ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. χοντρό μακαρόνι
  • 3 κ.σ. στακοβούτυρο
  • 250 γρ. ξινομυζήθρα
  • Αλάτι, χοντροτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το στακοβούτυρο και προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια.
  2. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την ξινομυζήθρα.
  3. Ανακατεύουμε με τσιμπίδα μέχρι να ενσωματωθεί η ξινομυζήθρα.
  4. Σερβίρουμε και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Ακάκιος στο Παλαιό Φάληρο (Αγ. Τριάδας 1).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα