Κριός

Μέσα στις επόμενες μέρες εσείς οι Κριοί καλείστε να ακολουθήσετε τις υπάρχουσες τάσεις της αγοράς και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Έπειτα από μια κουραστική αναζήτηση του εαυτού σας, έχετε καταλήξει σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε, οπότε θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας, καθώς είναι μια εποχή που ευνοεί καινούργια ξεκινήματα.

Η βελτίωση των οικονομικών σας εξαρτάται από τον τρόπο που θα προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά αρκετό ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό μια νέα φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση με μεγάλη διάρκεια. Εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι παίζετε με τη φωτιά αυτό το διάστημα και ενώ γνωρίζετε τις συνέπειες, είστε αποφασισμένοι να το πάτε μέχρι τέρμα. Τώρα πια σχέση από τις δυο θα τερματίσει, είναι δικό σας θέμα. 

 

Ταύρος

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης φέρνουν ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας και είναι πολύ πιθανό ορισμένοι από εσάς να κάνετε κάποιες έξυπνες και χαμηλού ρίσκου επενδύσεις που θα αποδώσουν πολύ σύντομα, αρκεί να εξετάζετε διεξοδικά ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η άνοιξη σας βρίσκει αισιόδοξους και είναι ιδανική στιγμή να τονώσετε τη σωματική και ψυχική σας ευεξία.

Ξεκινήστε κάποιο σπορ, γιόγκα ή οποιαδήποτε μέθοδο σας βολεύει, ώστε να αποβάλετε την ένταση της καθημερινότητας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στη σχέση, σας καθώς υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και ασυμφωνία απόψεων με το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε σε μια συνεχή κόντρα που μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεως. Θέματα παιδιών θα σας ζορίσουν λίγο, αν κρατήσετε ψύχραιμη στάση όμως θα επιλυθούν σύντομα. Προσοχή σε κρυολογήματα αυτές τις μέρες. 

 

Δίδυμος

Μπορεί αυτό το διάστημα να έχετε την αίσθηση πως δεν κάνετε μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας, αλλά κάθε ένα μικρό βήμα σάς οδηγεί ακόμα πιο κοντά στην επιτυχία. Μην απογοητεύεστε από ορισμένα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν και μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας.

Μέχρι και τα μέσα καλοκαιριού θα προκύπτουν συνεχώς υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως και ο μόνος τρόπος για να αντεπεξέλθετε είναι μέσω της εντατικής προσπάθειας και της αξιοποίησης νέων ευκαιριών. Δώστε περισσότερη έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς υπάρχουν άτομα που είναι δυσαρεστημένα με τη στάση σας και κινδυνεύουν να χαλάσουν φιλίες χρόνων. Σχέση/γάμος μπορεί να βελτιωθεί αν ρίξετε τον πήχη των προσδοκιών σας και εντοπίσετε τους λόγους που μπλοκάρουν την επικοινωνία. Μην κρατάτε πράγματα μέσα σας, γιατί θα ξεσπάτε σε άσχετες στιγμές. Εσείς που αναζητάτε τον έρωτα θα τον βρείτε πολύ σύντομα.

 

Καρκίνος

Οι ιδέες σας, αν και πρωτότυπες, χρειάζονται χρόνο για να υλοποιηθούν, έως τότε, όμως, θα πρέπει να έχετε εναλλακτικές που θα συμβάλουν στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Ενδεχομένως να εισπράξετε χρήματα από μια δικαστική διαμάχη που κράτησε χρόνια και την είχατε εντελώς ξεχασμένη ή από την πώληση ενός περιουσιακού σας στοιχείου. Όπως και να έχει, κρατήστε τα χρήματά σας και μην παίρνετε ρίσκα.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο κάπου έχετε χάσει τον ενθουσιασμό για το ταίρι σας, καθώς δέχεστε πιέσεις για δημιουργία οικογένειας, ενώ δεν είστε έτοιμοι, και ψάχνετε να βρείτε αφορμές για να λήξετε τη σχέση μια ώρα αρχύτερα. Είναι μια εποχή κατά την οποία ζείτε έντονες καταστάσεις: ελεύθεροι και μη και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

Λέων

Εσείς οι Λέοντες, παρόλο που αντιμετωπίζετε συνεχώς προκλήσεις και πρέπει να στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, δεν χάνετε την αισιοδοξία σας. Ειδικά τώρα που μπαίνει η άνοιξη βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σας, κάτι που είναι πραγματική διέξοδος από τα προβλήματά σας. Κάποιες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας είναι ιδανική στιγμή για να υλοποιηθούν και θα έχετε τη στήριξη ενός μέλους της οικογένειας.

Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά και με τη θετική επιρροή του Δία μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο σας και να γνωρίσετε αξιόλογα πρόσωπα που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Μια γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας ενθουσιάσει και θα ξεπεράσετε ακόμα πιο εύκολα έναν πρόσφατο χωρισμό. Όσοι είστε γονείς, εξασφαλίστε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να μην αισθάνεστε εγκλωβισμένοι.

 

Παρθένος

Είστε ενθουσιασμένοι με μια καινούργια συνεργασία και θέλετε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, προσέξτε όμως να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες, γιατί θα γίνει μόνιμη η κατάσταση και δεν σας συμφέρει καθόλου. Κατάλληλη εποχή για να αλλάξετε κατοικία ή για να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου σας, καθώς μπαίνει η άνοιξη και θα είναι ό,τι καλύτερο να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Κάποια βιώματα από το παρελθόν συνεχίζουν να μπλοκάρουν την αισθηματική σας ζωή και είναι καιρός να τα ξεπεράσετε για να χαρείτε τον έρωτα δίχως ενοχές. Κάποιοι σας έχουν επηρεάσει άσχημα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαλάσει η σχέση σας. Όσοι έχετε αποφασίσει να φύγετε για σπουδές στο εξωτερικό, σας προβληματίζει το μέλλον της σχέσης σας και βρίσκεστε σε δίλημμα. 

 

Ζυγός

Με τη Σελήνη να εντείνει τον αυθορμητισμό σας, μπορεί να κάνετε επιπολαιότητες με τα χρήματά σας. Ορισμένες επενδύσεις που θα σας φανούν επικερδείς θα αποδειχθούν φούσκες και θα πρέπει να επωμιστείτε τις συνέπειες, αν δεν υπερισχύσει η λογική. Μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας για εύκολο κέρδος και επικεντρωθείτε στη βελτίωση της τρέχουσας δουλειάς σας.

Με τη διαχείριση του χρόνου σας θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο, ώστε να μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα με επιτυχία. Οι υποχρεώσεις τρέχουν μεν ασταμάτητα, αλλά είναι εξίσου σημαντική και η προσωπική σας ζωή. Βάλτε προτεραιότητες, οργανώστε το πρόγραμμά σας και φροντίστε να το τηρείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Ένα σύντομο ταξίδι θα ανανεώσει τη σχέση σας και κάποιοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο. 

 

Σκορπιός

Κρόνος και Δίας προκαλούν εμπόδια στην επίτευξη των σχεδίων σας και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες ανατροπές που θα ρίξουν το ηθικό σας. Το καθημερινό άγχος, σε συνδυασμό με τις ατελείωτες απαιτήσεις των συνεργατών σας, θα σας εξουθενώσει, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε βασιζόμενοι στις δυνάμεις σας και να μην παρατήσετε τις προσπάθειές σας. Αποφύγετε καινούργιες συνεργασίες μέσα στις επόμενες μέρες.

Είναι πολύ πιθανό να πέσετε έξω στις προβλέψεις σας. Στον οικογενειακό τομέα δεν θα λείψουν οι εντάσεις εξαιτίας οικονομικών ζητημάτων, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ξεπερνάτε σύντομα την σύγχυση, ώστε να μην σας παίρνει από κάτω – κάντε και μερικές υποχωρήσεις. Αν είστε ερωτευμένοι, η Αφροδίτη ενδυναμώνει τα συναισθήματά σας και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν γάμο.

 

Τοξότης

Tα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποια μικρά (στην αρχή) βήματα για να υλοποιήσετε επαγγελματικά σχέδια που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Επειδή δεν θα λείψουν οι εναλλαγές στην κρίση σας εξαιτίας του Κρόνου και του Δία, καλύτερα να ακούσετε με προσοχή κάποιες συμβουλές που θα σας δοθούν. Αυτή την εποχή ευνοούνται πολύ επαγγέλματα που έχουν σχέση με το εμπόριο και τον τουρισμό.

Σελήνη και Πλούτωνας επηρεάζουν τον τομέα της οικογένειας και μπορεί να προκύψουν προβλήματα με ένα μέλος της, που θα πηγάζουν από την ανάγκη του να εμπλακεί στην προσωπική σας ζωή. Όσο κι αν είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι, αυτήν τη φορά μην αφήσετε ένα τόσο σοβαρό θέμα στον αέρα.

 

Αιγόκερως

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα γίνετε δέκτες θετικών σχολίων από το περιβάλλον της δουλειάς, καθώς η πρόοδός σας είναι μεγάλη, και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ορισμένοι από εσάς θα δεχτείτε προτάσεις που θα συμβάλουν στην κοινωνική σας καταξίωση και κάποιοι άλλοι θα επιβραβευτείτε με αύξηση του μισθού σας. Είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση ή κάποια συνεργασία.

Η παράλληλη σχέση σας με έναν Τοξότη σάς δίνει το πάθος που αναζητάτε, ταυτόχρονα όμως σας δημιουργεί και πολλά προβλήματα, τα οποία, αν δεν επιλυθούν, θα επεκταθούν και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ανάγκη σας για επιβεβαίωση σάς ωθεί σε παράτολμες ενέργειες που θα προκαλέσουν ανατροπές. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο με το οποίο θα σας φέρουν κοντά διάφορες συγκυρίες.

 

Υδροχόος

Αφροδίτη και Ερμής στο ζώδιό σας επηρεάζουν κυρίως τα επαγγελματικά σας, στα οποία θα συμβούν κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις που θα εκτοξεύσουν τα κέρδη σας. Νέες προτάσεις συνεργασίας θα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας να προβάλετε τις ικανότητές σας προς πάσα κατεύθυνση και θα διαπιστώσετε πως άξιζε όλη αυτή η υπομονή και το πείσμα.

Την Τετάρτη θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή ως προς την αξιολόγηση ατόμων και καταστάσεων, καθώς υπάρχει και ένας Άρης που εντείνει την επιθυμία σας για γρήγορο κέρδος. Αισθηματικά θέματα και διαφωνίες καλό είναι να λυθούν τώρα που οι συνθήκες γίνονται πιο ευνοϊκές για εσάς τους Υδροχόους και αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε γάμο, είναι μια πολύ καλή στιγμή καθώς επίσης και για την απόκτηση παιδιού. Λίγη προσοχή με θέματα υγείας που έχουν μπορεί να είναι αποτέλεσμα των εξαντλητικών ρυθμών που ακολουθείτε. 

 

Ιχθύς

Έχετε διάφορα σχέδια στο μυαλό σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά καθώς δυσκολεύεστε να καταλήξετε σε κάποιο και να το προχωρήσετε, κάνετε σπασμωδικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να επικρατεί αρκετή σύγχυση στο μυαλό σας. Ήλιος και Ποσειδώνας αλλάζουν συνεχώς την εκτίμησή σας για τις καταστάσεις και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις. Ακόμη δεν είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα.

Μόνιμη σχέση ή γάμος βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή εξαιτίας των πιέσεων από το οικογενειακό σας περιβάλλον (οι παντρεμένοι για απόκτηση παιδιού και οι ανύπαντροι για γάμο) που αν μεταδώσετε στο ταίρι σας, κινδυνεύετε να διαλύσετε τον δεσμό σας. Μην παρασύρεστε από τις ανάγκες των συγγενών σας και τις υιοθετείτε. Εσείς θα πρέπει να αισθάνεστε την ανάγκη για κάτι τόσο σημαντικό όχι το υπόλοιπο σόι σας. 

(+ το καθημερινό STARFAX)