ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε

0

Καραμανλίδικα του Φάνη

Το καλύτερο μέρος για λουκάνικα και μεζέδες στην πόλη.

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη ήρθαν για να αναβιώσουν το βυζαντινό παστομαγειρείο με υπέροχους, αυθεντικούς καραμανλίδικους μεζέδες. Παστιρμαδοπιτάκια, ιτσλί κεφτές, καβουρμάς με πατάτες και πιπεριές, σουτζούκι τηγανιά, καραμανλίδικα σαγανάκια και καραμανλίδικη ρεβιθάδα με παστιρμά είναι ενδεικτικά κάποιες από τις νοστιμότατες και μερακλίδικες γεύσεις που θα απολαύσεις εκεί.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο του μαγαζιού είναι τα υπέροχα καραμανλίδικα –και όχι μόνο– λουκάνικα που θα βρεις εκεί. Λουκάνικα από εκλεκτό κρέας, ζουμερά, μαλακά, πικάντικα, αρωματισμένα με μπαχαρικά, για τηγάνι ή ψητά στα κάρβουνα ή στον φούρνο, φρέσκα ή καπνισμένα σε ξύλο οξιάς, ακόμα και κάποια χωρίς γλουτένη για όσους έχουν δυσανεξία, είτε σκέτα, ως μεζεδάκια, είτε ως συνοδευτικά σε ομελέτες και ζυμαρικά, θα σε παρασύρουν με τη μεστή τους γεύση σε «αμαρτωλές» απολαύσεις.

Δοκίμασε οπωσδήποτε το καραμανλίδικο λουκάνικο παρμάκ με πίτα, το εξαιρετικό λουκάνικο κεφτέ με γιαουρτλού και την απολαυστική και χορταστική ποικιλία λουκάνικων. Φυσικά, ο μεζές θέλει και την κατάλληλη συνοδεία. Εκλεκτά ελληνικά κρασιά, μπίρες και επιλεγμένα αποστάγματα, όπως εξαιρετικά τσίπουρα παλαίωσης απ' όλη την Ελλάδα, προσφέρονται ως ιδανική επιλογή για να τα συνδυάσεις με το γεύμα σου.

Κι αν σου άνοιξε η όρεξη και θέλεις κι άλλο, στα Καραμανλίδικα του Φάνη μπορείς να προμηθευτείς, σε τιμές παντοπωλείου, τυριά εξαιρετικής παλαίωσης, αλλαντικά ωρίμανσης και κρασιά από δυσεύρετες, γηγενείς ποικιλίες ελληνικών σταφυλιών, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από λουκάνικα για το σπίτι.

Δραμινό κεφτέ λουκάνικο σε φυσικό έντερο, χωρίς συντηρητικά, με χοιρινό πρόβειο και κατσικίσιο κρέας, χωριάτικο λουκάνικο Δράμας από χοιρινή σπάλα, ελαφρώς καπνισμένο σε ξύλο οξιάς με λίγο μαύρο πιπέρι και κρεμμύδι, αυθεντικό καραμανλίδικο λουκάνικο από βοδινό με την παραδοσιακή καραμανλίδικη συνταγή και σπέσιαλ μπαχαρικά, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς, λουκάνικο ριγανάτο ή πρασάτο, παρμάκ, λουκάνικο βουβαλίσιο ή νωπό, είναι μερικές μόνο από τις πλούσιες επιλογές που σε περιμένουν.

Καραμανλίδικα του Φάνη, Μεζετζίδικο, Σωκράτους 1, Αθήνα, 210 3254184, Παστιρματζίδικο, Ευριπίδου 41, Αθήνα, 210 3217238, facebook, karamanlidika.gr

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Extra Tip: Μπες στη σελίδα karamanlidika.gr και βρες μοναδικές συνταγές για λουκάνικα που θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου.

Φυσαρμόνικα

Ψαγμένοι μεζέδες στη Μεσογείων.

Η Φυσαρμόνικα κάθε βράδυ, εδώ και καιρό, γεμίζει κόσμο και δεν σταματάει να λαμβάνει καλές κριτικές απ' όσους την επισκέπτονται. Είναι το όμορφο παρεΐστικο κλίμα της με την έντεχνη ελληνική μουσική, το πλακόστρωτο εξωτερικό της με τα πολλά φυτά, καθώς και η διακόσμησή της που θυμίζει αυλή σπιτιού που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.

Όμως η Φυσαρμόνικα είναι πρωτίστως ένα μεζεδοπωλείο με υπέροχα μεζεδάκια, εμπνευσμένα από τη δημιουργική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και με πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Εκεί σε περιμένουν αναπάντεχοι γευστικοί συνδυασμοί αλμυρού και γλυκού, όπως φορμαέλα σε κρούστα δημητριακών με γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο, αλλά και πιο παραδοσιακές γεύσεις, όπως φωλιά πατάτας με γραβιέρα και κρητικό απάκι.

Αν, πάλι, θέλεις κάτι πιο πικάντικο, τότε δοκίμασε το υπέροχο καπνιστό ψαρονέφρι με πικάντικη σάλτσα μουστάρδας και πιπεριές τουρσί. Και μην ξεχάσεις να ρωτήσεις για τα πιάτα ημέρας που εναλλάσσονται καθημερινά. Ως γευστικό επίλογο διάλεξε κάποιο από τα χειροποίητα γλυκά του καταλόγου, όπως μηλόφι ή μους σοκολάτα γάλακτος σε τραγανή βάση πραλίνας με σορμπέ σοκολάτας.

Επιπλέον, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά αποστάγματα, χύμα ή σε ετικέτες, καθώς και πολλές μπίρες, τόσο κλασικές όσο και από ελληνικές μικροζυθοποιίες, για να συνοδεύσεις το γεύμα σου. Στα συν του μαγαζιού ο διαχωρισμός του χώρου σε καπνιστές και μη καπνιστές, που χαρίζει ένα όμορφο και άκαπνο στο εσωτερικό του περιβάλλον.

Φυσαρμόνικα, Λεωφόρος Μεσογείων 180, Χολαργός, 210 6564388, facebook, fysarmonika.gr/

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Extra Tip: Το μενού της Φυσαρμόνικας ανανεώνεται συνεχώς. Τώρα το καλοκαίρι ο κατάλογος θα εμπλουτιστεί με δροσερές και καλοκαιρινές πινελιές.

Bullseye Burger

Εκεί θα μπεις με δική σου ευθύνη, γιατί υπάρχει κίνδυνος εθισμού.

Στα Bullseye Burger θα ξεχάσεις όσα ήξερες ως τώρα για τα burgers. Εκεί οι άνθρωποι έχουν αναγάγει τη μέθοδό τους σε πραγματική επιστήμη, χρησιμοποιώντας μια μοναδική για τα δεδομένα του fast food τεχνική, τη sous vide. Πρόκειται για μια καινοτόμο και επαναστατική διαδικασία, η οποία συναντάται κυρίως στη μοριακή και υψηλή κουζίνα, κατά την οποία τα τρόφιμα μαγειρεύονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για περισσότερο χρόνο.

Το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας λαχταριστά burgers πολύ γρήγορα. Στα Bullseye Burger πραγματικά θα ενθουσιαστείς με τους ασυναγώνιστους χρόνους παρασκευής και παράδοσης των προϊόντων αλλά και με την υπέροχη γεύση και τη μοναδική τους ποιότητα.

Ξεκίνα την αξέχαστη Bullseye Burger εμπειρία σου με κάποια από τα ορεκτικά του. Homemade chicken tenders με φιλέτο κοτόπουλο σε μείγμα πανέ δικής τους συνταγής, με αλμυρά, γλυκά και πικάντικα υλικά, δροσερές σαλάτες και chicken wings, ό,τι και αν διαλέξεις θα σε ενθουσιάσει.

Μην αμελήσεις να δοκιμάσεις τα εκπληκτικά homemade onion rings του καταλόγου, τα οποία αφού μαρινάρουν σε βουτυρόγαλα, τα βουτάνε σε κουρκούτι με cajun καρυκεύματα και τα πασπαλίζουν με panco. Το αποτέλεσμα είναι τραγανά, γεμάτα γεύση onion rings, χωρίς λιπαρά. Και αφού τελειώσεις με τα ορεκτικά, σειρά έχουν τα απίθανα burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά ή κοτόπουλο. Δοκίμασε οπωσδήποτε την κατηγoρία Monster Burgers. Πρόκειται για ένα ζουμερό μπιφτέκι 350 γραμμαρίων που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

Πίσω από την ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα Bullseye Burger βρίσκεται ο Άρης Κάρεϋ, βραβευμένος επιχειρηματίας με επιτυχίες όπως τα Simply Burgers, τα Σουβλάκια Πάπρικα, και η Κυψέλη Λουκουμάδες. Πρώτος στην Ελλάδα εφάρμοσε την καινοτόμο τεχνική sous vide στα burgers, θέλοντας να μας προσφέρει το καλύτερο burger που έχουμε δοκιμάσει ποτέ.

Πλέον η επιτυχία της αλυσίδας είναι τέτοια που βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης συνεργατών για franchise, ενώ στοχεύουν στην επέκταση της αλυσίδας στο εξωτερικό.

Αν δεν έχεις ήδη επισκεφτεί κάποιο κατάστημα Bullseye Burger, πρέπει να σπεύσεις. Θα γνωρίσεις νέες γευστικές συγκινήσεις και δεν θα ξεκολλάς από εκεί.

Bullseye Burger, Κλεισθένους 190, Γέρακας / Αναξαγόρα 21, Νέα Ερυθραία /Χαροκόπου & Δοϊράνης, Καλλιθέα / Ευεργέτου Γιαβάση 13Α, Αγία Παρασκευή, Κατεχάκη 63, Αθήνα, 210 6049600, bullseyeburger.gr

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Extra Tip: Δοκίμασε, αντί για τις κλασικές τηγανητές πατάτες, να συνδυάσεις το Monster Burger σου με onion rings και θα χάσεις τα μυαλά σου από την απόλαυση.

The Salad Project

Η καινοτόμος ιδέα που άλλαξε τα δεδομένα στο υγιεινό φαγητό.

 Η Εβίτα και η Θάλεια Λεκάκη είναι οι δύο αδερφές που το 2014 αποφάσισαν να μας μυήσουν στον κόσμο της υγιεινής διατροφής και να μας αποδείξουν ότι η σαλάτα μπορεί να αποτελέσει ένα πλήρες, θρεπτικό και γευστικότατο γεύμα. Έτσι, δημιούργησαν το The Salad Project που φέρνει καθημερινά στον χώρο μας λαχταριστές σαλάτες, δημιουργημένες με φαντασία και σεβασμό στις διατροφικές ανάγκες του καθενός.

Το μυστικό της επιτυχίας τους βρίσκεται στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν. Επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα υλικά και παρασκευάζοντας όλα τα προϊόντα ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζουν ότι θα φτάσουν σ' εμάς ολόφρεσκα, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Παράλληλα, συνεργάζονται με σεφ και διατροφολόγο, ώστε να μας προσφέρουν προϊόντα που από τη μια καλύπτουν κάθε διατροφική μας ανάγκη και από την άλλη είναι ασυναγώνιστα σε γεύση, αποδεικνύοντας ότι η υγιεινή διατροφή και η γευστική απόλαυση μπορούν να συνδυαστούν.

Οι επιλογές είναι ατελείωτες, καθώς μπορείς να διαλέξεις είτε κάποια από τις προτεινόμενες σαλάτες είτε να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό. Μη σε ξεγελάει όμως το όνομά του. Εκτός από τις ευφάνταστες σαλάτες με τους πλούσιους συνδυασμούς, σερβίρει επίσης νόστιμες και χορταστικές σούπες, γευστικότατα σάντουιτς, αναζωογονητικούς χυμούς, smoothies με φρέσκα φρούτα και χωρίς λακτόζη και ολοκληρωμένες προτάσεις για πρωινό.

The Salad Project, Λεωφ. Συγγρού 13, Αθήνα, 210 9241402, www.thesaladproject.gr,
facebook, instagram.

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Extra Tip: Το concept, μετά την επιτυχία που σημείωσε, ανοίγει πλέον τα φτερά του και σου προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεις μέλος της οικογένειας του The Salad Project μέσω του πακέτου franchise με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά οφέλη.

Big Boy burgers n cocktails

Μερικά από το πιο νόστιμα και ιδιαίτερα burgers της πόλης βρίσκονται στη Ζησιμοπούλου.

Ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, έχοντας ήδη κατακτήσει τους Αθηναίους με τα αγαπημένα εστιατόρια Κυρ Αρίστος, Ψιψίνα και Ακάκιος, αποφάσισε να δημιουργήσει στο Παλαιό Φάληρο το Big Boy, ένα μπεργκεράδικο κατ' εικόνα και ομοίωση των αμερικανικών diners του '50.

Μια καλόγουστη μπάρα, τραπέζια με κόκκινα καρό τραπεζομάντιλα και δερμάτινοι καναπέδες συνθέτουν τη vintage αισθητική του χώρου που σε κάνει να νιώθεις σαν πρωταγωνιστής αμερικανικής ταινίας του '50, ενώ στην ανοιχτή του κουζίνα θα δεις να ετοιμάζονται μερικά από τα πλέον ιδιαίτερα και λαχταριστά burgers της πόλης.

Στο μενού του, που έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Τάσσης, θα βρεις πιάτα που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα υλικών με την πληθωρική παρουσίαση, δημιουργώντας πραγματικά νόστιμες και χορταστικές μερίδες. Το πλούσιο Paul's Deli, με ψητά μανιτάρια πορτομπέλο, τυρί μπρι και μαγιονέζα τρούφας, καθώς και το Patty Melt '50s, με καπνιστό μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι, mushroom melt και τσένταρ, είναι μερικές από τις πιο νόστιμες και πρωτότυπες επιλογές που σε περιμένουν.

Για τους λάτρεις του κλασικού υπάρχει το All American Burger με τσένταρ, γλυκές πίκλες, iceberg, ντομάτα, κρεμμύδι και μια μυστική και υπέροχη σος. Μην αμελήσεις να δοκιμάσεις τις tex mex επιλογές του καταλόγου, όπως τα τραγανά taquitos.

Big Boy burgers n cocktails, Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 97, Παλαιό Φάληρο, 210 9823273, facebook

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Extra Tip: Δοκίμασε την ιδιαίτερη σαγκρία του Big Boy από γλυκό κρασί Σάμου, λικέρ αφροξυλιάς και φρούτα του δάσους.

Talking Breads

Το πιο rock street food της πόλης.

Δεν πάει πολύς καιρός που ένα νέο στέκι έκανε την εμφάνισή του στην πόλη και άλλαξε για τα καλά τα δεδομένα στο street food. Το Talking Breads δημιουργήθηκε από τους Μανώλη Κωνιωτάκη, ιδιοκτήτη για 15 χρόνια του εστιατορίου Freud Oriental στο Κολωνάκι, και τον Χρήστο Τάχια, σεφ με διεθνή γαστρονομική εμπειρία. Στόχος τους να δημιουργήσουν ένα φαγάδικο διαφορετικό απ' όσα έχουμε συνηθίσει και να συστήσουν στο αθηναϊκό κοινό το ποιοτικό street food.

Πρωταγωνιστής του Talking Breads είναι τα ψωμιά που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά από την ομάδα του, μπροστά στα μάτια σου! Εκεί θα βρεις λαχταριστό ψωμί βουτύρου για τα ζεστά σάντουιτς που γεμίζεται με κρέατα σούβλας ή μανιτάρια για τους vegetarians σε μοναδικές συνταγές και με σπιτική κέτσαπ που τα απογειώνει.

Δοκίμασε οπωσδήποτε τα υπέροχα burgers με χειροποίητο αληθινό μπριός και μπιφτέκι από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά που ζυμώνεται καθημερινά. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στις απίθανες ρολαριστές πίτσες τους, εμπνευσμένες από τις καντίνες της νότιας Ιταλίας, με χειροποίητο ζυμάρι και τέλεια γέμιση. Φυσικά, από το μενού δεν λείπουν και οι φρέσκες τηγανητές πατάτες με τη φλούδα τους, καθώς και οι δροσερές σπιτικές σαλάτες.

Αν, πάλι, θέλεις πιο γλυκές γεύσεις, τότε διάλεξε λαχταριστή πίτσα με μήλο, κρέμα, σταφίδες και σάλτσα καραμέλας, σοκολατένια μους ή γλυκά burgers.

Talking Breads, Σπύρου Τρικούπη 11 & Στουρνάρη, Εξάρχεια, 211 1839731, facebook

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Extra Tip: Αν για κάποιον λόγο λαχτάρησες να φας κάποιες από τις δημιουργίες του Talking Breads, αλλά δεν προλαβαίνεις να πας ως εκεί, μη σκας, διαθέτει και delivery.

Beer Way

Το καταφύγιο της μπίρας.

Το Beer Way είναι αγαπημένο στέκι για τους απανταχού λάτρεις της μπίρας, καθώς έχει όλα όσα θα μπορούσες να ζητήσεις από μια μπιραρία. Είναι όμορφη, ξύλινη, με έναν πανέμορφο κήπο που σε κάνει να ξεχνάς πως βρίσκεσαι στα Μελίσσια. Το κλίμα χαλαρό, φιλικό και παρεΐστικο, σε κάνει να νιώθεις αμέσως άνετα, ενώ η μουσική κινείται κυρίως στους ήχους του κλασικού ροκ. Πολλοί, όχι άδικα, θεωρούν το Beer Way τη Μέκκα της μπίρας, καθώς εκεί θα βρεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου.

Σε περιμένουν 11 βαρέλια μπίρας από όλα τα είδη, weiss, lager, pils, μοναστηριακές κ.ά., αλλά και μια ελληνική βαρελίσια. Επιπλέον, θα βρεις περίπου 100 ετικέτες μπίρας απ' όλα τα μέρη του κόσμου αλλά και αρκετές ετικέτες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, καθώς και κάποιες χωρίς αλκοόλ. Όμως η μπίρα θέλει την απαραίτητη συνοδεία, γι' αυτό στο Beer Way θα βρεις και μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα.

Ποικιλίες με κρεατικά και λουκάνικα, τυριά και αλλαντικά, μπιρομεζέδες, τηγανιά, ορεκτικά, όπως spring rolls και onion rings, υπέροχο κότσι, ζουμερά burgers αλλά και κυρίως πιάτα, όπως μπιφτέκι, σνίτσελ, ακόμα και κοντοσούβλι, είναι ενδεικτικά κάποιες από τις πεντανόστιμες επιλογές που θα συνδυάσεις ιδανικά με την αγαπημένη σου μπίρα. Στα μεγάλα συν του μαγαζιού οι χαμηλές τιμές του, που το κάνουν μια top value for money επιλογή.

Beer Way, Κύπρου 2& Σωκράτους, Μελίσσια, 211 2125430, facebook

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Extra Tip: Τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες στο Beer Way σε περιμένει ένας μεγάλος, καταπράσινος και πανέμορφος κήπος με δέντρα, για να δροσιστείς με μια παγωμένη μπίρα.

Σπιτική Φωλιά

Φαγητό όπως θα το έτρωγες από τα χεράκια της μαμάς.

Στο Παγκράτι θα βρεις τη Σπιτική Φωλιά, μια οικογενειακή επιχείρηση που ήρθε να μας σώσει, προσφέροντας αυθεντικό σπιτικό φαγάκι σε όλους εμάς που δεν έχουμε ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση και τις γνώσεις για να μαγειρέψουμε. Όλα τα πιάτα, τόσο της ώρας όσο και τα μαγειρευτά, ετοιμάζονται με προσοχή και μεράκι, όπως θα τα ετοίμαζε η Ελληνίδα μάνα για τα παιδιά της.

Δοκίμασε τα υπέροχα σουτζουκάκια και τον μοναδικό μουσακά του και θα καταλάβεις αμέσως ότι οι άνθρωποι της Σπιτικής Φωλιάς μαγειρεύουν με τον ίδιο τρόπο που θα μαγείρευαν σπίτι τους για την οικογένειά τους. Στον κατάλογό του θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε πιάτα της ώρας και μαγειρευτά, ενώ το μενού ανανεώνεται συχνά και προσαρμόζεται ανάλογα με τις εποχές. Μην αμελήσεις να ρωτήσεις και για τα πιάτα ημέρας εκτός καταλόγου.

Αυτό που θα σε εντυπωσιάσει σίγουρα είναι οι μερίδες. Όλες μεγάλες και χορταστικές, ξεχωρίζουν για τη γεύση τους και ετοιμάζονται καθημερινά με πρώτης ποιότητας ολόφρεσκα υλικά, ενώ όλα τα πιάτα μαγειρεύονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Παράλληλα, οι χαμηλές τιμές κάνουν τη Σπιτική Φωλιά μια top value for money επιλογή.

Σπιτική Φωλιά, Φιλολάου77-79, Παγκράτι, 210 7569958, facebook

Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Οκτώ μέρη της Αθήνας με φαγητό που απολαμβάνουμε Facebook Twitter
Extra Tip: Με 100 ευρώ τον μήνα μπορείς να απολαμβάνεις ένα ολοκληρωμένο μενού από τη Σπιτική Φωλιά που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεις καθημερινά ανάμεσα σε 12 διαφορετικά σπιτικά μαγειρευτά πιάτα.
Γεύση
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί είναι τόσο καλό το φαγητό στη Θεσσαλονίκη; Ο λόγος είναι αυτά τα τέσσερα εστιατόρια

Γιατί είναι τόσο καλό το φαγητό στη Θεσσαλονίκη; Ο λόγος είναι αυτά τα 4 εστιατόρια

Είναι κοινό μυστικό ότι η Θεσσαλονίκη έχει μια ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή. Κι αυτό γιατί τέσσερα εστιατόρια δημιουργούν κάτι πραγματικά μοναδικό, επιδεικνύοντας εκπληκτικό ταλέντο για σύγχρονα πιάτα που αντλούν έμπνευση από την παράδοση.
ΓΕΥΣΗ
Παναγής Μάμος: «Η συνταγή της επιτυχίας μας είναι η ίδια η συνταγή της μπίρας μας»

Παναγής Μάμος: «Η συνταγή της επιτυχίας μας είναι η ίδια η συνταγή της μπίρας μας»

Από το 1876, η μπίρα ΜΑΜΟΣ έχει καταγράψει μια ιστορική πορεία. Ο Παναγής Μάμος μιλά για την επανακυκλοφορία της, τη συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και το όραμα της οικογένειας Μάμου.
ΓΕΥΣΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ