δρόμος, δηλαδή είναι ώρα να σοβαρευτούμε ως λαός και να μην ζητάμε επιμονα την λύση Nescafe? (=instant gratification). Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, πώς να το κάνουμε, όπως κι αν τις "πουλάει".