Προβλέψεις για το 7ημερο από 4/11-12/11

 

Κριός

Προσπαθήστε μέσα στις επόμενες μέρες να είστε λιγότερο απαισιόδοξοι και περισσότερο προσεχτικοί. Διεκδικήστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, κρατήστε επαφές με άτομα που έχουν κύρος και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας μέσα από μια ρεαλιστική προσέγγιση, δίχως να μπλοκάρετε εξαιτίας ορισμένων ατυχιών του παρελθόντος. Ιδιαίτερη προσοχή όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστους χώρους για να μην κάνουν «φτερά» πορτοφόλια και σημαντικά έγγραφα. Επίσης, αποφύγετε περιττές αγορές και έξοδα μόνο και μόνο για την ψυχική σας ικανοποίηση.

Κάποιες αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων είναι πιθανό να συμβούν. Κάποιοι θα φύγουν και άλλοι θα έρθουν, φέρνοντας μια νέα, θετικότερη αύρα στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη θα συμβάλει στην ενίσχυση των σχέσεών σας και στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για την οργάνωση του γάμου σας, αν είστε σε αυτήν τη φάση.

 

Ταύρος

Αρκετά κουραστική είναι η επόμενη εβδομάδα, καθώς αυξάνονται οι ευθύνες σας και συνεπώς οι ώρες που εργάζεστε. Προσπαθήστε να κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες, αποφεύγοντας να αναλαμβάνετε αρμοδιότητες που ξεπερνούν τα όριά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνουν λάθη. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη ευνοεί επαγγελματικά ξεκινήματα, αρκεί να έχετε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, αποφεύγοντας παρορμητικές ενέργειες.

 

Μια ενίσχυση των οικονομικών σας θα σας δώσει την ευχέρεια να τακτοποιήσετε οφειλές και χρέη και να πραγματοποιήσετε και ορισμένες αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Ενισχύστε την κοινωνική σας ζωή και μη θυμώνετε αν κάποιοι σας ξεχνούν. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του και είναι φυσιολογικό να χάνετε κατά καιρούς την επαφή με τους φίλους σας. Μην γκρινιάζετε περιμένοντας να κάνουν το πρώτο βήμα, κάντε το εσείς.

 

Δίδυμος

Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στις επαφές σας με τους γύρω σας και δείξτε περισσότερη διάθεση για συνεργασία, καθώς μπορεί να προκύψουν ορισμένα απρόοπτα στη δουλειά σας, που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα από ομαδική προσπάθεια. Προγραμματίστε σωστά τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που είναι μόνο χάσιμο χρόνου γα εσάς. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ορισμένα μελανά σημεία που σας προκαλούν άγχος, ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και πολλές προοπτικές βελτίωσης.

Είναι κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα υγείας που σας απασχολεί, ώστε να πάψετε να ταλαιπωρήστε αλλά και για να μην επιδεινωθεί. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη ευνοεί τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας καθώς επίσης και με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στον ερωτικό τομέα, οι εξελίξεις θα έρθουν μέσα από το περιβάλλον της δουλειά σας, καθώς αρχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον σας κάποιος συνεργάτης. 

 

Καρκίνος

Σελήνη και Άρης σας δίνουν την απαραίτητη ώθηση και ενέργεια για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, έχοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποβάλλοντας τις ανησυχίες που σας κρατούσαν στάσιμους. Η επιρροή του Άρη σας βοηθά να βρείτε νέους τρόπους να προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας, καθώς επίσης και να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Μια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά σας έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να βάλετε μια τάξη σε οικονομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα.

Στον οικογενειακό τομέα προκύπτει μια ανάγκη ενός ηλικιωμένου ατόμου και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να στηρίξετε αυτούς που σας χρειάζονται. Ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας, τουλάχιστον μέχρι να ξαναμπούν όλα σε μια φυσιολογική ροή. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη ευνοεί τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής και είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεπεράσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. 

 

Λέων

Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια, την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη είναι μια καλή στιγμή, αρκεί να έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία και να μην αμελείτε σημαντικές λεπτομέρειες. Ενδεχομένως να χρειαστείτε και κάποια βοήθεια, οπότε μη διστάσετε να τη ζητήσετε από το περιβάλλον σας.

Στον οικονομικό τομέα είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα, με τον σωστό προγραμματισμό όμως θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Η ανάγκη σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας αλλά και να δεχτείτε την τρυφερότητα και τη φροντίδα του είναι μεγάλη, οι ρυθμοί όμως που ακολουθείτε δεν σας επιτρέπουν να έχετε τη στενή επαφή που θα θέλατε κι αυτό είναι κάτι που σας απογοητεύει αρκετά. Παιδιά και υποχρεώσεις καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο σας, οπότε θα πρέπει να αξιοποιείτε τις όποιες ελεύθερες στιγμές για την τόνωση της σχέσης σας. 

 

 

Παρθένος

Ο Δίας στο ζώδιό σας επηρεάζει θετικά τα επαγγελματικά σας, καθώς σας δίνονται καινούργιες ευκαιρίες, τις οποίες, αν αξιοποιήσετε σωστά, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη ζωή σας σημαντικά. Κάποιες επαφές με το εξωτερικό θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή σας και μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε το επόμενο διάστημα για να κλείσετε μια συμφωνία. Ορισμένα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν θα σας προκαλέσουν αρκετό άγχος και εκνευρισμό, αλλά θα είναι παροδικά.

Την Κυριακή η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σας και μπορεί να δείτε το πραγματικό πρόσωπο του συντρόφου σας, κάτι που σε ορισμένους θα προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη, ενώ σε κάποιους άλλους αρκετή απογοήτευση, οπότε η πιθανότητα για το ξεκίνημα μιας παράλληλης σχέσης είναι μεγάλη. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σας δίνει την ευκαιρία να διαγράψετε από τη σκέψη σας ανοιχτές πληγές από το παρελθόν και να δείτε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. 

 

Ζυγός

Την Κυριακή η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας προκαλώντας ευνοϊκό κλίμα για καινούργιες συνεργασίες, αρκεί να είστε προσεχτικοί με τις επιλογές σας δίχως να βασίζεστε μόνο στα λόγια και τις υποσχέσεις. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σας μπορεί να γίνουν αιτία έντονων αντιπαραθέσεων με τους συνεργάτες ή τους εργοδότες σας, οπότε θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που θα προκύψουν άμεσα.

Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή σας θα συμβάλουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων σας με αρκετή επιτυχία. Η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές είναι μεγάλη, αλλά αυτό που σας λείπει κυρίως είναι η ουσιαστική επικοινωνία με το περιβάλλον σας, οπότε είναι κατάλληλη στιγμή για να διευρύνετε τον κύκλο σας και να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί. Σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί μέσα από το πέρασμα του χρόνου μπορεί να διαλυθούν, αλλά είναι κάτι που δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

 

Σκορπιός

Ήλιος και Ερμής ευνοούν μέσα στις επόμενες μέρες ταξίδια και μετακινήσεις και σας δίνεται η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, παρακολουθώντας κάποιο σεμινάριο ή ακολουθώντας μια καινούργια κατεύθυνση στις σπουδές σας. Ενδεχομένως ορισμένοι από εσάς να φύγετε στο εξωτερικό για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά θα σας κερδίσουν οι συνθήκες που θα επικρατούν, με αποτέλεσμα να σκέφτεστε σοβαρά τη μόνιμη παραμονή σας εκεί.

Αν αναζητάτε εργασία, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στο ζώδιό σας αυξάνει τις πιθανότητες για μια νέα συνεργασία. Κάποια περιουσιακά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν θα προκαλέσουν εντάσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας για να ξεμπερδέψετε μια ώρα αρχύτερα. Ο παραλογισμός που θα αντιμετωπίσετε θα είναι χαρακτηριστικός και ο μόνος τρόπος για να βγείτε αλώβητοι είναι να παραμείνετε σταθεροί σε αυτά που διεκδικείτε.

 

Τοξότης

Ο Κρόνος επηρεάζει σημαντικά τον τομέα της εργασίας και θα είναι πολύ δύσκολο μέσα στις επόμενες μέρες να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Οι απαιτήσεις στη δουλειά σας αυξάνονται, μαζί με αυτές όμως θα αυξηθεί και το εισόδημά σας, οπότε θα πρέπει να παραβλέψετε τη σωματική κόπωση, καθώς όλη αυτή η κατάσταση είναι προς όφελός σας. Κάποιες οφειλές που προκύπτουν προς το Δημόσιο τακτοποιήστε τες άμεσα, ώστε να μην μπλοκάρουν την εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

Η ερωτική σας ζωή αποκτά αρκετό ενδιαφέρον, καθώς είστε πιο δεκτικοί απέναντι στους άλλους, που μπορούν να σας προσεγγίσουν με περισσότερη ευκολία. Αν είστε σε σχέση και περάσατε μια κρίση πρόσφατα, μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί κατά πόσο υπάρχουν προοπτικές για επανασύνδεση ή αν έχει έρθει οριστικά το τέλος. Πάντως, έχετε τη δυνατότητα να σώσετε την κατάσταση, αρκεί να τρέφετε ακόμα συναισθήματα για τον σύντροφό σας.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε πιο δυναμικά σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί όμως περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και σκληρή δουλειά για να πιάσετε τους στόχους σας. Επανεξετάστε όλα τα δεδομένα αν πρόκειται να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια και μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, αλλά θα χρειαστεί να βάλετε σωστές προτεραιότητες και να αφήσετε στην άκρη προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες.

Σχέσεις/γάμος διανύουν μια περίοδο αστάθειας και μπορεί να οφείλεται όλο αυτό στις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους και στην αδιαλλαξία σας. Κάποιες εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας φέρουν στα όριά σας και εκεί είναι που θα χρειαστεί ψυχραιμία και ώριμη σκέψη, ώστε να μην πάρετε αποφάσεις που θα επηρεάσουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Δώστε έμφαση στην τόνωση του ψυχισμού σας, βρίσκοντας εποικοδομητικές διεξόδους.

 

Υδροχόος

Είστε αποφασισμένοι να κυνηγήσετε τους στόχους σας, δίχως να επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων και δεν σκοπεύετε να αφήσετε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας. Η Νέα Σελήνη τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, προσέξτε όμως να μην παρασύρεστε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας ή από απωθημένα του παρελθόντος.

Με σωστά μελετημένες κινήσεις θα καταφέρετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να κλείσετε κάθε είδους εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Η εικόνα σας προς τους άλλους σας απασχολεί αρκετά και είστε διατεθειμένοι να κάνετε ορισμένες θυσίες για τη βελτίωσή της, αρκεί να μην ξεφύγετε από τα επιτρεπτά όρια και βάλετε σε περιπέτειες την υγεία σας. Επισκεφτείτε κάποιον ειδικό που θα σας δώσει ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα και γυμναστείτε. Μην έχετε την απαίτηση, όντας αραχτοί, να χτίσετε κορμάρα. 

 

Ιχθύς

Κάποιες περιπέτειες σε σχέση με τα περιουσιακά σας θα σας προκαλέσουν μεγάλο άγχος και προβληματισμό και θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους για να βάλετε σε μια τάξη οικονομικές οφειλές, είτε μέσα από καινούργιες ρυθμίσεις είτε ζητώντας τη στήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποιες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας θα πρέπει να μείνουν μόνο σε επίπεδο επεξεργασίας και έρευνας, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προκύπτουν ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας μπορεί να μη βρίσκει εύκολα διέξοδο και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας αλλά και να πάψετε να ασχολείστε με άτομα που δεν ανταποκρίνονται στις ερωτικές σας προθέσεις. Σίγουρα η ωμή πραγματικότητα θα σας κακοφανεί, είναι ο μόνος τρόπος όμως να ξεκολλήσετε από ανώφελες ιστορίες και να συνεχίσετε τη ζωή σας.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)