ΥΛΙΚΑ

  • 1 τορτίγια
  • 2 κ.σ. βρασμένη κινόα
  • Ανάμεικτοι ξηροί καρποί
  • Λίγο τζίντζερ τριμμένο
  • Λίγο σκόρδο τριμμένο
  • Φύλλα ρόκας
  • Ντοματίνια κομμένα στα δύο
  • Λίγο σέλερι λεπτοκομμένο
  • Πάστα αβοκάντο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύουμε τους ξηρούς καρπούς με την κινόα, το τζίντζερ και το σκόρδο.
  2. Για την πάστα αβοκάντο αναμειγνύουμε ½ αβοκάντο με μια κουταλιά μαγιονέζα και την απλώνουμε πάνω στην τορτίγια.
  3. Προσθέτουμε τη ρόκα, τα ντοματίνια, το σέλερι και τυλίγουμε σφιχτά την τορτίγια σε ρολό.
  4. Σερβίρουμε αμέσως.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα