ΥΛΙΚΑ

  • ½ κ. ταχίνι
  • 200 γρ. μέλι
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 200 γρ. μπισκότα πτι-μπερ σπασμένα
  • ½ κούπα βρώμη, ωμό αμύγδαλο τριμμένο, σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το μέλι μέχρι να γίνει ρευστό. Αποσύρουμε, προσθέτουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  2. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και την προσθέτουμε στο μείγμα με το ταχίνι, ρίχνουμε τα μπισκότα, τα δημητριακά και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε το μείγμα κατά μήκος μεμβράνης και τυλίγουμε σε ρολό. Το πιάνουμε από τις άκρες και το ρολάρουμε στον πάγκο της κουζίνας μέχρι να πάρει σχήμα στρογγυλό.
  4. Τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα.

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Βαρδής (Καισαρείας 9, πλατεία Υμηττού, 210 7629972).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα